Zomerse muziek

Bron beeld: Picjumbo

De zomer is al een tijdje in volle gang en hoewel het weer nog niet altijd even super is, hebben we gelukkig wel aardig wat mooie dagen. Ik breng mijn tijd heerlijk door met het schrijven en lezen van blogs, spelletjes spelen, rondhangen op Youtube, naar buiten gaan… van alles en nog wat! Maar een van de fijnste dingen aan de zomer vind k altijd de muziekjes: er zijn altijd van die fijne zomerse singles die uitgebracht worden en daar kan ik dan enorm van genieten tijdens het schrijven of gewoon zomaar. Vandaag deel ik mijn favorieten met jullie!

Cat Benjamin – Flowers

Ik ben een heel klein beetje bevooroordeeld, want ik ken deze band persoonlijk: de producer is mijn neef en de zangeres is zijn vriendin, dus ik ken ze vrij goed. Ze zijn nog redelijk nieuw in de muziekindustrie maar volgens mij zijn ze hard op weg om het te maken en ik vind dit in ieder geval een heerlijk nummer! Niet teveel poespas, beetje jazzy en vooral lekker zomers.

O’G3NE – Wings to fly

Ik vind het wel heel erg leuk dat die zusjes van zoveel jaar geleden, die toen het Junior Songfestival wonnen met een liedje dat Adem in, Adem uit heette en die nog aan mijn ziekenhuisbed hebben gestaan en gezongen, nu echt volwassen zijn geworden en zijn veranderd in prachtige jonge vrouwen die nog steeds keigoed kunnen zingen! Ik vind dat ze prachtige stemmen hebben en Wings to fly is een fijn liedje, maar verder vind ik ze qua persoonlijkheid niet bijzonder, een beetje te standaard en in de clips ook een beetje nep af en toe. Maar goed, het is een lekker nummer!

Zazi – Turn me on

Ik ben Zazi een paar jaar geleden heel erg leuk gaan vinden vanwege dit nummer en ik luister er nog steeds naar! De video is zo leuk en het melodietje is zo lekker makkelijk mee te zingen. Het heeft ook zo’n fijn sfeertje: een klein beetje ondeugend door de dubbelzinnige betekenis maar vooral ook gewoon lekker speels en vlot. Fijn!

Zazi – IJssalon Bernardo

Dit is het enige andere liedje van Zazi dat ik leuk vind: voor de rest is het niet zo heel erg mijn stijl, maar deze vind ik wel weer erg leuk. De video is heel leuk om naar te kijken en het is net wat sexyer en gewaagder, maar vooral ook gewoon heel leuk!

Lucy Hale – You sound good to me

Lucy ken ik natuurlijk vooral door haar rol als Aria in Pretty Little Liars, maar nog niet zo lang geleden heeft ze ook haar eerste album Road Between uitgebracht. Het is volgens mij een beetje geflopt in Amerika, maar ik vind de nummers nog steeds heel leuk, vooral deze: hier zit echt zo’n fijne zomervibe aan!

Welke zomerse liedjes luister jij graag?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]