Soms ben ik aan het soggen (studie-ontwijkend gedrag) en dan kom ik meestal op YouTube terecht. Trailers, muziekvideo’s, het is me om het even, ik vind eigenlijk alles wel leuk. Onlangs belandde ik bij filmpjes van The Hillywood Show: dit zijn twee Amerikaanse meiden, namelijk Hilly en Hannah Hindi, die voor de lol parodieën op bekende films, tv-series en beroemdheden zijn gaan maken. Een typisch geval van love it or hate it: de commerciële concepten worden namelijk wel echt afgekraakt en voor fans is dat natuurlijk niet zo heel leuk. Maar de meiden hebben absoluut talent voor komedie en stiekem zijn de filmpjes gewoon best leuk om te kijken – het is ook niet voor niets dat ze er wereldberoemd en volgens mij ook best rijk mee zijn geworden… hoewel ik de zusjes eerst drie keer niks vond, kan ik het nu toch wel waarderen en wilde ik mijn favorieten met jullie delen! Oh ja, en nog een kenmerk van de filmpjes: er wordt flink in gezongen en gedanst. Het zijn dus eigenlijk… muzikale parodieën. Juist ja.

Wat ik ervan vind: tja. Wat zullen we daar eens van zeggen. Zoals ik al eerder zei, vond ik het eerst vreselijke filmpjes omdat ik een echte Twi-hard ben (vanwege het verhaal, niet vanwege de sexy acteurs…) en de films echt belachelijk gemaakt worden in mijn ogen. Maar nu kan ik het grappige er wel van inzien. Het ergert me af en toe nog wel hoe Twilight en de personages afgeschilderd worden, en vooral het contrast tussen Jacob en Edward is nogal ergerlijk – maar dat komt ook doordat ik specifiek team Edward ben, haha. Wel vind ik de filmpjes heel goed gemaakt, met acteurs die ook enorm op de filmacteurs lijken. Ik vind het ook best origineel dat het met dans en zang wordt gedaan, dus het is leuk om naar te kijken. Ik ben nu al benieuwd naar de parodie op Breaking Dawn Part 2 haha, al moet ik de film zelf nog zien!

Kende jij The Hillywood Show al? En wat vind je ervan?

You may also like...

2 Comments

  1. Haha, ik kende het niet, maar ik heb net even een stukje van die parodie van Twilight gekeken 😉 Ik vind het eerlijk gezegd niet heel grappig, maar wel heel knap! Vooral met alle kleren en muziek enzo 😛

  2. Haha ik kende dit ook nog niet. Ziet er leuk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]