Lieve mensen,

Welkom op Vivians Vocabulaire, mijn nieuwe persoonlijke blog en de opvolger van Violet Mirror. Vandaag, 27 juni 2012, is mijn achttiende verjaardag en de officiële geboortedag van deze site. De reden dat ik voor deze datum heb gekozen, is omdat ik vandaag officieel mijn volwassen leven begin – volgens de criteria althans, want stiekem voel ik me helemaal niet anders dan toen ik nog 17 was. Of 16, of 15. Maar het is toch een soort begin van iets nieuws, en daarom deze openingsdatum. De lay-out doet misschien nogal kinderlijk aan, maar dat was ook mijn bedoeling omdat ik geen superserieuze volwassene ben, maar een vrolijk meisje dat ondanks tegenslagen met volle teugen van het leven geniet,  stiekem een groot liefhebber is van Disney én ook nog wel eens naar K3-liedjes luistert, omdat het gewoon leuk is! Op Vivians Vocabulaire zullen jullie kunnen lezen over alles wat mij bezighoudt. Ik schrijf recensies van boeken, films, t-vseries en musicals. Ik schrijf over de positieve en negatieve dingen in mijn persoonlijke leven en ik verwerk mijn zeer uiteenlopende gedachtegangen in blogs. Ik laat jullie gluren in mijn dagelijks leven, vraag jullie mening over mijn kledingstijl en nodig jullie uit tot discussie. Maar bovenal laat ik jullie delen in wat ik het liefste doe: lezen en schrijven. Af en toe zal ik misschien een kort verhaal door jullie laten beoordelen, of ik lanceer een vervolgverhaal speciaal voor mijn blog. Misschien willen jullie me ook wel volgen buiten mijn blog, daartoe nodig ik je dan van harte uit via Twitter, Facebook, Bloglovin’, WeHeartIt en Tumblr. En misschien zal ik af en toe een tijd afwezig zijn omdat het minder goed met mij gaat, maar terugkomen doe ik altijd – want ik hou van bloggen!

Ik hoop dat jullie zullen blijven plakken en zullen genieten van mijn geneuzel, want bloggen is mijn manier om contact te leggen met de buitenwereld en een eigen plekje te creëren waar ik mijn ei kwijt kan. Er zal zoveel mogelijk elke dag iets online komen, dus kom regelmatig terug!

You may also like...

6 Comments

 1. Ha die Vief, je website ziet er geweldig uit. Absoluut niet kinderachtig, maar iets wat helemaal bij jou past. Fris ook. Ik ga zo even door de rest van je site, maar weet nu al zeker dat ik er regelmatig terug kom. Ik heb je bij mijn Favorieten gezet.
  Fijne dag vandaag en groetjes aan paps en mams.
  Dikke knuffel, Lucy

 2. ik vind je lay out in ieder geval echt super! Succes met het volwassen worden ;), en veel blogplezier!

 3. Super Vief! Ziet er mooi uit en ben benieuwd naar je nieuwe blogs. Je staat natuurlijk ook bij mijn favorieten 😉

 4. Wat een mooie site! Mag je erg trots op zijn!

 5. Mooie nieuwe blog, Vief! Niet alleen gefeliciteerd met Vivians Vocabulaire, maar ook met je 18e verjaardag!

 6. Judith van Weel

  Ik vind de layout helemaal niet kinderachtig, juist heel fris! Succes met je blog?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]