Ik vermoed zomaar dat jullie, mijn trouwe bloglezers, me zo onderhand al aardig goed kennen door alles wat ik over mezelf heb prijsgegeven en de vele stukjes van mijn leven die ik met jullie heb gedeeld. Maar er zijn dingen, kleine, onbenullige dingen die wel echt bij mij horen maar waar niet zoveel mensen het fijne van weten. Speciaal voor jullie maak ik vandaag een lijstje van mijn kleine, onbenullige karaktertrekjes, omdat niets zo leuk is als de details over iemands persoonlijkheid te weten komen. Vind ik dan.

  • Vandaag is mijn vader jarig. Precies midden in de week, maar daarom niet minder leuk! Als cadeau van mij trakteer ik ‘m op een bioscoopje met z’n liefste jongste dochter, naar jObs. Hij krijgt alleen niet erg goeie kritieken, dus ik hoop dat het niet tegenvalt haha. Maar bij deze: gefeliciteerd liefste pappie van de hele wereld! ♥
  • Ik heb alle blogs van deze hele week het afgelopen weekend geschreven en ingepland, omdat ik deze week elke dag een vermoeiend rooster op school heb en voorzag dat ik weinig tijd/puf zou hebben om dan nog te bloggen.
  • Vorige week had ik introductieweek. Ik heb een heleboel leuke mensen leren kennen, prosecco gedronken en gefeest op Call me Maybe van Carly Rae Jepsen, wat ik eerst een stom nummer vond – maar nu ben ik er dol op!
  • Ik heb een aantal geheime talenten. Ik kan goed liplezen, omdat ik mezelf daarin vroeger getraind heb toen mijn gehoor nog slechter was, al is het nu wat minder goed. Ik kan iets vreemds met mijn duimen, en ik heb nog niemand anders ontmoet die het kan: je moet het zien om te snappen wat het is, maar het komt erop neer dat ik het onderste duimbotje naar voren en achteren kan bewegen. Oh ja, en ik kan heel goed ruiken – ik ruik het als iemand een bepaald iets in handen heeft gehad, zelfs al is dat uren geleden, en ik ruik het ook als een bepaald iemand op een bepaalde plek heeft gezeten. Niet dat ik dan zweet ruik of zo, maar gewoon het ”eigen” geurtje van die persoon.
  • Mijn tweede naam is Hester. Die kenden jullie nog niet, hè?
  • Ik ben helemaal verslaafd aan het nieuwe kostuumdrama op de publieke omroep, Mr. Selfridge. Zo mooi!
  • En mijn favoriete actrice van het moment is Natalie Dormer. Ze is gewoon zo ontzettend goed in The Tudors! 

You may also like...

2 Comments

  1. Leuk gedaan! Ik vind dit soort blogjes altijd zo leuk!

  2. Natalie Dormer is ook een van mijn favoriete actrices. Ze is ook héél goed in Game of Thrones.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]