Emmy van Zon & Maan organiseerde dit jaar weer de Boeken Advents Kalender, waarbij ze niet alleen heel veel toffe (win)acties op haar blog heeft, maar ook het Secret Santa-lootjestrekken houdt. Ik heb dit jaar voor het eerst meegedaan en dat hield in dat we met een hele groep lootjes hebben getrokken en pakketjes hebben gemaakt voor ons lootje, met daarin een of meerdere boeken (van maximaal €15 als totaalbedrag) plus eventuele goodies. Mijn eigen lootje was Jolien van Daisies on Bookshelves en ik vond het alleen al superleuk om te shoppen en een pakketje klaar te maken. Maar… natuurlijk moest ik zelf ook wat krijgen! Omdat het vandaag kerst is, laat ik jullie zien wat er in het onwijs leuke pakketje van mijn Secret Santa zat…

BAK 2

Het eerste wat ik in het pakketje aantrof, was een enorme hoeveelheid toffe boekenleggers en kaartjes, waar ik al supervrolijk van werd! Ik hou enorm van boekenleggers die precies bij bepaalde boeken passen en daar zaten er heel veel van in. vervolgens kwamen er drie heel feestelijk ingepakte cadeautjes tevoorschijn, zo enorm leuk! Je moet overigens even begrijpen dat het ochtend was (24 december, kerstavond dus) en dat ik wakker werd van mijn moeder die het pakje helemaal enthousiast naar me toe kwam brengen. Hoewel wij thuis niet aan kerstcadeautjes doen, voelde ik me echt het spreekwoordelijke kind op kerstochtend!

BAK 3

De goodies zijn echt onwijs leuk. Boekenleggers dus, maar ook wat fine kaartjes en een aantal stickers… om blij van te worden, zoveel! Daarna ontdekte ik de kaart (alleen ondertekend met Love, Secret Santa, zo leuk!) en besloot ik het kleinste pakje open te maken. Daar zat een heel schattig stempelsetje in van Blossom Books: ik stempel eigenlijk nooit, maar ik denk wel dat ik een hoop leuke dingen kan doen met deze stempels en vind het idee gewoon heel leuk!

BAK 4

En dan natuurlijk nog de boeken. Ik had een forse verlanglijst gemaakt en had dus geen idee wat ik zou krijgen, wat het nog veel leuker maakte. Uiteindelijk ontving ik twee fijne boeken. Rode sneeuw in december van Simone van der Vlugt: een prachtige historische roman die ik al eerder gelezen heb den die ik nu graag in deze mooie nieuwe uitgave wilde hebben, en Een week in Parijs van Jojo Moyes. Dit is een soort novelle bij de roman Portret van een vrouw: ik moet die nog lezen (haha, oeps!) maar dit leek me zo’n onwijs schattig klein leuk boekje dat ik hem echt op mijn lijstje wilde zetten! Ik ben er helemaal blij mee: superleuk dat ik verwend ben met maar liefst twee boeken en het is gewoon sowieso onwijs leuk!

BAK 5

Omdat er geen naam bij stond, heb ik op de berichtensite laten weten dat mijn pakketje was aangekomen en dat ik heel blij was. De Secret Santa heeft zich toen aangediend: het is Melisa van Booknuts! Ik heb je daar al bedankt, maar bij deze zeg ik het nog een keer: bedankt voor het superleuke pakketje!

BAK 1

Heb jij ook meegedaan met het lootjestrekken van de Boeken Advents Kalender?

You may also like...

8 Comments

  1. Je hebt echt een super leuk pakket gekregen <3

  2. Wauw, wat een mooi pakket. Sommige van de bladwijzers vind ik echt prachtig. Die van List en Leugens bijvoorbeeld maar ook de quote van Tahereh Mafi. Dit jaar ben ik rats vergeten om me aan te melden. Mocht ik dat volgend jaar weer doen dan hoop ik dat iemand me tijdig aan de oren trekt. Het lijkt me echt super leuk om is een keertje mee te doen aan het lootjes trekken.

  3. GAAAAAAAF!! Al die boekenleggers! <3

  4. Superleuk! Je hebt echt mooie dingen gekregen, die boekenleggers zijn ook zo schattig! Lijkt me leuk om volgend jaar ook aan mee te doen.

  5. Wat een leuke cadeautjes! Rode sneeuw in december lijkt me een heel mooi boek.

  6. Wat een superleuk pakket! Ik wacht nog geduldig af op mijn cadeautje 🙂 hihi

  7. Gaaf! Dat is echt een heel mooi pakketje! Zelf ben ik ook heel erg dol op boekenleggers, je kunt er nooit genoeg hebben 🙂

  8. Je hebt echt een leuk pakketje gekregen zeg! Ik deed ook mee dit jaar, en ik vond het zo leuk om te doen dat ik nu alweer zin heb in volgend jaar 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]