Dagboekoverzicht

Ik wilde eigenlijk weer een Hot, not & Happening maken, maar dat bedacht ik me toen de week al halverwege was en dan werkt het bijhouden niet meer zo lekker. Toen kwam ik bovendien tot het besef dat er een aantal weken geen HNH’s online zijn gekomen, waardoor jullie een beetje achterlopen op het gebied van wat er allemaal is gebeurd in mijn leven. Natuurlijk weten jullie wel dat het goed gaat, maar er zijn toch wel wat dingetjes die ik nog even extra wil delen… dus ga ervoor zitten, want dit wordt een lekkere bijkletsblog! Hé, dat is een leuke naam…

Hoe het de afgelopen weken met mij ging

Nou, dat weten jullie al wel een beetje: het ging op en neer, neer en op. Veel moe, niet echt in mijn hum, ging allemaal niet zo super. Maar eigenlijk ook weer wel, want met mijn gezondheid gaat het al een tijdje best wel stabiel. Ik heb al een hele tijd geen last meer van mijn buik gehad en ben ook al een hele tijd niet meer ziek geweest. Het was eigenlijk alleen het energietekort dat zo vervelend was, en dat had ik ook wel een beetje aan mezelf te danken doordat ik steeds gewoon heel veel wilde en ook heel veel deed. Lesje geleerd dus.

Wat ik de afgelopen weken allemaal heb gedaan

 • MIJN PROPEDEUSE GEHAALD! Als je me op Instagram volgt wist je dat waarschijnlijk al, maar ik schreeuw het toch nog even lekker van de daken hier. Want jongens, wat voelt dat goed! Ik had ‘m aangevraagd toen mijn beoordeling van ICT eindelijk binnen was en krap een week later kreeg ik een mailtje of ik hem zo snel mogelijk wilde komen ophalen. De volgende dag ben ik gegaan en ik heb hem bij de servicebalie ondertekend: geen ceremonie of wat dan ook. Maarrrr… hij is wel in the pocket en dat voelt zo goed!
 • Om het te vieren, gingen we lekker uit eten bij ons favoriete restaurant La Gaetano. Ik had parmaham met meloen en daarna pasta met champignons, gewoon heel erg lekker.
 • Ik ging met papa en mama mee naar een opnamedag van Tussen Kunst & Kitsch: niet mijn programma, maar zeker wel erg leuk om te zien hoe zoiets in zijn werk gaat. Enne, rolstoelvoordeeltje: met Frits Sissing op de foto geweest! En met hem staan praten, want het is echt een hele aardige man. De opbrengst voor papa en mama viel helaas tegen, maar ze weten nu wel wat meer over de herkomst van hun spulletjes (en dat is waar ik het persoonlijk voor zou doen, haha).
 • Ik ging een dagje met mama naar Scheveningen omdat we vrijkaartjes hadden gewonnen voor de musical Billy Elliot. We gingen meteen uit de manege en hebben lekker koffie gedronken en taart gegeten, over de boulevard geslenterd, een kijkje genomen op de rolstoelbaan aan het strand en geluncht voordat we naar het theater gingen. De show was trouwens echt heel erg leuk, prachtige choreografie, mooie muziek, een verhaal met heel veel bijzondere thema’s… genoten!
 • Ik keek naar het Songfestival. En ik vond Trijntje niet zo goed.
 • Ik las, gaf les, werkte voor school… ging allemaal best wel goed! Het lesgeven gaat ook gewoon steeds beter, ik heb nu drie keer ingevallen voor mijn vakcoach en alle drie de keren ging het super!
 • Mijn ouders waren 30 jaar getrouwd en dus trakteerden mijn zus, zwager en ik hen op een superleuk etentje bij het trendy restaurant Allure: het eten was echt geweldig, allemaal smaken die je niet bij elkaar zou verwachten maar die wel echt fantastisch lekker waren. De bediening was ook superaardig en van het kaliber dat je stoel aanschuift en je servet opvouwt als je naar het toilet moet – om vervolgens weer je stoel aan te schuiven als je terugkomt. Echt heel gaaf.
 • Op het moment dat ik dit schrijf, hebben we een kat te logeren: we wilden graag uitproberen of het zou gaan om de kat van mijn zus in huis te nemen voor wanneer zij op vakantie gaan, en dus logeert hij nu een paar daagjes bij ons. Eigenlijk gaat het best goed: onze eigen Phoebe is nog steeds duidelijk de baas en Joey is vooral degene die hem een beetje uit loopt te dagen: Phoebe vindt alles wel best eigenlijk. Ik vind het wel leuk, maar Joey trekt ook veel aandacht omdat hij dingen doet die niet mogen en die Phoebe nooit zou doen. Vooralsnog lijkt het wel alsof ze vrede kunnen sluiten, dus ben benieuwd hoe het verder gaat!
 • Ik had een fijn gesprek met mijn studiebegeleider over het komend schooljaar. Wordt druk en hectisch, maar wel leuk. Volgens mij leuk genoeg om het vol te houden, net zoals nu haha.
 • Ik was lekker een beetje aan het utteren met plannen en freubelen en dankbaarheidslijstjes en zo. Gewoon omdat het leuk is en ik er blij van word!
 • Op de manege kreeg ik een beetje een raar en stom bericht: het lijkt erop dat de pony waar ik al acht jaar lang op rijd, na de zomer met pensioen gaat. Wist ik dus helemaal niets van: we hebben het nu ‘’via horen zeggen’’ gehoord dus ik moet volgende week nog even checken of het wel echt zo is. Lijkt er wel op… vind ik niet leuk. Ik bedoel, ik kan ook heus wel met een ander paard een band opbouwen, maar hij is wel acht jaar lang mijn paardje geweest en ik ben van hem gaan houden. Dus. Nog maar een paar weekjes lekker van hem genieten en dan moet ik blijkbaar afscheid nemen.

Volgende week komt er weer een Hot, not & happening online!

You may also like...

6 Comments

 1. Wat een fijn lijstje! Genieten. 🙂 Nog gefeliciteerd!
  Wel verdrietig van je pony. Dat lijkt me echt even heel erg moeilijk. Je bouwt inderdaad toch echt een band op.

 2. Fijn om weer helemaal op de hoogte te zijn. 🙂

 3. Dat is wel jammer Vivian, van je pony, dat hij stopt, of mooier gezegd, met pensioen gaat.
  Je hebt een gezellige blog gemaakt hoor!!

 4. Wat een super leuke lijst met een hoop foto’s. Erg leuk om te zien.

 5. Gefeliciteerd met je propedeuse! Ik vond Trijntje ook echt niet zo goed, ik ben blij dat ik niet de enige ben 😛

 6. Een prachtig nieuwe blog Vivian, het ziet er heel mooi en gezellig uit.
  Ik heb alles nog niet gelezen, maar dat komt wel. Liefs Oma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]