Blossom Books is een uitgeverij waar ik al een tijdje een liefhebber van ben. Hun boeken hebben vaak de prachtigste omslagen en de meest unieke verhalen waar een mens eindeloos van kan blijven genieten, die iets tijdloos hebben en die je hart binnen een paar minuten hebben veroverd. Daarnaast is het ook nog eens een uitgeverij die zich heel specifiek richt op jongeren en ook heel toegankelijk is, wat hen extra leuk maakt. Oh, en dan heb ik het nog niet gehad over de leuke doeboeken die ze uitgeven! Ik heb al aardig wat boeken op de plank staan, maar onder het mom van ‘’er is altijd ruimte voor meer, meer, meer’’ vandaag een verlanglijstje!

Wat ik al heb van Blossom Books

 1. De Edelstenentrilogie – Kersrtin Gier | Dit waren de eerste boeken die ik kocht van Blossom Books en man, wat heb ik ze verslonden! De omslagen zijn zo ontzettend leuk en het verhaal is er eentje waar je echt geen genoeg van kunt krijgen. Ik ga ze snel eens herlezen!
 2. Zac en Mia – A.J. Betts | Deze heb ik nog niet gelezen, want ik ben een beetje bang dat-ie te The Fault In Our Stars-achtig is. Maar het verhaal lijkt me wel mooi.
 3. De Grisha: Schim en Schaduw – Leigh Bardugo | Ook nog niet gelezen, ik weet het… shame on me! Veel lezers zijn hier laaiend enthousiast over en voor anderen viel het tegen, dus… tja. Beetje bang om eraan te beginnen.
 4. Vrees me & Verwoest me – Tahereh Mafi | Vrees me heb ik lang, lang geleden gelezen als ARC, helemaal geheim en spannend was dat. Ik heb het toen gerecenseerd op mijn persoonlijke blog en een poosje later de uiteindelijke editie met de mooie omslag gekocht. Het verhaal vond ik fenomenaal, maar de rest van de serie heb ik nog niet gelezen. Verwoest me dus ook nog niet.

Blossom Books

Wat ik graag nog wil hebben

 1. De hemel begint bij je voeten – Jardy Nelson | Dit lijkt me zo’n ontiegelijk prachtig boek! Ik hou echt wel van dit soort allesverwoestende verhalen en ben dus echt onwijs benieuwd. En de omslag… jongens, de omslag. Waar het over gaat? Een meisje dat de dood van haar zus moet verwerken en daarbij ‘’hulp’’ krijgt van het vriendje van haar zus. Dat dus. Ik bedoel maar…
 2. Ik geef je de zon – Jardy Nelson | Tja, dan kan deze niet achterblijven, toch? Hier ben ik ook zo onwijs benieuwd naar! Het verhaal gaat over een eerst onafscheidelijke tweeling die vervolgens heel erg van elkaar vervreemdt door een rare gebeurtenis. Ja, lijkt me een heel mooi boek!
 3. De rest van de Touching Juliette-serie | Duh, dit lijkt me vrij duidelijk haha. De omslagen zijn zo fantastisch mooi en ik wil echt graag weten of het verhaal net zo mooi blijft! Maar dan eerst maar eens Vrees me en Verwoest me lezen…
 4. Silber – Kerstin Gier | Onder het mom van deze lijkt me ook weer niet zo ontzettend leuk maar wel leuk dus dan wil ik ‘m op z’n minst een keer proberen al is het maar van de bibliotheek. Dat dus. Iets met een meisje dat heel levendige dromen heeft? Zoiets?
 5. De 100 – Kass Morgan | Nog zo’n gevalletje van het niet zeker weten maar het wel een kansje willen geven. Want voor hetzelfde geld is het een keimooi boek. Over jongeren die na de apocalyps de aarde weer moeten opbouwen, als ik het goed begrijp.
 6. Simon vs de verwachtingen van de rest van de wereld – Becky Albertalli | Zo, een hele mondvol. Ik weet niet zo goed of dit een leuk boek gaat zijn, maar ook niet of het een stom boek gaat zijn en dus lijkt dit me ook een bibliotheekoptie. Over een homoseksuele jongen en zijn coming-out en alles wat erbij hoort: klinkt wel als een goed boek!
 7. De rest van de Grisha-serie + List & Leugens | Dit is nog even een beetje afwachten, maar als ik Schim en Schaduw mooi blijk te vinden ga ik zeker de rest ook lezen!
 8. Storm & Stone – Joss Stirling | Ik krijg er niet goed hoogte van waar dit boek precies over moet gaan, maar het klinkt wel heel mysterieus en interessant… iets met grote geheimen en corrupte raadsels op een kostschool. Hm. Waarom ook niet?

Welke boeken van Blossom Books zou jij me aanraden?

You may also like...

3 Comments

 1. Ik geef je de zon was inderdaad heel erg goed! Die zou ik zeker aanraden. De hemel begint bij je voeten wil ik zelf ook nog graag lezen, dat lijkt me ook een prachtig boek

 2. Okay, je vroeg erom xD Jandy Nelson boeken zijn écht prachtig, om helemaal op verliefd te worden. En Simon vs moet je niet eens over nadenken, gewoon gaan lezen. Het is zooo goed! Plus, er zitten heel veel Oreo’s in. En als je daarna zin hebt in wat actie: pak Leigh Bardugo! (ja sorry, ik kan dus niet kiezen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]