Nieuws

Vanaf 26 mei: Alle wegen leiden naar Rome (en naar jou)!

JA DAAR ZIJN WE DAN! In januari schreef ik nog vol enthousiasme over al het achter de schermen-werk met brainstorms voor titels en omslagen en edits, en vlak daarna werden er knopen doorgehakt – waar ik alleen nog niets over mocht delen omdat er nog geen publicatiedatum was, maar NU IS HET ZOVER!

Vol trots mag ik aankondigen:

Alle wegen leiden naar Rome (en naar jou) vanaf 26 mei verkrijgbaar als ebook en audioboek!

Een zomerse, sfeervolle slow-burn over jezelf vinden, je dromen volgen en de sprong wagen – in Rome, de stad van de liefde.

Carlijn heeft haar hele leven alles volgens de regels en binnen de lijntjes gedaan. Als kind wist ze al hoe ze de rest van haar leven wilde uitstippelen en daar is ze nooit van afgeweken… Totdat ze op een cruciaal moment een enorme paniekaanval krijgt en het roer omgooit. Ze boekt een ticket naar Rome om uit te zoeken wat ze dan wél wil. Als ze op haar eerste dag in de stad Luca tegenkomt, een Instagram-fotograaf die aanbiedt haar gids te zijn, vindt ze dat helemaal niet gek klinken: als je dan toch in Rome bent, dan kun je het maar beter goed doen… en veel beter dan een knappe, spontane Romein wordt het niet, toch? Waar Carlijn alleen niet op had gerekend, is dat ze meer tijd met elkaar doorbrengen dan verwacht. En dat ze voor meer dan alleen de charme van de stad zou kunnen vallen…

Aaaahhh kijk dan hoe geweldig! Van mijn werktitel Repost naar deze geweldige titel die samen met de flaptekst echt het accent ligt op het feit dat het verhaal niet alleen maar over de liefde gaat (want dat gaat het niet!!), en van mijn moodboards van geïllustreerde koppeltjes en sfeerbeelden van Rome naar dit plaatje, helemaal fris en zomers en feelgood en vintage. Ik heb in de afgelopen weken samen met de uitgeverij de omslagvoorstellen bekeken, met verschillende kleuren en details, en ik word hoe langer hoe verliefder op dit omslag! Daarnaast ben ik helemaal bij met de flaptekst en gewoon met ALLES, maar vooral met het feit dat het gewoon ECHT gaat gebeuren. Het verhaal dat ik afgelopen zomer schreef en op hoop van zegen instuurde, waarmee ik een wedstrijd won en waarvoor ik een contract tekende, heeft gewoon een titel en een omslag én een publicatiedatum én er worden voorbereidingen getroffen voor de marketing en aaahhhh *insert hartjesogen en hartjeshoofdje-emoji’s*

Ik ben na alle redactierondes van schrappen, het begin en eind aanpassen, scènes schrappen of toevoegen en details net wat sterker maken echt heel erg trots op wat het is geworden: een verhaal met veel romantiek (en een klein, maar zeker niet kinderachtig beetje spice), handicap-representatie (hallo, Helena het hoortoestel!), humor, Italiaanse charme in de breedste zin van het woord, avontuur en een portie groeipijnen met de bijbehorende bevredigende levenslessen.

En 26 mei wordt dus DE DAG! Je kunt het ebook én het audioboek al vooruit bestellen via de website van de uitgeverij, maar ook rechtstreeks reserveren op Bol.com, Kobo of Storytel (heb ik al gezegd hoe mega-vet het is om mezelf daar te zien staan??) O, en ook heel leuk: Eva Damen is de voorlezer voor het audioboek! Ik vind haar stem echt superfijn en ben dus onwijs benieuwd hoe het verhaal gaat klinken.

De komende tijd ga ik meer teasers delen, want ik ben EXCITED en ook een beetje nerveus want NU GAAN JULLIE ER IETS VAN VINDEN en moet ik mijn baby een beetje gaan lóslaten, maar ik heb er ook ONTIEGELIJK veel zin in en ik ben méga trots. Echt mega trots. 26 mei. Alle wegen leiden naar Rome (en naar jou). Ebook en audioboek. O, en voeg ‘m alvast toe op Hebban als je dat hebt (Goodreads coming soon!)!

You may also like...

1 Comment

  1. Het is inmiddels bijna zover! Ik heb je boek in ieder geval besteld, ben benieuwd. 🙂
    Zo simpel is dan geluk onlangs geplaatst…Even bijkletsen #32 | Laptop en loslatenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]