Trailers

Bron beeld: Unsplash

Eén van de fijne dingen aan het najaar vind ik dat het nieuwe film- en serieseizoen ook weer begint: nieuwe tv-programma’s, nieuwe seizoenen van fijne series én nieuwe films die (bijna) in de bioscoop draaien. Onlangs ben ik een aantal trailers tegengekomen die me gewoon helemaal de adem benamen, en die moest ik natuurlijk even met jullie delen! 

Mockingjay Part 2

Ik kreeg al kippenvel all over the place van de eerste teaser trailer (dat Katniss daar ineens in haar rode pak tussen de vrijheidsvechters staat) en daarna van de eerste trailer (we march together, Tigris, Katniss’ gezicht, de tuin, gewoon alles) maar dat was toch allemaal meer action-packed: deze trailer geeft me gewoon een brok in mijn keel. Als je de boeken hebt gelezen weet je precies wat ik bedoel, maar ik denk echt dat ik met tranen in mijn ogen de film ga zitten kijken. En sowieso vind ik dat deze trailer heel mooi belichaamt waar het al die tijd om is gegaan: hoop voor de toekomst, voor de nieuwe generaties.

The Divergent Series: Allegiant

Ik moet Insurgent nog zien en ik ben een klein beetje huiverig vanwege de grote veranderingen, maar tegelijkertijd kan ik me goed voorstellen dat die veranderingen nodig zijn, dus ik oordeel nog even niet. De boeken heb ik allemaal gelezen en ik moet zeggen dat ik heel erg enthousiast ben over deze trailer: het ziet er allemaal zo mooi uit. Het tegen de muur op lopen, de sexy kus van Tris en Four, Tris’ haar, hoe mooi ze is in het wit en in die ruimte, de anticipatie die uit alles komt… ik vind het wel wat. Ben heel erg benieuwd hoe dit gaat worden. Als ze het einde maar niet veranderen…

The Jungle Book

Er zijn mensen die klagen dat Disney het overdrijft met alle live-actionfilms van de klassieke animatiefilms, maar wat mij betreft mogen ze blijven komen! Na de magie van Maleficent, Cinderella en Alice in Wonderland ben ik ervan overtuigd dat dit juist prachtige films zijn. Ik kan dan ook absoluut niet wachten op Beauty and the Beast met Emma Watson en Dan Stevens (hij heeft de perfecte ogen!) maar naar The Jungle Book ben ik minstens zo benieuwd. Ook wel een beetje bang trouwens, want de trailer ziet er behoorlijk… ik weet niet, groots uit. De dieren zijn CGI-echt in plaats van cartoons en het is allemaal wat donkerder en angstaanjagender. Maar het ziet er ook echt heel erg mooi en bijzonder uit, een beetje alsof het gebaseerd is op het ”echte” verhaal over het wolvenjong. Alsof het echt zou kunnen zijn. En de stemacteurs zijn geweldig, dus dat moet goed komen.

The Danish Girl

Compleet ander soort film, maar deze lijkt me zó mooi. Ik vind het verhaal echt bijzonder boeiend en heel erg krachtig bovendien, ik kan gewoon echt niet wachten wat dit voor film wordt. Wel jammer dat de hele verhaallijn eigenlijk al wordt weggegeven, maar hij lijkt me echt bijzonder mooi. Ik denk dat Eddie Redmayne hiervoor een Oscar in de wacht gaat slepen.

Suffragette

Nog zo’n mooie dramafilm die een heel erg mooie boodschap verspreidt over wat een hel het was toen vrouwen probeerden te strijden voor kiesrecht rond de jaren twintig. Meryl Streep is gewoon onherkenbaar hier, ik denk dat dit een hele sterke film wordt. Vind het er wel allemaal een beetje grijzig uitzien, maar het is ook geen luchtige film denk ik.

Downton Abbey: The Final Series

Ohhh jongens, ik ben hier echt nog niet klaar voor hoor. De muziek in die trailer, de geschokte gezichten, het dansen, de kindertjes, de tranen… ik ben er niet klaar voor dat dit het laatste seizoen is. Echt niet. En toch hoop ik dat het heel snel ook in Nederland uitgezonden gaat worden.

Naar welke films en series ben jij heel erg benieuwd?

You may also like...

2 Comments

  1. Ik ben ook grote fan van Downton Abbey en helemaal niet klaar voor een einde 🙁 . Benieuwd wanneer de serie in België verschijnt. Suffragette en The Danish girl lijken mij ook top. Misschien wel ideaal om toch eens naar de bioscoop te gaan. Ik neem het me altijd voor maar om de een of andere reden kom ik er nooit toe 😉

  2. Vooral zin in de eerste twee films! En ik volg Downton Abbey ook al een tijdje. Bezig met het wekelijks volgen, wel jammer dat het stopt!
    Noa onlangs geplaatst…Fallen I, II & IIIMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]