Even een korte update, want hoewel ik me had voorgenomen de afgelopen weken lekker veel blogs te schrijven zodat ik me daar in de tentamenperiode niet druk om zou hoeven te maken, is dat niet gelukt. En dat vind ik eigenlijk helemaal niet erg, want ik wil me lekker voelen bij het bloggen en als ik er geen zin in heb, voel ik me er niet lekker bij dus dan slaan we het gewoon eventjes over! Op dit moment ben ik vooral heel druk bezig met de tentamenvoorbereiding: ik heb er aankomende dinsdagavond twee en dan ben ik daarna ook meteen klaar, alleen moet er dan nog een essay geschreven en ingeleverd worden voor mijn keuzevak. EN DAN HEB IK VAKANTIE! Dat is een heel, heel, héél erg goed gevoel. En in die vakantie ga ik heel veel leuke dingen doen, namelijk: precies waar ik zin in heb. Hihi. Ik heb al wat ideetjes voor zomerprojecten die ik steeds in de zomer wil vervolgen, daarover ga ik binnenkort iets schrijven. Voor nu: ik voel me goed, hoewel de stress en vermoeidheid af en toe wel een beetje stom zijn, maar… ik heb bijna vakantie, dus ik hou het nog wel eventjes vol. Vanaf de 26ste komt er weer cool stuff online, dus… stay tuned, my friends ♥

You may also like...

2 Comments

  1. Hoi Vivian,

    Wat vind ik het toch altijd leuk om je blogs te lezen. Ik wens je veel succes met je tentamens en daarna een fijne vakantie!

    Groetjes, Kimberley

  2. Succes met je tentamens en schoolstuff!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]