Wie een beetje rondsnuffelt op Tumblr, komt er al snel achter dat er best wel veel toffe blogs zijn over boeken op dit platform: veel mooie afbeeldingen, veel goeie boekentips en vooral héél veel fijne posts om lekker bij te relaxen. Aangezien Tumblr één van mijn favoriete manieren is om mijn verplichtingen te ontwijken en het helemaal niet meer goed komt als je daar boeken aan toevoegt… leek het me leuk om af en toe eens een favoriete Tumblr-blog over boeken en lezen in de spotlights te zetten!

Awesome people reading

APR is een blog die al best een tijdje bestaat en waar ik zo af en toe eens heen surf om lekker een beetje te scrollen. Geen idee hoe vaak de site wordt bijgewerkt, maar het zijn dus allemaal foto’s van beroemdheden die aan het lezen zijn, van persoonlijkheden als Marilyn Monroe en Elvis Presley tot Lin-Manuel Miranda en Malala Yousafzai. De foto’s komen overal en nergens vandaan, en iedereen kan foto’s insturen die ze tegenkomen, hoewel niet alles geplaatst wordt. Je hoeft maar te googelen om te zien hoe vaak de afbeeldingen hergebruikt worden, en het is ontzettend leuk om naar te kijken! Bij sommige foto’s krijg ik echt een ‘’huh wie is dat in godsnaam’’-gevoel, maar andere zijn dan weer héél erg leuk omdat ik die personen wel echt ken, zoals Lily James (actrice uit Downton Abbey, Cinderella) en Einstein.

Daarnaast zitten er ook echt coole foto’s tussen die heel oud zijn, waar echt zo’n vintagesfeertje van uitgaat of die je juist een best wel exclusief kijkje bieden in iemands privéleven. Jammer is wel weer dat er ook foto’s bij staan die overduidelijk uit een fotoshoot komen, en waarop de persoon in kwestie dus niet écht aan het lezen is maar simpelweg voor de show een boek vasthoudt. En soms zijn het niet eens boeken, maar gewoon iets van rapporten of zomaar wat papieren. Vind ik ook niet echt tellen. Maar goed. Wat ik wel weer leuk vind, is dat er ook foto’s bij zitten van personen die aan het voorlezen zijn! Ik vind het in ieder geval een superfijne blog om lekker af en toe op rond te struinen, want het heeft iets bijzonders om naar lezende mensen te kijken als je zelf ook dol bent op lezen.

APR

Ben jij al fan van Awesome People Reading?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]