6395975919_9d2b1f8fc8_o

Bron

Eén van de fijnste en ook belangrijkste dingen aan een positieve levensstijl en instelling vind ik dankbaarheid: niet altijd alleen maar gericht zijn op wat je nog wilt hebben of bereiken, maar gewoon af en toe even stoppen en dankjewel zeggen – tegen jezelf, tegen God of gewoon in het algemeen. Ik probeer een dankbaarheidsdagboekje bij te houden, maar vaak vergeet ik het dus dan is mijn blog natuurlijk een hele mooie uitkomst, hihi. Vandaag tien dingen waar ik heel erg dankbaar voor ben!

Ik ben dankbaar dat…

♥ het qua gezondheid stabiel gaat, ondanks de ups en downs van het moment;

♥ ik me zo lekker in mijn vel voel en happy ben;

♥ het op school zoveel beter gaat dan ik had durven dromen;

♥ er daar zo onwijs veel rekening met me gehouden wordt en ze allemaal zo begripvol en vriendelijk zijn;

♥ mijn iPad het weer doet;

3073438612_460afba722_o

Bron

♥ ik maandag eindelijk voor een bloedonderzoek mag om te kijken wat er met mijn gewrichten is;

♥ ik elke woensdag vrij ben. Hihi;

♥ er zoveel nieuwe dingen op Netflix worden gezet;

♥ het taxivervoer tegenwoordig netjes op tijd paraat staat

♥ net weer zo fijn is, krijg ik energie van!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]