Bloggen

Sunday’s Blogcandy: 10x prikkelende productiviteitstips (deel 1)

Blogcandy productiviteit

Ik hou van blogs die over productiviteit gaan: er is zoveel over te zeggen en er valt zoveel over te leren, en voor iemand als ik die gek is op bullet journalling en doelen stellen en tijdmanagement, kan het nooit genoeg zijn. Van blogs met dit thema krijg ik altijd echt jeukende handen om aan de slag te gaan met van alles en nog wat, en dat leek me des te meer reden om een tiental favoriete blogs over productiviteit op een rij te zetten!

Streets Ahead | Middagdutjes en productiviteit

In landen als Spanje en Italië zijn middagdutjes gebruikelijk, in Nederland niet: maar wat is nou eigenlijk de invloed van zo’n powernap op je productiviteit voor de rest van de dag? En wat voor dutje moet het dan zijn? Interessant!

Manonrelated | Een Do List

Heb jij ook wel eens de neiging om dingen die je wílt doen op je takenlijst te zetten en raak je vervolgens gedemotiveerd? Er is een oplossing: de Do List!

NerdyPlanner | Nooit genoeg notitieboekjes

Mijn laatjes puilen al uit van alle notitieboekjes, maar toch blijf ik ze kopen. En nu heb ik eindelijk een paar legitieme redenen om dat vooral te blijven doen!

Eccentric Lady | Blijven leren zonder werk

Heb je geen werk of studie, maar wil je wel zorgen dat je kunt blijven leren en jezelf kunt blijven ontwikkelen? Dan is dit artikel een absolute must-read! Ook als je wel werk hebt, maar toch graag aan persoonlijke groei wilt blijven doen.

The Self Help Hipster | Focus & slow down

Als je gedachten altijd supersnel heen en weer gaan, je je aandacht nooit goed kunt verdelen en je steeds geneigd bent om dingen snel te doen, moet je zeker even dit artikel checken. Over waarom het zo belangrijk is om te focussen en pas op de plaats te maken.

Lisa Loves | Een killer presentatie geven

Vind je presenteren eng? Snap ik: het is ook niet altijd even makkelijk. Maar het is wél iets waarin je echt kunt knallen als je weet hoe je dat moet doen, en daar komen deze tips van Lisa goed bij van pas.

Belessa | Het meeste uit je dag halen

Vanaf het opstaan tot het slapengaan productief zijn: het lukt niet altijd, maar we willen het wel graag. Kelly geeft tips over hoe je in elk geval kunt proberen om zoveel mogelijk uit je dag te halen.

Younique | Productiever worden

Femke, freelancer en thuiswerker, geeft drie tips hoe je nog productiever kunt worden dan je al bent, en het zijn góede tips!

Sylvia Kuijsten | 39 studie-apps!

Halló oneindige studieproductiviteit! Van dit artikel boordevol studie-apps krijg je meteen zin om je boeken te pakken en aan de slag te gaan. Er zitten echt hele handige tussen!

Sim’s Cup of Tea | Opruimen en organiseren

Productiviteit gaat niet alleen over taken afstrepen en dingen gedaan krijgen, maar ook over het goed organiseren van je spullen zodat je tijd kunt besparen en goed kunt managen. Met deze tips wordt precies dat organiseren een stuk leuker en makkelijker!

Wat is jouw ultieme productiviteitstip?

You may also like...

4 Comments

 1. Je hebt me gewoon genoemd, wat lief! Dank je wel 🙂
  Jantine onlangs geplaatst…Maatschappelijke druk in je eigen hoofdMy Profile

 2. Heel herkenbaar! Ik wordt zo ook altijd door anderen gemotiveerd :-). Bedankt voor de vermelding!! 😀
  Linda onlangs geplaatst…Niet afgeleid worden dankzij flowMy Profile

 3. Ik vind dit oprecht een superleuk (en goed!) artikel! Ik heb sowieso de helft van deze artikelen gelezen door jou en ook minstens 3 nieuwe blogs gevolgd! En ik heb er weer een hoop van geleerd natuurlijk 🙂

  Liefs!
  eva onlangs geplaatst…Back To School • mijn met cactussen beschilderde schriftjes voor dit schooljaarMy Profile

  1. Sueprtof, dankjewel voor je complimenten! =D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]