Blogcandy mindstyle

Mindstyle: wat is dat eigenlijk? Net als lifestyle is het ontzettend breed en ook eigenlijk ontzettend vaag wat er nou allemaal wel en niet onder verstaan wordt. Ik beschouw het maar als een omvatting van alles wat te maken heeft met onze manier van denken, onze mentaliteit en onze zelfinzichten en zelfreflecties. En daar is al een hele hoop over gezegd en geschreven, maar er zijn nog steeds onwijs veel mooie blogposts over die wel wat meer aandacht verdienen!

Visionary Life | Jezelf minder serieus nemen

Neem jij jezelf ook wel eens te serieus? Dat is helemaal niet erg, maar het is óók heel goed om het af en toe wat luchtiger aan te pakken en daar geeft Deisy mooie tips voor!

Thank God It Is Monday | Iedereen doet maar wat

Zie je het even niet meer zitten, weet je niet wat je wilt of wat je met jezelf en je leven aan moet? Melle biedt een (misschien schrale) troost: we doen allemaal maar wat en dat is oké. Inclusief mooi filmpje!

Lisanne Leeft | Voldoen aan een ideaalbeeld

Enorm mooie binnenkomer van Lisanne over hoe je als chronisch ziek persoon (en ook gewoon als mens, denk ik) eigenlijk altijd wel wilt voldoen aan een ideaalbeeld en wilt bewijzen wat je waard bent, ook al kun je sommige dingen niet. Om over na te denken!

Muy Maaike | Streng zijn voor jezelf

Mooi stukje van Maaike over streng zijn voor jezelf, je eigen regels maken en jezelf dingen wijsmaken: waar ligt die grens?

Tijd om te dromen | Dankbaarheid

Dankbaarheid… wat is dat eigenlijk? Het is best wel een moeilijk iets, omdat je het vaak verwart met andere dingen. Irma beschrijft dat heel mooi.

Younique | Negativiteit

Negativiteit is normaal: dat mag wel eens wat vaker benadrukt worden! Chapeau voor Femke!

Miss Murphy | Hoe het zou moeten zijn

Herken jij het ook, dat verwachtingspatroon over huisje, boompje beestje, over relaties en kinderen en hoe alles zou moeten gaan? Nou, ik wel. En daarom vind ik dit stuk ook zo goed!

The Self Help Hipster | Not my circus, not my monkeys

Geweldig stuk van Lianne over deze nog geweldigere mentaliteit die je kunt aanhalen wanneer je je ergert aan iets wat anderen doen: jij hebt daar niets mee te maken dus je hoeft er niets mee te doen!

Visionary Life | Het is niet voor eeuwig

Alles gaat voorbij: de minder leuke dingen, maar ook de leuke dingen en het is goed om je daarvan bewust te ijn. Mooi geschreven door Deisy.

Thank God It Is Monday | Is there something in your way?

Eentje om echt even over na te denken: over hoe je jezelf in de weg kunt zitten, dat dat eigenlijk ook best goed kan zijn én een mooie manier om de obstakels op jouw pad te relativeren: kun je het verplaatsen?

Lees jij graag artikelen over mindstyle?

You may also like...

5 Comments

 1. Dank weer voor deze fijne inspiratie. Een aantal artikelen kende ik wel, een aantal ga ik nu bij lezen<3
  Saskia onlangs geplaatst…Dreamjob #10: Rani over het willen worden van interieurvormgeverMy Profile

 2. Ja, ik vind mindstyle altijd wel erg fijn om te lezen!
  Zo simpel is dan geluk onlangs geplaatst…VakantiegevoelMy Profile

 3. Wat een leuk lijstje is dit! Ik heb weer een aantal fijne dingen om te lezen. Dit zijn mijn favoriete blogposts.
  Angelique onlangs geplaatst…The Happy List #15My Profile

 4. Dank dank dank voor én het noemen van mijn blog (2 keer mensen, 2 KEER! WIIEEH) en het verzamelen van deze blogposts. Zo fijn, ik ga ze állemaal lezen <3
  Melle onlangs geplaatst…#Girlboss | Hoe maak je een goede keuzeMy Profile

  1. Graag graag graag gedaan, WHIEEE!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]