Blogcandy life improvement

Ik heb in Bloglovin’ inmiddels aardig wat collections aangemaakt met opgeslagen blogposts voor de Sunday’s Blogcandy-rubriek en er komen ook nog regelmatig nieuwe collecties bij. Hartstikke leuk, want zo weet ik zeker dat al die waardevolle content een mooi plaatsje kan krijgen op mijn blog, maar het is wel elke keer lastig om te kiezen wat het thema moet zijn… vooral omdat sommige collecties inmiddels al tientallen (!!) artikelen bevatten en dus in delen opgesplitst zullen moeten worden. Dat is duidelijk iets waar ik nog aan kan werken. Maar goed, aan jezelf en je leven werken is een van de dingen die het leven leuker maken als je het mij vraagt, dus vandaar dat het lijstje mooie blogposts van vandaag ook precies daarom draait!

Miss Murphy | Hoe overleef je een pechdag?

Pechdagen zijn stom, maar helaas zijn ze ook normaal: soms heb je gewoon je dag niet en dat mag ook best. Des te fijner zijn deze tips van Alyssa om zo’n dag toch te overleven én te benutten!

Visionary Life | Artikelen over het opbouwen van goede gewoonten

Iets wat Deisy graag doet, en wat ik ook heel fijn vind, is het zelf weer doordelen van andermans inspirerende content, zoals deze lijst artikelen over het opbouwen én naleven van goede gewoonten!

Belessa | Maak van de maandag je favoriete dag

Iedereen kent het wel: het maandagochtendsyndroom. Ook ik ken het, maar ik heb er nooit zo’n last van omdat de maandag mij ófwel een vrije dag ófwel leuke colleges brengt en dat is positief! Kelly geeft nog meer uitleg en tips over waarom je van de maandag je favoriete in plaats van je vervelendste dag zou moeten maken.

Visionary Life | Een leuk leven vs. het vinden van je passie

Waarom is het belangrijker om simpelweg gelukkig te zijn en je tevreden te voelen met het leven dat je leidt dan om je grote passie te vinden en allerlei doelen te formuleren en te bereiken? Omdat je daarmee misschien de dagelijkse schoonheid van het eenvoudige levensgeluk uit het oog zou kunnen verliezen: Deisy vertelt je er alles over.

Thank God It’s Monday | Instant happiness

Gratis is een soort toverwoord voor de hedendaagse mens in de hedendaagse maatschappij en dat komt goed uit, want geluk is grotendeels gratis! Melle legt uit hoe je op 8 verschillende manieren snel én simpel gelukkig kunt worden: eyeopener!

Visionary Life | Start vandaag met gelukkig zijn!

Wacht niet op het geluk, maar haal het geluk dat al in je zit eruit en profiteer ervan: dat is de boodschap van dit mooie artikel van Deisy.

Belessa | Denk niet zwart-wit, maar in de kleur van je hart

Kelly is gestart met een nieuwe reeks blogposts, dit keer over persoonlijke groei en happymaking. Dit artikel vormt de aftrap en gaat over hoe je met een kleurrijke kijk op de wereld jouzelf en jouw leven kunt verbeteren. Inspirerend én waar!

Visionary Life | De Affirmatie Challenge

Affirmaties zijn, zo leerde ik van Deisy, een soort mantra’s die je voor jezelf keer op keer herhaalt zodat je erin gaat geloven en er sterker van kunt worden. Ze beschrijft in deze blog een challenge die daar helemaal om draait en heel waardevol is!

Welke blog over life improvement volg jij graag?

You may also like...

6 Comments

 1. Jaaa wat lief dat je mijn blogpost hebt genoemd! Het is helemaal waar, blij zijn ís gratis en je krijg er ook nog eens zo veel voor terug <3 Er staan nog een paar andere leuke blogposts tussen die ik nog niet heb gelezen dus dat ga ik direct even doen 🙂 Fijne zondag! X
  Melle onlangs geplaatst…Vrijdag Kiekdag | Keuze stress, de grootste fan en hét ontbijtfeestje van het jaarMy Profile

  1. Hihi graag gedaan!

 2. Ah, heerlijk al deze blogs. 🙂 Ik kan echt enorm genieten van het lezen hiervan.
  Kim onlangs geplaatst…eHealth: het signaleringsplanMy Profile

  1. Ik ook, zo fijn is dat!

 3. Wat een heerlijke artikelen! Leuk om mijzelf er ook twee keer in terug te zien, thanks daarvoor <3
  Kelly onlangs geplaatst…Mijn top 5 kookboekenMy Profile

  1. You’re welcome!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]