Sunday’s Blogcandy: 4x lekker in je vel zitten

Onder Sunday's Blogcandy op 14 februari 2016

Sundays Blogcandy Lekker in je vel

Het is weer eens tijd voor een overzichtje van mijn favoriete blogs van de afgelopen tijd! Maar omdat het een tijdje geleden is dat ik zo’n lijstje heb gemaakt, leek het me leuk om de rubriek een beetje te vernieuwen! Vanaf nu verschijnt-ie nog maar één keer in de twee weken omdat ik ‘m afwissel met de Blog Gespot-rubriek. Ik ben daarom wat kritischer met blogs die ik wel en niet opsla: ik sla ze op als ik de inhoud écht met mensen wil delen en als het ook voor mij iets heeft betekend (echt heeft betekend). Daarom… ga ik het vanaf nu anders aanpakken. Elke editie van Sunday’s Blogcandy zal gaan over de leukste blogposts die ik de afgelopen tijd ben tegengekomen over een bepaald thema. Dat kies ik niet precies zo uit, ik kijk gewoon wat ik allemaal heb opgeslagen en wat een beetje bij elkaar te passen is. Zo wordt het een leuk geheel! Vandaag een aantal blogposts met verschillende visies op en tips over lekker in je vel zitten, iets wat we best kunnen gebruiken met onze wintergriep, winterdip en gewoon het barre winterweer. Oh en omdat het Valentijnsdag is: we mogen best eens lief zijn voor onszelf!

Dinastie: Een beetje zelfliefde

Dina schreef een heel fijn stukje over dat mensen tegenwoordig veel te negatief zijn over hun lichaam en dat van anderen en dat het lijkt alsof we dat steeds maar moeten verdedigen, terwijl we ook wel eens stil mogen staan bij de dingen die we fijn vinden, en sterker nog: bij de dingen waar we van houden!

Twintig en nog wat: 5 tips om weer lekker in je vel te komen zitten

Amy zette een aantal tips op een rijtje die je kunnen helpen om weer op te krabbelen als het even niet zo lekker gaat en om te zorgen dat je toch weer fijn in je velletje komt te zitten. Vooral het stukje over hoe kleine doelen ervoor kunnen zorgen dat je je écht beter gaat voelen vind ik fijn!

Visionary Life: Waarom jij meer dan genoeg bent

Helemaal raak, dit stukje van Daisy over onzekerheid en waarom het helemaal niet erg is om daar soms aan toe te geven: het is hartstikke normaal en het is ook een beetje noodzakelijk om te kunnen groeien. Ik vond het heel fijn om dat even zwart op wit te krijgen!

Streets Ahead: Beter in je vel zitten doe je zo

Nog meer handige tips die je kunnen helpen om je dipje te overwinnen en weer in een positieve flow terecht te komen! Hele eenvoudige dingen, maar ook dingen die gewoon echt waar zijn en waar we echt iets aan kunnen hebben als we er maar voor openstaan. Persoonlijke ontwikkeling!

Vier blogjes over lekker in je vel zitten: ik krijg er helemaal positieve energie van! Jij ook? En wat doe jij als je niet zo lekker in je vel zit?

Reacties
CommentLuv badge