Sundays Blogcandy Lekker in je vel

Het is weer eens tijd voor een overzichtje van mijn favoriete blogs van de afgelopen tijd! Maar omdat het een tijdje geleden is dat ik zo’n lijstje heb gemaakt, leek het me leuk om de rubriek een beetje te vernieuwen! Vanaf nu verschijnt-ie nog maar één keer in de twee weken omdat ik ‘m afwissel met de Blog Gespot-rubriek. Ik ben daarom wat kritischer met blogs die ik wel en niet opsla: ik sla ze op als ik de inhoud écht met mensen wil delen en als het ook voor mij iets heeft betekend (echt heeft betekend). Daarom… ga ik het vanaf nu anders aanpakken. Elke editie van Sunday’s Blogcandy zal gaan over de leukste blogposts die ik de afgelopen tijd ben tegengekomen over een bepaald thema. Dat kies ik niet precies zo uit, ik kijk gewoon wat ik allemaal heb opgeslagen en wat een beetje bij elkaar te passen is. Zo wordt het een leuk geheel! Vandaag een aantal blogposts met verschillende visies op en tips over lekker in je vel zitten, iets wat we best kunnen gebruiken met onze wintergriep, winterdip en gewoon het barre winterweer. Oh en omdat het Valentijnsdag is: we mogen best eens lief zijn voor onszelf!

Dinastie: Een beetje zelfliefde

Dina schreef een heel fijn stukje over dat mensen tegenwoordig veel te negatief zijn over hun lichaam en dat van anderen en dat het lijkt alsof we dat steeds maar moeten verdedigen, terwijl we ook wel eens stil mogen staan bij de dingen die we fijn vinden, en sterker nog: bij de dingen waar we van houden!

Twintig en nog wat: 5 tips om weer lekker in je vel te komen zitten

Amy zette een aantal tips op een rijtje die je kunnen helpen om weer op te krabbelen als het even niet zo lekker gaat en om te zorgen dat je toch weer fijn in je velletje komt te zitten. Vooral het stukje over hoe kleine doelen ervoor kunnen zorgen dat je je écht beter gaat voelen vind ik fijn!

Visionary Life: Waarom jij meer dan genoeg bent

Helemaal raak, dit stukje van Daisy over onzekerheid en waarom het helemaal niet erg is om daar soms aan toe te geven: het is hartstikke normaal en het is ook een beetje noodzakelijk om te kunnen groeien. Ik vond het heel fijn om dat even zwart op wit te krijgen!

Streets Ahead: Beter in je vel zitten doe je zo

Nog meer handige tips die je kunnen helpen om je dipje te overwinnen en weer in een positieve flow terecht te komen! Hele eenvoudige dingen, maar ook dingen die gewoon echt waar zijn en waar we echt iets aan kunnen hebben als we er maar voor openstaan. Persoonlijke ontwikkeling!

Vier blogjes over lekker in je vel zitten: ik krijg er helemaal positieve energie van! Jij ook? En wat doe jij als je niet zo lekker in je vel zit?

You may also like...

9 Comments

 1. Wat een toffe artikelen. Ik kende ze allemaal en vind ze allemaal even inspirerend.
  Sas onlangs geplaatst…Geluksmomentjes van de afgelopen wekenMy Profile

 2. Ik ga morgen even uitgebreid de tijd nemen om deze artikelen te lezen. Die van StreetsAhead heb ik wel al gelezen maar de rest nog niet. Zit de laatste tijd niet zo lekker in mijn vel en kan daar zelf wel veel aan doen, mar tips zijn altijd goed om te krijgen. Jouw artikel komt dus als geroepen!
  Sandra onlangs geplaatst…Photo Diary #47 | Konijntjes, kwakkelen & een tweede gaatje laten schietenMy Profile

 3. Wat een mooie blogpost Vivian! Alleen het artikel van Streets Ahead kende ik nog niet, dus die ga ik vandaag eens lezen. Dank voor de vermelding en je lieve woorden!
  Amy onlangs geplaatst…Valentijnsdag: onzin of echt romantisch?My Profile

 4. Dank je wel voor de tips! De blog van Dina had ik al gelezen en vond ik ook erg mooi. De andere drie zijn ook erg goed geschreven. 🙂
  Zo simpel is dan geluk onlangs geplaatst…High tea, bios en spelletjesMy Profile

 5. Leuke rubriek, alles op een rijtje zo 🙂 En ze hebben allemaal goede punten!
  Story addict onlangs geplaatst…[recensie] Grey – E.L JamesMy Profile

 6. Wat een mooie mensen en fijne blog posts heb je gedeeld. Dankjewel!
  Irma onlangs geplaatst…Een paar dingen die sommige mensen even moeten horen -#11My Profile

 7. Ah wat leuk dat je mijn blog post noemt! Ik ga snel ook even de andere blogs lezen, want ik heb ze nog niet allemaal gezien. Leuk idee ook om elke keer een ander thema te pakken. Sowieso deel je altijd leuke artikelen! (en dan bedoel ik niet die van mezelf hoor haha)
  Linda onlangs geplaatst…Blog workflow: wat is het en waarom kan het jou helpen?My Profile

  1. Wat lief, dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]