Sunday’s Blogcandy: 6x fijne en blije dingen

Onder Sunday's Blogcandy op 28 februari 2016

Sundays Blogcandy Fijne en blije dingen

Tijd voor een nieuwe lijst met leuke blogposts over een bepaald thema! Vorige keer zette ik mijn favoriete artikelen over lekker in je vel zitten op een rijtje en vandaag borduur ik daar een beetje op voort; sommige blogposts zijn gewoon fijn om te lezen of gaan over iets waarmee je jezelf of je dag een beetje kunt opvrolijken. En het is weekend, dus dan is een vleugje vrolijkheid wel op zijn plaats toch?

Dinastie: Blije dingen

Ik vind het altijd fijn om bij andere bloggers lijstjes te zien van dingen waar zij blij van worden of die zij fijn vinden: daar word ik dan zelf ook vrolijk van! Dina schreef hier een mooi stukje over.

A Cup of Life: Gouden polkadot statement wall

Een do it yourself: Shifra legt uit hoe je een verwijderbare statement wall kunt maken en ik vond het er zó leuk uitzien dat ik het gewoon echt even wilde delen!

Visionary Life: 6 tips om jouw weekend extra lang en leuk te maken

Nou, aangezien het zondag is vond ik het wel toepasselijk om deze tips er even in op te nemen: Daisy schrijft over op welke manieren je ervoor kunt zorgen dat je extra én optimaal van je weekend geniet!

Another Chapter: Cravings naar de zomer

Oh, hier ga ik helemaal van zwijmelen: Natasja schrijft over haar verlangen naar de zomer en dat werkt toch wel heel aanstekelijk. Fijn om te lezen!

Hesterly: Vrienden zijn een voorrecht

Mooi stukje van Hester over hoe waardering van vriendschap, hoe zij daarin staat en hoe we er allemaal in zouden moeten staan.

Lifesome: Over het leven, geluk en keuzes

Kirsten deelt in dit mooie stuk haar hersenspinsels over hoe het met haar gaat én een aantal van haar mooie geluksmomenten. Aanrader om te lezen!

Welke van deze blogjes vind jij het leukste?

Reacties
CommentLuv badge