IMG_8109

Artikelen over bloggen voeg ik vrijwel altijd meteen toe aan mijn speciale Bloggen-verzameling op Bloglovin’: niet alleen omdat ik het zelf superfijn vind om die artikelen te lezen, maar ook omdat ik ze graag  weer met jullie deel: ik vind dat wij bloggers elkaar waar mogelijk moeten helpen, ook omdat het zo fijn is om dat echt te kunnen! Daarom zet ik vandaag weer een tiental blogtips van andere bloggers op een rijtje waar je in mijn ogen echt iets mee kunt ter verrijking van je blog.

Visionary Life | Hard werken en veel voldoening

Bloggen is echt niet altijd makkelijk, en juist daarom is dit artikel van Deisy over hard aan je blog werken en de voldoening die je daaruit haalt zo mooi. Zeker even lezen, je krijgt spontaan weer zin om aan de slag te gaan!

I live for my dreams | Voorwaarden voor samenwerkingen

Ik doe zelf nooit aan samenwerkingen voor mijn blog, maar ik weet dat er genoeg bloggers zijn die dat wel graag doen of willen. Het artikel dat Saskia schreef over de voorwaarden die zij stelt aan een samenwerking is ook daarom heel nuttig!

Another Chapter | Ben jij into blogs?

Denk jij dat je wel het een en ander weet over bloggen? Natasja heeft een leuk quizje op haar blog staan waarmee je de proef op de som kunt nemen, leuk voor de afwisseling!

Younique | Wat te doen als je geen inspiratie hebt

Inspiratieloosheid is een probleem waar de meeste bloggers wel een keer mee te kampen krijgen. Femke geeft tips voor hoe je dat probleem kunt aanpakken!

 Streets Ahead | Schrijven, kreng!

Oké, het boek dat Linda hier bespreekt gaat over schrijven, maar ik vind dat je de tips ook prima kunt toepassen op een blog. Ze noemt namelijk redenen waarom je iets aan het boek kunt hebben, en die redenen kunnen ook gaan over de ontwikkeling van je blog en van jou als blogger!

IMG_8110

Muy Maaike | Op zoek naar mijn schrijfstijl

Heb je als blogger automatisch een eigen schrijfstijl? Zo ja, hoe herken en gebruik je die dan? En zo nee, hoe vind je je eigen schrijfstijl? Over deze herkenbare vragen denkt Maaike na in dit artikel en het is niet alleen herkenbaar, maar het zet je ook echt aan het denken.

Belessa | De ideale blogplanning

De Blogtalk-rubriek van Kelly staat vol leuke en handige artikelen over bloggen en dit is er eentje van! de ideale blogplanning: bestaat die wel en hoe ziet het er dan uit?

Miss Murphy | 50 dingen om over te bloggen

Een beetje bloginspiratie is nooit weg, toch? Met dit lijstje kun je even vooruit, er staat vast voor iedereen wel wat tussen!

Anne Solveig | Tips om je blog te verbeteren

Veel blog improvement-tips zijn een beetje standaard, maar in deze rubriek geeft Anne wel echt goeie, hapklare tips. Ook de andere artikelen in de reeks zijn het bekijken waard!

By Dagmar Valerie | Twee jaar lang elke dag bloggen

Elke dag bloggen en dat consistent volhouden, dat is iets wat je niet zomaar even klaarspeelt. Dagmar legt uit wat ervoor nodig is en hoe het voelt om er daadwerkelijk in te slagen!

Welke blogtips vind jij het meest waardevol?

You may also like...

8 Comments

 1. Wat een heerlijke artikelen! Hier ga ik echt even een avondje voor vrijmaken 🙂
  Dineke onlangs geplaatst…MINDSET | EEN BAD-DAY IS OKÉMy Profile

 2. En nou ga ik jouw blog bewaren op bloglovin, kan ik het later eens op mijn gemak allemaal bekijken. 😉
  Jacqueline onlangs geplaatst…Huis vol herinneringen te koopMy Profile

 3. Wat een handige artikels staan hier tussen! Ik ga er even een paar lezen. Perfect artikel voor een luie zondagavond 🙂

  1. Jaaa, blogs lezen op zondagavond =D

 4. Alweer heb ik weer superleuke nieuwe bloggers ontdekt door je artikel! Er staan echt weer fijne, handige artikelen tussen 🙂
  eva onlangs geplaatst…Tienertour dag 1 • Het hele Walibi avontuur: in de nieuwe achtbaan & trein gemistMy Profile

 5. Oh ik kende lang nog niet al deze artikelen, mede door mijn trip naar Londen deze post gemist! Super leuk om even tussen te neuzen. Lief dat mijn voorwaarden voor een samenwerking erbij staan. Hoop dat bloggers er wat aan hebben, voor mij werkt het prima!
  Saskia onlangs geplaatst…Comment on Londen in Instagrams by nancyMy Profile

 6. Handig al die artikelen, ook leuk dat je die blogs even in het zonnetje zet! Ik vind zulke artikelen ook altijd heel leuk en sla ze meestal ook op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]