Blogcandy 1

Bron beeld: Foundry

Jullie begonnen je misschien al af te vragen waar de rubriek met favoriete blogposts gebleven was, hè? Nou, hij is terug! Vorige week wilde ik het toch vooral graag hebben over de Flow-blogplanner (hij is nog steeds zo onwijs fijn!) en vanaf deze week heb ik weer een beetje structuur in het weekend. Elke zaterdag vind je, nog net zoals eerst, een artikel over bloggen. Op zondag komt er ofwel een Sunday’s Blogcandy ofwel een Blog Gespot online! Ik ben al druk bezig met het benaderen van tofe bloggers die mijn toffe vragen willen beantwoorden, maar dat kost uiteraard wel een beetje tijd dus vandaag hou ik het lekker bij een overzichtje van tien mooie, inspirerende of gewoonweg leuke artikelen. Pak een kop thee en een stuk chocola en ga er lekker voor zitten!

 • Style Remains: Dé perfecte agenda | Laura van Style Remains (ik vind de naam nog steeds zo mooi) vond haar eigen versie van mijn Flow-agenda: een spotgoedkope HEMA-agenda die volgens haar helemaal perfect is voor studenten, maar ook voor bloggers en als klap op de vuurpijl helemaal voor bloggende studenten. Als ik mijn perfect match niet al gevonden had, was ik deze zeker gaan kopen!
 • Blog Bazaar: Het blogjaar goed beginnen | Lisanne zette een aantal handige tips op een rijtje om te zorgen dat 2016 een knallend blogjaar wordt. Ik vind het hele handige adviezen die goed passen bij mijn blogdoelen voor het komende jaar!
 • Visionary Life: Reminders over voornemens | Goede voornemens zijn eigenlijk heel raar: ze helpen je een nieuwe start te maken maar leggen ook een soort druk op je. Juist daarom zijn deze dingen waar Daisy ons aan helpt herinneren heel waardevol!
 • Style Remains: Tips voor een top-2016 | Afgelopen week schreef ik al een artikel met 12 goede gewoontes om het nieuwe jaar mee te beginnen en Laura schreef een soortgelijk artikel, maar dan met echt concrete dingen om mee aan de slag te gaan. Het zijn hele simpele punten die prima als doelen kunnen dienen!
 • Lisanne Leeft: Wensen voor 2016 | Nee, dit artikel gaat niet over dingen die Lisanne zélf wenst voor het nieuwe jaar, maar juist over wat ze óns toewenst. Ik vind het een hele fijne insteek en het deed me goed om het te lezen, hopelijk jou ook!
 • Sim’s Cup of Tea: Nieuwjaar in Disney | Simone ging met Oud & Nieuw naar Disneyland Parijs en schreef dit stukje met heel veel leuke foto’s én een heel fijn filmpje van een parade. Om blij van te worden!
 • Streets Ahead: Goede gewoontes als voornemens | Linda beschrijft op een hele sterke manier waarom je dit jaar in goede gewoontes zou moeten denken in plaats van goede voornemens. Hierop baseerde ik mijn lijstje met 12 gewoontes, want zeg nou zelf… goede voornemens zijn toch ook eigenlijk een soort gewoontes? En het klinkt veel fijner!
 • Streets Ahead: Je levensstijl omgooien in 2016 | Nog eentje van Linda: haar redenen om in 2016 voor een compleet nieuwe levensstijl te gaan. Het zijn echt heldere en motiverende adviezen, klinkt gewoon goed dus gaan met die banaan!
 • I live for my dreams: Lessen uit 2015 in 2016 | Saskia blikt nog even terug op het afgelopen jaar en schrijft een mooi stukje over levenslessen die ze in 2015 leerde en die ze zeker wil meenemen in 2016. Mooi!
 • A Cup of Life: Dit was Post a Smile | Weten jullie nog dat ik in een eerdere editie van deze rubriek Shifra’s Post a Smile-actie deelde? Ik was toen zo enthousiast dat ik twee kaartjes heb gestuurd, eentje naar haar postbus en eentje naar het Nationale Ouderenfonds. Ter afronding van het project maakte ze deze hartverwarmende video over de inzet en wat ze ervan vond. Prachtig om te zien!

Dit waren ze weer: een mooi lijstje van mooie artikelen in de geest van het nieuwe jaar. Hopelijk genieten jullie er net zo van als ik heb gedaan!

Welke blogposts over het nieuwe jaar vind jij het mooist?

You may also like...

3 Comments

 1. Wat lief dat je mijn artikelen noemt, dankjewel! Liefs
  Laura onlangs geplaatst…MOBILE DIARY: Mijn week in foto’s, januari week 1My Profile

 2. Ik vind het altijd zo leuk om deze posts bij jou te lezen! Ik kom dan altijd terecht op blogs die ik nog niet kende en inspirerende artikels.
  Alyssa onlangs geplaatst…12 dingen die je kunt doen op een luie zondagMy Profile

 3. Leuk dat je dat altijd zo goed bij elkaar uitzoekt!
  Marjolein onlangs geplaatst…Wie is de mol? Aflevering 2My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]