Sunday’s Blogcandy: 6x je doelen bereiken

Onder Sunday's Blogcandy op 13 maart 2016

Sundays Blogcandy doelen

Het weekend is dé gelegenheid om lekker een beetje aan jezelf te werken en aan persoonlijke ontwikkeling te doen zodat je fris en vol goede moed aan de nieuwe week kunt beginnen. En hoe kun je dat stukje self improvement nou beter in je weekend verwerken dan met behulp van een aantal leuke blogartikelen? Daar help ik graag mee! Vandaag dus een mooi nieuw lijstje inspirerende posts, ditmaal over het bereiken van je doelen!

Streets Ahead: Een lifestyle als doel

Een artikel dat mij heel erg heeft geïnspireerd: waarom zou je gaan voor concrete doelen als je ook kunt streven naar de lifestyle, het léven dat je graag wilt bereiken? Zo is er geen moment van bereiken en klaar zijn, maar is het een constant iets en dat werkt fijn!

Visionary Life: 5 gewoontes die jou ervan weerhouden je doel te bereiken

Ook Deisy gooit het over een iets andere boeg: geen lijstje van gewoonten die je kunnen helpen je doel te bereiken, maar gewoonten waar we ons allemaal wel aan schuldig maken en die het bereiken van onze doelen juist in de weg staan. Mooie eyeopener!

The Coffee Type: Een spaarplan maken

Financiële doelen? Die zijn nog wel eens lastig te bereiken, zeker als het gaat om geld sparen of budgettering of meer van dat soort dingen. Marlot geeft hele bruikbare tips voor het maken van een spaarplan dat je kan helpen je geldzaken te managen!

Streets Ahead: Routine om je doelen te bereiken

Vaste patronen, gewoontes en routines kunnen je helpen te bereiken wat je wilt: Linda legt uit hoe dat precies werkt en waarom je ermee aan de slag zou moeten!

Visionary Life: Prioriteiten stellen om te bereiken wat je wilt

Dit vind ik zelf een heel waardevol artikel: Deisy schrijft heel oprecht en vol vuur over waarom je zou moeten nadenken over wat écht waardevol is en hoe je volgens die waarden kunt leven.

Visionary Life: Hoe een go-getter zijn je helpt dingen te bereiken

Dat zegt wel alles, toch? Wees een go-getter, ga voor wat je wilt en bereik wat je wilt! Mooi om mee af te sluiten!

Hoe zorg jij ervoor dat je je doelen bereikt?

Reacties
CommentLuv badge