Sundays Blogcandy doelen

Het weekend is dé gelegenheid om lekker een beetje aan jezelf te werken en aan persoonlijke ontwikkeling te doen zodat je fris en vol goede moed aan de nieuwe week kunt beginnen. En hoe kun je dat stukje self improvement nou beter in je weekend verwerken dan met behulp van een aantal leuke blogartikelen? Daar help ik graag mee! Vandaag dus een mooi nieuw lijstje inspirerende posts, ditmaal over het bereiken van je doelen!

Streets Ahead: Een lifestyle als doel

Een artikel dat mij heel erg heeft geïnspireerd: waarom zou je gaan voor concrete doelen als je ook kunt streven naar de lifestyle, het léven dat je graag wilt bereiken? Zo is er geen moment van bereiken en klaar zijn, maar is het een constant iets en dat werkt fijn!

Visionary Life: 5 gewoontes die jou ervan weerhouden je doel te bereiken

Ook Deisy gooit het over een iets andere boeg: geen lijstje van gewoonten die je kunnen helpen je doel te bereiken, maar gewoonten waar we ons allemaal wel aan schuldig maken en die het bereiken van onze doelen juist in de weg staan. Mooie eyeopener!

The Coffee Type: Een spaarplan maken

Financiële doelen? Die zijn nog wel eens lastig te bereiken, zeker als het gaat om geld sparen of budgettering of meer van dat soort dingen. Marlot geeft hele bruikbare tips voor het maken van een spaarplan dat je kan helpen je geldzaken te managen!

Streets Ahead: Routine om je doelen te bereiken

Vaste patronen, gewoontes en routines kunnen je helpen te bereiken wat je wilt: Linda legt uit hoe dat precies werkt en waarom je ermee aan de slag zou moeten!

Visionary Life: Prioriteiten stellen om te bereiken wat je wilt

Dit vind ik zelf een heel waardevol artikel: Deisy schrijft heel oprecht en vol vuur over waarom je zou moeten nadenken over wat écht waardevol is en hoe je volgens die waarden kunt leven.

Visionary Life: Hoe een go-getter zijn je helpt dingen te bereiken

Dat zegt wel alles, toch? Wees een go-getter, ga voor wat je wilt en bereik wat je wilt! Mooi om mee af te sluiten!

Hoe zorg jij ervoor dat je je doelen bereikt?

You may also like...

6 Comments

 1. Jaaa leuk. Toen ik de titel van je blogje las, moest ik direct aan een paar blogs van Deisy denken (van Visionairy life).
  Dina onlangs geplaatst…Bijna helemaal zelf gedaan: Nieuwe layoutMy Profile

  1. Ja, Deisy is de koningin van dat soort artikelen!

 2. Ahh super leuk dat je (twee gewoon!) mijn artikelen noemt :-). En de anderen zijn inderdaad ook de moeite waard! Dat bovenste artikel lees ik zelf inderdaad ook nog wel eens door, fijne (self-)reminder haha 😉
  Linda onlangs geplaatst…Je kledingkast opruimen doe je zoMy Profile

  1. Dat kan ik me goed voorstellen!

 3. Ik heb doorgaans geen ontzettend grote doelen voor ogen. Dat klinkt misschien flauw, maar langs de andere kant zorgt het er wel voor dat die doelen misschien ooit wel haalbaar zijn. Momenteel zou ik bijvoorbeeld graag een hoepelrok maken voor onder een cosplay-outfit. Je kan die natuurlijk ook online bestellen maar dan zijn ze super duur. Als ik hem zelf kan maken hou ik meer centjes over voor nieuwe boeken dus dat is nog wat extra motivatie om die hoepelrok te verwezenlijken.

  Een groter doel van me is om ooit nog is naar Londen te gaan. Die uitstap over enkele dagen spreiden en een realistische selectie maken in wat ik echt graag wil zien en bezoeken kan erbij helpen om dit haalbaarder te maken.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Het Italiaanse bakboek van Sarena Solari – Sarena SolariMy Profile

  1. Ik denk dat dit juist heel goed werkt hoor! Met kleine doelen is het wat realistischer dat je ze gaat behalen en dan is het dus ook minder teleurstellend als dat niet lukt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]