Blogcandy 6

Bron beeld: Jeshu John

Elk weekend staat mijn blog in het teken van het bloggen zelf, gewoon omdat ik dat een heel leuk onderwerp vind om over te schrijven (en omdat het kan). Op zaterdag geef ik mijn kijk op of tips over een bepaald aspect van het bloggen en op zondag zet ik, zoals inmiddels bekend, tien van mijn favoriete blogposts op een rijtje. Vandaag is het weer zondag en dus tijd voor wat blogcandy!

 • Lisanne Leeft: Tinder-belevenissen | Lisanne heeft voor de grap een account aangemaakt op datingnetwerk Tinder en deelt zo af en toe op haar blog wat ze zoal tegenkomt. Je moet het gewoon even lezen, zo leuk!
 • Streets Ahead: Uit een dip komen | Ik heb al vaker gezegd hoe dol ik ben op de artikelen van Linda, omdat ze steeds van die heel fijne bruikbare tips geeft voor self-improvement. Deze adviezen over hoe je uit een dip moet komen zijn heel herkenbaar!
 • Happy Liz: Dingen om te leren | Leuke blog over wat Lizzy nog graag zou willen leren in haar leven: ik vind het heel leuk dat ze hierover heeft geschreven en het zet je echt aan het denken!
 • Visionary Life: Waarom niet productief zijn oké is | We kennen het allemaal wel: soms komt er gewoon niets uit onze vingers, hoe graag we ook willen. Mij klinkt dat in ieder geval heel bekend in de oren en daarom vind ik dit artikel van Daisy zo tof!
 • Miss Murphy: Geluksmomentjes | Gewoon een lijstje van fijne dingen, dat soort blogjes vind ik fijn om te lezen want daardoor ga ik weer aan mijn eigen geluksmomentjes denken!
 • Belessa: Een perfecte Instagram-feed | Mooi stuk van Kelly over hoe écht en hoe transparant we tegenwoordig nog zijn op blogs en sociale media.
 • Younique: Online oprechtheid | Om maar even in het sfeertje te blijven: ook Femke schreef een mooi stuk over online al dan niet anders zijn dan je daadwerkelijk bent. Het is een heel populair onderwerp, dat merk je wel.
 • I live for my dreams: Blognormen | Saskia schreef dit prikkelende stuk over blognormen en waarom die eigenlijk heel stom zijn. Ik geef haar groot gelijk, ze heeft het perfect verwoord!
 • Dagdromend: Stille getuigen | Heel mooi en diepgaand stuk van Laura. Heftig, maar ook gewoon heel mooi.
 • Belessa: Perfecte zondagen | En we sluiten af met een fijne blogpost over hoe fijn een zondag hoort te zijn!

Heb jij afgelopen week nog mooie blogposts gelezen?

You may also like...

3 Comments

 1. Je deelt echt leuke blogposts altijd! En lief dat mijn blogje er tussen staat 🙂
  Linda onlangs geplaatst…Gezond eten tijdens de feestdagenMy Profile

 2. Wat een heerlijke blogposts! Ik ken ze nog niet allemaal, dus thanks voor het delen! Ga eens even wat nalezen en heel erg leuk dat ik twee artikelen heb gespot van mijn blog!
  Kelly onlangs geplaatst…Kleding van het merk YayaMy Profile

 3. Hey, wat lief! Dankjewel 🙂
  Laura onlangs geplaatst…Onder woorden #4: beter wordenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]