Blogcandy om over na te denken

Eén van de fijnste dingen aan het lezen van andere blogs vind ik dat je erdoor aan het denken kunt worden gezet over bepaalde dingen: waar je je zelf mee bezighoudt of die juist nog nooit bij je op zijn gekomen. Blogposts die prikkelen, gedachten en ideeën en misschien wel gevoelens op gang brengen, dat zijn de blogposts die je vaak echt inspireren en waarmee je als blogger echt iets kunt bereiken. Vijf van die artikelen staan centraal in deze Blogcandy!

The Self Help Hipster | You don’t HAVE to do anything

Dit is een hele mooie eyeopener en past heel goed bij mijn eigen gewoonte om te doen wat goed voelt en wat mijn hart me ingeeft: er zijn in werkelijkheid maar héél weinig dingen die écht moeten en er zijn ook maar héél weinig dingen die écht niet mogen. Het is allemaal wat we onszelf opleggen en daar zouden we eens wat meer bij stil moeten staan!

Thank God It Is Monday | Nadenken over de dood

De meest intelligente mensen zijn degenen die tijdens hun leven nadenken over hun dood, is en geparafraseerde quote uit Als ik blijf, een prachtig boek van Gayle Forman. Melle filosofeert er in dit stuk op los over hoe zij in het leven staat en hoe zij haar stempel op de wereld zou willen drukken. Mooi!

Tijd om te dromen | Lichtpuntjes en hoop

Ik vind dit echt een onwijs mooi stukje, ik zat met tranen in mijn ogen toen ik het las. Allemaal korte, op waarheid gebaseerde verhaaltjes van mensen over faith in humanity restored-momenten en hun persoonlijke lichtpuntjes. Lees het maar gewoon even en je zult erdoor geraakt worden, dat beloof ik.

Thank God It Is Monday | Gelukswetenschap

Ook zo leuk om over na te denken en bij stil te staan: wat is geluk nou eigenlijk en waar draait het om? Dat is gelukswetenschap! Dit stukje is niet geschreven door Melle, maar wel heel leuk en inspirerend om te lezen!

Thank God It Is Monday | Ambitieus zijn zonder doelen

En we eindigen ook weer met deze heerlijke mindstyleblog: dit verfrissende artikel laat zien dat je niet per se heel veel grootse doelen moet hebben om ambitieus te kunnen zijn, echt het lezen waard!

Waarover word jij graag aan het denken gezet als je blogs leest?

You may also like...

5 Comments

 1. Wat een fijne blogposts! De blog van Melle is absoluut één van mijn favorieten. De andere blogposts ken ik nog niet. Snel verder klikken dus!
  Renske onlangs geplaatst…Life Change | Het resultaat na 15 wekenMy Profile

 2. Ik had wel zin in wat blogcandy op zondag. Perfecte dag om lekker blogjes te lezen in de trein bijvoorbeeld. En dan zie ik wat je hebt geschreven. Wow. Gewoon DIRE VAN MIJ! 🙂 Ik ga even een dansje doen. JOE! <3
  Melle onlangs geplaatst…Vrijdag Kiekdag | Doe eens gek, een gouden lepel en sneak peek van een geweldige samenwerkingMy Profile

  1. Hihi je hebt het heel hard verdiend!

 3. Ik vind jou altijd zo’n lieverd he (moest ik even kwijt haha). Super mooi om te lezen dat mijn stukje je zo raakte! En YEAH voor die stukjes van Melle!

 4. Dank voor het delen!
  Zo simpel is dan geluk onlangs geplaatst…My blogging story tagMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]