Blogcandy 2

Bron beeld: Pixabay

Elk weekend staat mijn blog in het teken van het bloggen zelf, gewoon omdat ik dat een heel leuk onderwerp vind om over te schrijven (en omdat het kan). Op zaterdag geef ik mijn kijk op of tips over een bepaald aspect van het bloggen en op zondag zet ik, zoals inmiddels bekend, tien van mijn favoriete blogposts op een rijtje. Vandaag is het weer zondag en dus tijd voor wat blogcandy!

 • Younique: Kerstachtige wallpapers | De kerstperiode nadert met rasse schreden en dat is goed te zien in de blogwereld. Veel bloggers gebruiken de kerst als thema voor hun artikelen: zo zette Femke een aantal schattige wallpapers voor je mobiel op een rijtje rond het thema kerst!
 • Blogaholic: Kerstcadeautjes voor bloggers | Ook Laura doet mee aan de kerstachtige blogtrend en maakte een leuk lijstje met cadeautjes waar bloggers héél blij van zullen worden. Mijn favorieten zijn de mok en de miniposter!
 • By Dagmar Valerie: Succesvolle voornemens | December betekent uiteraard niet alleen kerst: ook Oud & Nieuw zit eraan te komen en dat betekent dat we weer volop voornemens kunnen gaan maken. Zijn de jouwe gedoemd te mislukken? Misschien helpen deze tips van Dagmar!
 • Flaviena: Kerst zonder verplichtingen | Ook een hele mooie: waar draait kerst eigenlijk om en waar zouden we ons tijdens die periode mee moeten bezighouden? Raak geschreven!
 • A Cup of Life: Post A Smile! | Ik geloof dat ik hier al eens eerder over heb geschreven, maar dat weet ik niet zeker meer dus doe ik het gewoon opnieuw. Shifra is een fantastisch leuk project begonnen, namelijk het inzamelen van kerstkaarten voor eenzame ouderen. Je kunt nog tot morgen eentje sturen naar het adres in dit linkje, maar het kan ook tot 18 december rechtstreeks naar het Nationale Ouderenfonds! Ontzettend leuk, ik heb er al twee gestuurd!
 • A Cup of Life: 12 dates of December | Nog een leuke van Shifra’s hand: haar kijk op het 12 Dates of December-idee! Niet op mij van toepassing, maar ik vind het wel echt hele leuke ideeën en tof geschreven.
 • Hesterly: De jongste thuis | Mooi stukje van Hester over de relatie met haar zus en haar plek in haar gezin. Herkenbaar!
 • Chicks love happiness: Inspiratietips | Ik lees deze blog niet meer zo vaak, maar soms staan er toch nog wel erg leuke lijstjes met tips tussen, zoals deze voor wat meer inspiratie!
 • Life of Lonneke: Printables! | Ik hou van printables, hoewel ik ze stiekem nooit print (oh, de tegenstrijdigheid). Deze van Lonneke vind ik zó schattig gemaakt!
 • Tijd om te dromen: Dingen die je even moet horen | Ik weet niet hoe ze het doet, maar Irma weet altijd precies de spijker op zijn kop te slaan met deze stukjes. Dingen die je soms gewoon even moet horen: het klopt helemaal. Zo mooi!

Welke blogposts vinden jullie het leukst?

You may also like...

1 Comment

 1. Ik vind het project Post A Smile ook heel leuk! Ik doe er alleen niet aan mee, maar vind het wel een goed initiatief van haar.
  Eva onlangs geplaatst…Cadeaus voor Kerst nr 5 • Warme truien en leuke spullen voor in huisMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]