Blogcandy

Bron beeld

Ik blijf het ontzettend leuk vinden om elke week mijn favoriete blogartikelen op een rijtje te zetten en met jullie te delen, want er wordt zo vaak zoveel mooie content gepubliceerd die wat mij betreft echt niet onopgemerkt mag blijven. Vandaag weer een lijstje van 10 blogposts die ik de afgelopen tijd mooi, inspirerend, aangrijpend of gewoon hartstikke leuk vond!

 • Streets Ahead: Je perfecte 2016 plannen | Ik hou van de life improvement-artikelen van Linda, ze biedt heel vaak echt interessante inzichten waar je vervolgens meteen mee aan de slag wilt gaan! Dit artikel kwam ik afgelopen week tegen en ik ben er laaiend enthousiast over: ze schrijft over het gebruiken van de gehele maand december voor het plannen van het nieuwe jaar. Zoals ik al zei: ik krijg razend veel zin om ermee aan de slag te gaan!
 • Visionary Life: Tips voor Nanowrimo | Oké, november is voorbij dus Nanowrimo inmiddels ook, maar de tips van Daisy gelden ook prima als je gewoon wel wat schrijfadviezen kunt gebruiken. Vooral het eerste punt over je drive vind ik een hele goeie!
 • Belessa: Grenzen bewaken | Dit vond ik een heel mooi raak artikel over hoe lastig, maar ook hoe belangrijk het is om je grenzen te bewaken en vooral te kennen. Heeft me aan het denken gezet!
 • Dinastie: Jongen of meisje? | Dina schrijft altijd ontzettend leuk en vrolijk, en dit stukje over dingen die zouden moeten aantonen dat ze een jongetje dan wel een meisje verwacht is weer supertof om te lezen!
 • Lisanne Leeft: Bewondering voor normale dingen | Een enorm herkenbare post van Lisanne over hoe ontzettend fijn het is om hele eenvoudige dingen te kunnen als het goed met je gaat. Ik ben het zó met haar eens, van dit soort dingen geniet ik elke dag en helemaal als ik weet dat het ook anders kan zijn!
 • By Dagmar Valerie: Schrijftips uit de praktijk | Dagmar werkt in de uitgeverswereld en dat wordt goed duidelijk in dit artikel, waarin ze uitlegt welke dingen eigenlijk écht belangrijk zijn als je een boek wilt uitgeven. Vooral het eerste en laatste punt is voor mij heel interessant!
 • Paper Boats: Wijsheden over het creatief proces | Fijn artikel van Aline over het creatief proces, hoe dat eigenlijk in elkaar zit en wat je wel en niet zou moeten doen. Vlot geschreven, mooi beeld en interessante punten!
 • Younique: Werken als freelance tekstschrijver | Femke zette een aantal vragen en uiteraard de antwoorden daarop op een rijtje over haar werk als freelance tekstschrijver. Superleuk om te lezen!
 • Visionary Life: Levenslessen van de afgelopen 20 jaar | Ter ere van haar verjaardag besteedt Daisy aandacht aan de belangrijkste levenslessen uit haar leven tot nu toe en dat vind ik altijd heel mooi om te lezen!
 • Miss Murphy: Scrabble-magneten | Meestal sla ik de DIY-artikelen over omdat ik echt niet zo’n knutselaartje ben, maar deze vond ik toch wel erg leuk! Ik gebruik magneten om PowerPointslides op het bord te hangen tijdens mijn lessen en hóe leuk zou het zijn om daar scrabblemagneten voor te gebruiken?

Dat waren ze weer! Heb jij deze blogposts al gelezen?

You may also like...

3 Comments

 1. Yay, leuke verzameling weer! Ik ga even doorklikken. Bedankt voor het noemen van mijn blogje! <3
  Dina onlangs geplaatst…MooiMy Profile

 2. Ah wat leuk dat je mijn artikel noemt! En nog leuker dat je er enthousiast van wordt :-)! Wat veel andere blogposts ook, ik ga alles wat ik nog niet heb gezien even bekijken!
  Linda onlangs geplaatst…Weg met je concentratieprobleemMy Profile

 3. Ik had ze nog niet gelezen. Er staan een hoop tussen die ik ook nog niet ken, dus reden genoeg om ze eens langs te gaan!
  Flaviena onlangs geplaatst…MONDAY MUSIC: TAMIA – STUCK WITH MEMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]