Blogcandy 3

Bron beeld

De Blogcandy-overzichtjes blijven populair: steeds weer krijg ik hele leuke reacties van bloggers die helemaal blij zijn omdat ik ze in het zonnetje heb gezet! En daar word ik weer blij van, want dat is ook deel van de reden dat ik het doe: ik wil graag waardevolle content delen, maar ook zeker de bloggers een openlijk compliment geven! Vandaag zet ik weer tien favoriete blogposts op een rijtje.

 • Lifesome: Je eigen post-its printen! | Kirsten blogde eerst altijd op Kirstenjoy.nl, maar haar nieuwe blog Lifesome is net zo leuk. Ze is een enorme liefhebber van knutselen en vrolijke dingen doen en plaatste deze onwijs leuke DIY over het maken van je eigen post-its!
 • Muy Maaike: De (on)zin van bloggen | Ik vind Maaikes lifestyleblog een van de leukste die ik sinds lange tijd heb ontdekt: ze schrijft vaak over juist die dingetjes die geen artikel waardig lijken te zijn maar dat dus wel zijn. En ze zet je aan het denken, zoals met dit stuk!
 • Dagdromend: 80% van de tijd ben ik wel gelukkig | Laura schrijft altijd onwijs gevoelige stukken die gewoon zo mooi zijn dat ik er geen woorden voor heb. Met dit stuk haalt ze ook weer iets heel treffends aan, heel erg mooi geschreven.
 • The Self Help Hipster: Focus Timer App | Ik ben gek op Liannes stukjes over productiviteit en Getting Things Done: ik krijg altijd zin om echt aan de slag te gaan als ik haar blog lees. Dit is ook weer een hele fijne tip op het gebied van timelogging!
 • Upside of Down: Goed gesprek | Simone schreef over een aantal waardevolle zelfinzichten en beslissingen, ik heb echt respect voor haar. Powervrouw!
 • Ooh La La & Blah Blah: Who cares? | Annelies schrijft ook altijd zo onwijs leuk e nook zij geeft heel waardevolle tips. Dit artikel over de who cares?-mentaliteit vind ik echt heel sterk. Meer mensen zouden zo moeten denken!
 • Blogaholic: Advies geven op je blog | De artikelen van Blogaholic.nl hebben me al menigmaal verder geholpen met het bloggen. Deze tips over advies geven op je blog vind ik ook weer heel interessant, zeker omdat ik dit wel eens doe op het gebied van een positieve levensstijl en omgaan met chronisch ziek zijn.
 • By Dagmar Valerie: Niet verder studeren | Dagmar schreef een mooi artikel over haar bewuste keuze om niet verder te gaan studeren, maar juist te gaan werken. Ik zie mijzelf nog wel eens dezelfde beslissing maken over een aantal jaar, om dezelfde redenen.
 • Muy Maaike: Over afgeleid raken | Ha, ik zei toch dat Maaike zo leuk schreef? Dit is ook echt weer zo’n heerlijk stukje over afgeleid raken (en iets met luchtballonnen). Herkenbaar!
 • Younique: De dag goed beginnen | En als laatste, omdat dit overzichtje zoals elke dag om 6 uur ’s ochtends verschijnt: tips van Femke om je dag met een stralende glimlach te beginnen! En dat willen we allemaal wel op zondag, toch?

Welke post(s) vind jij het leukste?

You may also like...

2 Comments

 1. Wauw, wat een eer Vivian! Dankjewel! En ook bedankt voor dit hele leuke rijtje blogposts, heb de afgelopen weken zó weinig tijd gehad om blogjes te lezen, dat zo’n tof overzicht wel even heel handig is!
  Kirsten onlangs geplaatst…#ProjectLach – dé december 2015 editieMy Profile

 2. Leuk lijstje! Ik bezoek ze ook regelmatig! Leuke blogs. -x-
  Marushi onlangs geplaatst…Rituals Miracle Balm reviewMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]