Blogcandy 2

Bron beeld

Vorige week kwamen er een hoop leuke reacties op mijn eerste verzameling fijne blogposts, en ik vond het ook zo leuk om ze op een rijtje te zetten dat ik er lekker mee verder ga. Vandaag weer een lading inspirerende, vrolijke, interessante of sipmelweg leuke blogposts!

 • Hesterly: vergetelheid | Hester schrijft altijd van die echt mooie filosofische stukken, zo ook deze waarin ze beschrijft wat het idee van vergetelheid met haar doet. Ik kan nooit helemaal uitleggen wat ik zo goed vind aan haar artikelen, maar ze raken me vaak recht in mijn ziel en dat doet deze ook.
 • Younique: 23 wijsheden op je 23ste | Femke schrijft zo leuk! Ter ere van haar vierentwintigste verjaardag zette ze de belangrijkste levenslessen uit de afgelopen drieëntwintig jaar op een rijtje en er zitten aardig herkenbare punten tussen!
 • I live for my dreams: spijt | Ik weet niet wat het is, maar ik kan de stukjes die Saskia schrijft steeds meer waarderen, misschien omdat ze tegenwoordig wat dieper op haar onderwerpen ingaat. Dit korte, maar o zo krachtige stuk over spijt heeft me enorm aan het denken gezet over of spijt eigenlijk wel bestaat. Aanrader!
 • Younique: Dingen die ik had willen weten vóór ik ging bloggen | Yup, dit zijn toch wel heel erg herkenbare puntjes die Femke heeft geformuleerd. Vooral in twee en drie kan ik me heel erg vinden: het hoeft allemaal niet tot in de puntjes uitgedacht en verzorgd en vooral niet vergelijken!
 • Teske: Complimentje aan jezelf | Ook Teske kan soms zo mooi filosofisch schrijven, en ik ben fan van de manier waarop ze haar gesponsorde artikelen zo gevoelsmatig inkleedt! Dit is een mooi stukje over complimentjes geven aan jezelf, iets wat we veel vaker zouden moeten doen.
 • Upside of Down: Seksueel misbriuk | Heel erg mooi en openhartig stuk van Simone over hele nare ervaringen uit haar verleden. Respect dat ze dit zo heeft kunnen schrijven!
 • By Dagmar Valerie: Mijn vriendin is chronisch ziek | De vriend van Dagmar schreef dit onwijs mooie stuk over hoe het is om een relatie te hebben met iemand die chronisch ziek is. Ik hoop dat ik iemand vind die er net zo mee omgaat!
 • Miss Murphy: Wat ik tegen mijn jongere ik zou zeggen | Mooi raak stuk over wat je nu anders zou willen doen en wat voor adviezen je aan je jongere zelf zou willen geven. Ik herken wel wat puntjes!
 • Younique: Schaam je niet voor je blog | Femke is vandaag goed vertegenwoordigd, ik vind haar artikelen ook zo leuk! Met dit stuk heeft ze ook weer helemaal gelijk: er zijn zoveel dingen zo positief aan het bloggen, schaam je er dus absoluut niet voor!
 • Visionary Life: Voor jezelf zorgen | En ik sluit af met Daisy: zij heeft tegenwoordig een reeks artikelen over goed voor jezelf zorgen, verdeeld in verscheidene onderdelen. Een absolute aanrader om door te lezen, er zitten hele rake punten tussen en ze schrijft gewoon fijn!

Welk artikel is jouw favoriet?

You may also like...

3 Comments

 1. Wat lief dat mijn post ertussen staat! Ik ga de andere artikelen ook even lezen 🙂 leuk dat je allemaal posts bij elkaar hebt gezet.
  Alyssa onlangs geplaatst…Creatief | mijn eigengemaakte sjaalsMy Profile

 2. Wat een leuk lijstje weer. Ik ken niet alle artikelen dus ik ga eventjes neuzen. Zo lief, mijn artikeltje erbij met een lief compliment<3 Dat maakt mijn dag toch weer goed… Dankjewel lieve Vivan voor je mooi woorden
  Sas onlangs geplaatst…O, kom er eens kijken wat ik in mijn schoentje wil…My Profile

 3. Mooi lijstje zo, ik ga ze allemaal eens rustig lezen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]