Sundays Blogcandy gewoon mooi

Vrolijk Pasen allemaal! Terwijl we ons vandaag gezellig bezighouden met brunchen, eieren versieren en zoeken, naar de kerk gaan of wat je dan ook maar van plan bent om extra van dit lange weekend te genieten, trakteer ik jullie weer op een aantal mooie blogposts. Vandaag doen we niet moeilijk met het onderwerp: omdat het Pasen is, ook een beetje een tijd van rust en vrede en bezinning, zet ik maar liefst 15 artikelen op een rij die ik gewoon mooi vind!

Wander in History: Waarom geschiedenis herleefd moet worden

Ik ben dol op geschiedenis en daarom vind ik de nieuwe blog van Simone (van Upside of Down) ook zo leuk. Ik lees lang niet al haar content want het spreekt me niet allemaal aan, maar deze wel! Alsof ik ‘m zelf geschreven heb.

Lisanne Leeft: Het vrijgezellenleven

Dat Lisanne mooi kan schrijven wist ik allang, maar de manier waarop ze hier heel relativerend en reflectief praat over het leven met versus het leven zonder haar (ex-)vriend vind ik echt mooi.

Tijd om te dromen: Vooroordelen

We ontkomen er allemaal niet aan: het denken in vooroordelen. Maar uit dit stukje blijkt wel dat het ook anders kan gaan.

Another Chapter: Werken in het onderwijs

Natasja zit net als ik in het onderwijs en beschrijft waarom dat leuk is. Herkenbaar én mooi om te lezen!

De mooiste ster aan de hemel: Verboden woord

Even slikken, maar wel erg mooi: Sophie schrijft over hoe haar vader en zijn overlijden als een verboden woord aanvoelen.

Muy Maaike: Emoji’s

Heel erg leuk: Maaikes worsteling met de hedendaagse emoticons en hun betekenis. Inclusief handleiding!

By Dagmar Valerie: Brief aan jezelf

Het raakt me altijd enorm als mensen brieven schrijven aan hun oudere of juist jongere ik omdat het van enorm veel zelfinzicht getuigt en je er ook wel een beetje lef voor moet hebben. Dagmar schrijft hier een hele mooie brief aan haar tien jaar oudere ik: bijzonder!

Paper Boats: Waarom ik een powervrouw ben

Een poosje terug was het Internationale Vrouwendag en heel veel bloggers schreven daarover. Van jezelf zeggen dat je een powervrouw bent is echt niet zo makkelijk als het lijkt, dus daarom alleen al verdient Aline credits voor dit blogje! En ze ís ook gewoon een powervrouw, punt.

De mooiste ster aan de hemel: Een eigen boek

Nog een stukje van Sophie, over een heel mooi project: een boek met foto’s en teksten van haar blog rondom het overlijden van haar vader. Ik kreeg er een brok van in mijn keel.

Tijd om te dromen: Motivatie

Irma is wat mij betreft echt de koningin van de inspirerende en motiverende stukjes, juist doordat ze heel simpel zijn. Liefde voor dit overzicht van GIF’jes van beroemdheden die iets motiverends zeggen.

Upside of Down: Levenslessen van een meisje met Down

Met alle consternatie over het syndroom van Down en de NIPT-test mag er ook wel eens benadrukt worden hoe waardevol mensen met Down zijn en dat laat Simone heel erg mooi zien!

Dinastie: Een stukje over katten

Tja. Stukjes over katten zijn gewoon leuk, toch? En Dina’s schrijfstijl is nog veel leuker.

Lisanne Leeft: Het kost tijd

Mooi stukje van Lisanne over tijd, geduld en chronisch ziek zijn. Heel herkenbaar!

Tijd om te dromen: Wat sommige mensen moeten horen

Ik heb het volgens mij al eerder gezegd, maar deze stukjes van Irma zijn echt bijzonder. Ze weet gewoon ook precies waar je op dat moment behoefte aan hebt – zo lijkt het – en het zijn echt fijne stukjes om te lezen! Ze is goed vertegenwoordigd in deze blog haha.

Hesterly: Even niets

Even niets, dat is eigenlijk waar dit stuk van Hester over gaat. Vooral foto’s, die gewoon aangeven hoe ze zich voelt als woorden dat niet kunnen. Gewoon mooi dus.

Welke blogposts vind jij gewoon mooi?

You may also like...

4 Comments

 1. Ah wauwie wat lief dat je mij hier tussen al deze prachtige bloggers hebt staan! 🙂
  Sophie onlangs geplaatst…Lief dagboek #37 – Hoe gaat het nu eigenlijk met mij?My Profile

 2. Dank je wel voor weer zo’n fijn overzicht!
  Zo simpel is dan geluk onlangs geplaatst…High tea bij de Yoghurt BarnMy Profile

 3. Ahww, wat lief dat ik hier tussen mag staan Vief, zelfs met allebei de blogs. Het artikel over het syndroom van Down is echt enorm fijn ontvangen. Ze geeft me zoveel liefde! Met Wander in History ben ik nog mijn weg aan het zoeken, maar dat gaat zeker goed komen! Ik ben ook echt een geschiedenis freak en ik heb zoveel ideetjes! Nu nog de tijd vinden en plannen om alles goed uit te werken 🙂 Ik heb het artikel even opgeslagen via Pocket, zodat ik hem morgen even in alle rust kan lezen. Ik vind het zo lief van je dat je zo vaak andere bloggers in het zonnetje zet! Moet ik ook eens wat vaker gaan doen!
  Simone onlangs geplaatst…Ciran revalidatie | Mijn eerste weekMy Profile

  1. Dankjewel voor je fijne reactie, ik vind het super hoe jij alles doet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]