Blogcandy: 10x persoonlijke groei (deel I)

Onder Sunday's Blogcandy op 17 juli 2016

Blogcandy persoonlijke groei

Persoonlijke groei… wat is dat eigenlijk? Als je erover nadenkt, is het best lastig om daar echt een duidelijk antwoord op te formuleren. Gaat het over leren omgaan met je zwakke punten, over jezelf leren kennen, over inzichten, over angsten en problemen? Ik denk een beetje een mix van alles: persoonlijke groei gaat over hoe je de beste versie van jezelf kunt worden, en dat gebeurt met vallen en opstaan. Gelukkig hoeven we het niet helemaal alleen te doen: er is al heel veel over geschreven door bloggers en die blogposts zijn zeker het lezen waard!

Liever met lef | By Dagmar Valerie

Als er één goeroe is op het gebied van persoonlijke groei, dan is het Dagmar wel, met haar inspirerende levenshouding en super-positieve blog! En… *tromgeroffel* zij gaat die heerlijke inspiratie en positiviteit binnenkort uitbrengen in de vorm van een boek! Liever met lef verschijnt eind september en ik ben zó onwijs benieuwd, volgens mij wordt het echt een prachtboek!

Doelendetox | Streets Ahead

Doelen stellen én eraan werken is lang niet altijd zo makkelijk. Maar met deze tweedaagse detox inclusief printbaar werkboek lukt het je wél! Een artikel waarvan je echt enorm zin krijgt om aan de slag te gaan!

Complimenten ontvangen | Thank God It Is Monday

Vind jij het ook wel eens lastig om je een houding te geven als iemand je een groot compliment of überhaupt een compliment geeft? Ik wel! En ook Melle zit in hetzelfde schuitje, dus deze spoedcursus complimenten ontvangen is heel fijn!

28 lessen over 28 zijn | The Self Help Hipster

Levenslessen zijn altijd fijn, toch? Lianne zette er maar liefst 28 op een rij: 28 wijsheden over leven, persoonlijke groei, relaties en andere dingen die ze leerde voordat ze 28 werd. Erg leuk!

Je bent er nog niet | Visionary Life

Jij bent nog niet de persoon die je zou willen zijn, je bent nog niet waar je wilt zijn: dat klinkt negatief, maar Deisy legt het echt op een mooie en inzichtelijke manier uit. Onwijs inspirerend en treffend!

Het tonen van je zwaktes | Muy Maaike

Je kwetsbaar opstellen en compleet open zijn: durf jij het? Maaike pleit in dit mooie artikel voor zoveel mogelijk openheid op internet én praat over het laten zien van je ‘’zwakke’’ punten. Mooi!

Alleen dingen ondernemen | Belessa

Ik ben zo iemand die het superfijn vindt om alleen te zijn, maar echt dingen in je eentje doen is vaak nog wel even iets anders. Kelly schrijft heel mooi en openhartig over hoe zij dat ervaart!

Veelvoorkomende angsten | Style Remains

Weet jij waar je bang voor bent? Laura deed een onderzoek naar angsten onder twintigers op haar blog en daar kwam een hele interessante lijst uit. Er staan best bijzondere inzichten tussen!

Levenslessen tijdens stage | Tijd om te dromen

Een persoonlijk artikel, maar de wijsheden en inzichten die hier beschreven worden, gaan volgens mij op voor heel veel van ons en dat maakt het zo mooi en scherp!

Quotes om mee te leven | I live for my dreams

Inspirerende quotes: ze zijn fijn en bieden vaak ook echt nuttige handvatten. Saskia zette een aantal quotes op een rijtje als basis voor ons dagelijks leven!

Wat is persoonlijke groei volgens jou?

Reacties
CommentLuv badge