Blogcandy lifestyle
Bron beeld: The Typical Female Magazine | Unsplash

Ik vind lifestyle altijd zo’n onwijs breed onderwerp: het kan over interieur gaan, over fotografie, over winkelen, over DIY, over hebbedingetjes, over boeken, over films… eigenlijk gewoon over van alles en nog wat. Ik volg best wel wat lifestyleblogs omdat ik juist die diversiteit aan onderwerpen tof vind, maar het is ook wel eens lastig om het onderscheid te blijven zien. Toch heb ik voor mezelf een soort definitie geformuleerd: lifestyle gaat over alles wat bij kan dragen aan jouw persoonlijke kwaliteit van leven. Mooi, toch? En met precies die gedachte heb ik een collectie lifestyleartikelen op Bloglovin’, waar ik vandaag een eerste greep uit laat zien!

Dinastie | Mooie Instagramaccounts

Ik gebruik Instagram eigenlijk alleen maar om mensen te volgen die ik echt ken, maar er zijn ook zó veel mooie accounts met bijzondere of inspirerende foto’s! Dina zette een paar echt mooie, bijna sprookjesachtige exemplaren op een rijtje.

Lisa Loves | Tips voor beginnende wereldverbeteraars

Een artikel dat deels gaat over vegetariër zijn en deels over andere manieren om je steentje bij te dragen aan een betere wereld: mooi om te lezen!

I live for my dreams | Heather Stillufsen

Saskia schreef een stukje over de kunstenares Heather Stillufsen die echt hele mooie en schattige tekeningen maakt, een kijkje waard!

365 Miles to Paris | Dagelijks hergebruik

Spullen weggooien die je niet meer wilt of kunt gebruiken? Think again! Er zijn genoeg opties om juist van die spullen toch nog iets moois te maken, dat bewijst dit blogje wel.

Lisanne Leeft | Mooie gratis cadeaus

Geluk komt vaak voort uit geven en dat kan zo simpel zijn! Lisanne maakte een heel mooi klein lijstje van hoe je iemand echt blij kunt maken met iets wat heel simpel is én niets kost!

Muy Maaike | Een social media-pauze

Dat sociale media best wel stom en schadelijk kunnen zijn, wordt ons vrijwel elke dag wel op het hart gedrukt. Maar een social media-pauze… dat doen we niet zo snel. Toch zou dat best een goed idee zijn en daar geeft Maaike uitgebreid uitleg over!

Nouk-san | Vintage vondsten

Hou je van vintage? Ik vind het in elk geval tof, en als dat voor jou ook geldt, moet je zeker dit stukje lezen!

Paper Boats | Spontane actie

Over inspirerend en kwaliteit van leven gesproken… Aline ging gewoon even superspontaan naar Parijs, heerlijk! Dit blogje daarover is ook echt heerlijk om te lezen.

Sim’s Cup of Tea | Once Upon A Time

Once is absoluut één van mijn favoriete televisieseries. Ken je de serie niet of nog geen fan? Dan zou dat met dit artikel best eens kunnen veranderen!

Younique | Panda van sushirijst

Femke legt uit hoe je een panda van sushirijst kunt maken. Waarom? Omdat het ontiegelijk schattig is!

Wat voor lifestyleartikelen lees jij graag?

You may also like...

6 Comments

 1. Fijn om op deze manier weer wat nieuwe blogs te ontdekken! Ik vind persoonlijke blogs altijd heel fijn. Hoewel lifestyle blogs daar soms ook wel in passen.
  Zo simpel is dan geluk onlangs geplaatst…Blogalicious #5My Profile

 2. Deze artikeltjes vind ik altijd zo leuk! ZOO veel inspiratie 🙂
  Melle onlangs geplaatst…Tip van de dag | Meer rust en ruimte in je hoofd in 4,3,2,1 …My Profile

  1. YAY voor inspiratie!

 3. Wat leuk om mijn blogje over hergebruik hier terug te zien, dankjewel! Leuk om op deze manier weer wat nieuwe bloggers te leren kennen, goed bedacht concept.
  Ingrid onlangs geplaatst…Het is zomer en meneer Pilea laat zijn blaadjes vallenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]