Blogcandy 1

Ik vind het heerlijk om op Bloglovon’ rond te struinen en fijne blogposts te lezen die me weer inspireren om eigen stukjes te schrijven of die gewoon voor ontspanning zorgen. Daarnaast kom ik regelmatig hele interessante of simpelweg superleuke en –sterke artikelen tegen waar ik echt iets aan heb of die me op de een of andere manier raken: die artikelen wil ik graag delen met jullie, om de schrijvers ervan in het zonnetje te zetten en om te laten weten wat ze voor mij betekenen. Elke zondag zet ik daarom 10 van mijn favoriete artikelen op een rijtje!

 1. Upside of Down: ambities als je chronisch ziek bent | Dit artikel van Simone is vooral heel herkenbaar! Het is ook wel een beetje een realitycheck en ze geeft hele goeie tips voor het intomen van je ambities als je ook moet letten op je gezondheid. Vooral haar tip van rust pakken rond afspraken is voor mij heel belangrijk.
 2. By Dagmar Valerie: tips bij een terugval | Dagmar schrijft niet heel vaak over haar ziekte omdat het geen groot deel van haar leven is, maar dit artikel vind ik wel erg mooi. Ze geeft heel waardevolle tips voor het omgaan met een terugval bij een chronische ziekte en er zitten sowieso adviezen tussen die je goed kunt gebruiken bij het onderhouden van je gezondheid.
 3. Upside of Down: Lyme, je wordt bedankt | Omdat je ook best aandacht mag besteden aan wat er allemaal flut is aan een ziekte doet Simone dit op een hele heftige en rake manier: ze zet op een rij wat voor stomme dingen haar Lyme allemaal heeft veroorzaakt en dat is heel mooi om te lezen.
 4. Muy Maaike: Lachen is gezond! | Een hele leuke, lekker leesbare column over vriendelijkheid en glimlachjes. Sluit ik me helemaal bij aan!
 5. I live for my dreams: Een van alles en nog wat-blog | Ik ben het helemaal eens met wat Saskia schrijft over de kriebels die ze krijgt van nicheblogs: haar blog (en de mijne ook trouwens!) is lekker een van alles en nog wat-blog en dat is superfijn!
 6. Visionary Life: Quotes tegen zelfvergelijking | Jezelf vergelijken met anderen is funest voor je zelfvertrouwen en Daisy geeft hele goeie tips om daarmee te stoppen: in de vorm van motiverende quotes. Ik vind ze allemaal erg mooi en waar, omdat ze precies aangeven hoe belangrijk je zelfbeeld en persoonlijke groei zijn!
 7. A Cup of Life: Dealen met negativiteit | Shifra schrijft niet heel vaak echt persoonlijke stukken, maar deze vind ik wel onwijs waardevol. Haar stuk gaat over negativiteit, hoe je het als blogger en als mens graag iedereen naar de zin wilt maken en waarom je dat juist niet zou willen doen. Een ware eyeopener!
 8. Blogaholic: Opvallen in blogland | Scherpe tips van Laura om te zorgen dat mensen door alle blogs juist jouw blog zien! Vooral dat van die quotes is erg interessant…
 9. By Dagmar Valerie: Autorijden met een chronische ziekte | Ik zal zelf nooit auto kunnen rijden, maar dat komt door mijn zicht. Dat ook je chronische ziekte een reden kan zijn dat het lastig is, had ik nog niet eerder bedacht en daarom vind ik het artikel van Dagmar zo interessant.
 10. By Dagmar Valerie: Enjoy the little things in life | Veel dezelfde bloggers, maar ze zijn dan ook zó inspirerend! Dit stukje van Dagmar is heel simpel, maar ook gewoon heel mooi, over het genieten van kleine dingen en de waarde daarvan.

Hebben jullie nog mooie blogposts gelezen de afgelopen week?

You may also like...

8 Comments

 1. Wat een leuke en vooral inspirerende artikelen staan hierbij! Ik had ze bijna allemaal al gelezen en ben zeker even bij die ik niet kende gaan neuzen. Bedankt ook, dat mijn artikel hier tussen al deze andere pareltjes staan<3
  Sas onlangs geplaatst…Blognormen zijn belachelijk!My Profile

 2. Ik heb het artikel van Dagmar over autorijden nog niet gelezen. Zelf heb ik echter al jaren niet meer gereden. Ik behaalde wel mijn rijbewijs en dalende suikerwaarden zou ik kunnen voorkomen door iedere keer te testen vooraleer ik in de auto stap. Jammer genoeg blokkeren mijn spieren en gewrichten soms én sinds ik dat een keer voorhad op een moment dat ik snel moest kunnen remmen (enkel kon remmen door mijn been om hoog te trekken met mijn hand) ben ik niet meer achter het stuur gestapt. Ik wil geen gevaar zijn op de weg én hierdoor misschien anderen in gevaar brengen
  zwartraafje onlangs geplaatst…Het glamoureuze leven van een BoekbloggerMy Profile

  1. Dat kan ik me goed voorstellen, wel naar voor je!

 3. Vief ik probeer nog een keer om te reageren op je blog. Het gaat er niet over,, het is wel een goede blog, maar ik ben al vaker begonnen, en dan wil ik hem versturen, en dan gaat het niet, dat ging eerst altijd goed, ik ben benieuwd!!

  1. Het is gelukt hoor oma!

 4. Wat lief dat je een aantal van mijn posts hebt genoemd! Ik ben blij dat ze jou inspireren! Jaa dat artikel van Sas over nicheblogs las ik van de week ook. Zo herkenbaar en waar! De blog van Laura lees ik ook erg vaak. Handige tips staan daar vaak op! Je leert er echt van.
  Simone onlangs geplaatst…Lyme arts & Bijengif behandelingMy Profile

 5. Mooie artikelen allemaal! Leuk zo’n verzameling met inspirerende dingen!
  Linda onlangs geplaatst…Zo kom je uit een dipMy Profile

 6. Van alles en nog wat had ik vroeger ook, haha. Maar nu vind ik een niche gewoon prettig voor mezelf 🙂
  Anouk onlangs geplaatst…Mijn planorganisatie: hoe en wat?My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]