4 series die een reboot moeten krijgen

Onder Series op 23 september 2016

series-reboot

Reünieshows zijn in momenteel: Full House en Gilmore Girls hebben al een nieuwe serie gekregen en er gaan een hoop geruchten over andere rebootseries die in de maak zouden zijn. Superleuk, want ik ben groot fan van Fuller House en vind het bijna een soort van magisch dat de vibes van zo’n serie weer tot leven worden gewekt. Maar er zijn wat mij betreft nog héél veel andere series die deze behandeling zouden mogen krijgen – en dan heb ik het niet over de klassieke sitcoms van de jaren ’80 en ’90, zoals bij veel websiteartikelen het geval is. O, en met reboot bedoel ik dan geen remake, maar een extra seizoen of meerdere seizoenen!

Pas op: spoilers over deze series in dit artikel aanwezig!

Friends

Oké, één klassieke sitcom dus. Dit is ook de serie die het meest genoemd wordt in dit soort lijstjes: fans roepen al jaren om een film of een reüniespecial en ook ik zou het geweldig vinden. Ik ben al zo lang zo benieuwd naar hoe het verder is gegaan met Joey, Chandler, Monica, Ross, Rachel en Phoebe: heeft Rachel het gemaakt in de mode? Heeft Joey eindelijk een vaste relatie? Hoe gaat het met Chandler en Monica in hun nieuwe huis en met hun tweeling? Heeft Monica haar eigen restaurant? Hoe is het met Emma en Ben? Komen ze nog steeds zo vaak samen om koffie te drinken op hun bank? Ik zou het zó leuk vinden!

Charmed

Dit is echt dé serie van mijn jeugd en de start van mijn seriesverslaving geweest. Ik vond het zo fantastisch om naar de zusjes Halliwell en hun heksenavonturen te kijken, het was zo mooi gemaakt en het combineerde humor, drama en fantasy op zo’n mooie manier dat ik echt met volle teugen van elke aflevering genoot: één van de weinige series die beter werd met het seizoen, vond ik altijd. En aan het eind waren er zoveel intrigerende verhaallijnen, alleen al rondom de kinderen van Paige, Phoebe en Piper en hun eigen krachten. En de toverschool, en Pipers restaurant, en Phoebe en Coop… ik zou het zó gaaf vinden als dit zou gebeuren! De actrices zelf zien er ook wel wat in, als je hun Twitteraccounts mag geloven.

Gossip Girl

Mijn absolute favoriet van de afgelopen jaren is toch echt wel deze serie. Ik krijg er echt nooit genoeg van: de intriges, de kleren, de luxe van het wereldje, de romances, de schandalen… het is een soort guilty pleasure maar dan wel mét diepgang: zo ontzettend fijn! Het laatste seizoen is een paar jaar geleden geëindigd en eigenlijk zou ik best een reünie willen omdat de finale heel snel ging. Hoe is Blair als moeder? Hoe is het voor Serena om getrouwd te zijn met Dan? Hoe zit het tussen Lily en Rufus? Heeft Jenny het gemaakt als modeontwerpster? Zijn ze nu eigenlijk hun ouders geworden en is alles nog net zo schandalig? Met wie is Nate gelukkig geworden? Ik zou ervan smullen.

Desperate Housewives

DH is een serie waarmee ik me elke keer weer kostelijk vermaak. Geweldige humor, geweldige luchtige scènes, geweldige drama, geweldige personages en het mysterie werd elk seizoen beter. Ik vond het heel tof hoe de serie is geëindigd, maar had heel graag nog véél meer willen weten over de dames. Er waren nog zoveel plotlijnen die benut hadden kunnen worden en de verhalen van Wisteria Lane zouden me echt nooit gaan vervelen. Nooit.

Welke serie zou jij graag als reboot willen zien?

Gerelateerde berichten:

Reacties
CommentLuv badge