Jullie zullen zo onderhand misschien wel denken dat ik half in coma lig omdat er nu eens heel veel blogs online komen en dan weer heel weinig. Ik kan jullie met blijdschap mededelen dat ik nog leef en het naar omstandigheden prima maak. Ik vond het wel weer eens tijd voor een persoonlijke update, want er zijn de afgelopen weken wel wat dingetjes gebeurd die ik graag met jullie wil delen!

♥ Hebben jullie ook zo’n last van de warmte?! Nou, ik wel. Er zijn waarschijnlijk veel mensen die dit weer echt fantastisch vinden *kuch zus Laura kuch* en het liefste de hele dag in de zon liggen te bakken, maar mij niet gezien hoor. Ik vind dit echt véél te warm! De temperatuur hoeft van mij echt niet hoger dan 20 graden. Ik zit de hele dag in mijn kamer met de ramen open, de deur dicht en een waaier binnen handbereik – en oh ja, mijn voeten op een stapel kussens omdat ze dik en pijnlijk zijn door het vocht dat ik vasthoud. Niet erg fijn. Mag ik de winter terug, alsjeblieft? 

♥ Eén van de redenen dat ik wat minder blog is omdat ik heel veel aan het schrijven ben aan mijn historische roman voor Camp NaNoWriMo, zoals ik al eerder schreef. Dat gaat echt ontzettend goed: ik zit al op 42.000 woorden en we hebben nog zes dagen te gaan! Dat gaat me dus wel lukken, die 50.000. Wat me niet gaat lukken, is het verhaal afronden… ik ben nog niet eens bij het gedeelte over Anne Boleyn, haha. Dat wordt nog wat…

♥ Mijn nieuwe school begint nu behoorlijk dichtbij te komen. Ik heb al info gekregen over de introductieweek en zelfs al boeken besteld! Ze zijn helaas nog niet binnen, maar zodra dat wel het geval is ben ik van plan ze uitgebreid aan jullie te laten zien! Helaas weet ik nog niets over mijn rooster, dat horen we pas tijdens de introductie. Ik begin ‘m een beetje te knijpen, hihi.

♥ Ik heb de afgelopen week heel veel geshopt. Echt heel veel. De hoeveelheid zomerkleren die nog pasten, was een beetje triest namelijk (tja, als je groeihormonen gebruikt kan het zomaar ineens heel hard gaan…) dus ik had echt wel wat dingen nodig, haha. Ik beschouw mezelf niet (meer) als een modeblogger, dus ik ga jullie niets laten zien, maar eh, tja. Mijn kast is nu heel wat voller.

♥ Vorig weekend ben ik samen met mijn zus Laura en zwager Jouke op pad geweest naar Arnhem en Tiel. Net als vorig jaar heb ik voor mijn verjaardag van hen een high tea cadeau gekregen en dat combineerden we met een uitje naar de Mode Biënnale in Arnhem, waarvoor we gratis kaartjes hadden gewonnen bij een loterij. Dit is eigenlijk een hele grote mode-expositie die elke twee jaar wordt gehouden en elk jaar een thema heeft. Het was heel leuk, net zoiets als de tentoonstelling van Jean Paul Gaultier die nog niet zo lang geleden in de Rotterdamse Kunsthal stond: paspoppen met echte kledingstukken in aparte themaruimtes, en vooral heel erg ondraagbare mode haha. Af en toe stonden we echt te kijken van ”… wat is dit?” Zo was er een broekpak helemaal gemaakt van wasmiddelpakken en een jurk helemaal gemaakt van allerlei stukken stof van verschillende textuur en kleuren en vormen, heel apart haha.

!cid_C0CD2EC3-4A3B-4543-8DAE-CCDB916C4BBADaarna hebben we zoals gepland genoten van de high tea in het centrum van Tiel, op een heel leuke locatie (Hart van de Betuwe heette het) met heel vriendelijk personeel en ontzettend lekker eten! Ik had drie keer thee, allemaal erg lekker en volgens mij gewoon lichte varianten op normale thee, haha. Als eerste kregen we een klassieke etagiere met vruchtentaartjes en verschillende soorten chocola – heel erg zoet, heel erg machtig maar ook heel erg lekker haha, behalve dan de chocola (hoewel de muffins wel weer erg lekker waren). Daarna kregen we een glas (juist ja, een glas) mosterdsoep: ontzettend lekker, heel warm en heel romig. Ik ben niet zo van de zoetigheid en gelukkig was dat na de eerste gang ook klaar, want na de soep kregen we sandwiches: hele dunne, korstloze rondjes wit brood. Eerst met filet american (machtig, maar heul erg lekker haha), daarna met carpaccio (ik weet niet van wat voor vlees) en gerookte zalm. Alles echt heel lekker, maar ook wel weer een zware smaak – en dat verklaart ook de last die ik van mijn buik had in de dagen eerna. Als laatste kregen we nog iets warms: kleine quichejes en gevulde bladerdeeghapjes met vlees en groente.

!cid_C864604A-55EF-4490-897D-B517279EC1A7

♥ Oh, en als we het dan toch over Laura hebben, ik ben heel blij omdat ze een baan heeft! Vorig jaar is ze afgestudeerd in Pedagogische Wetenschappen en nu heeft ze een fijne werkplek gevonden die bij haar past. Yay!

You may also like...

5 Comments

  1. Ahh lief! 🙂 Er volgt volgende week ook nog een blogje op mijn site 🙂

  2. Ik heb het ook helemaal niet op zo’n extreme temperaturen. Dan veel liever winter en dan met een goed boek onder een dekentje kruipen met een stomende kop thee binnen handbereik… heerlijk.

  3. Voor mij is dit ook veel te heet. Maar ik ben een moeilijk mens op dat gebied. Te heet is niet goed,maar tegen te koud kan ik ook niet…

  4. Wat kijk je heerlijk op die laatste foto, Vief! Hihi.

  5. Beetje late reactie maar ja, ik houd dus ook niet van dat warme weer. Fijn trouwens dat je nog in leven bent;)
    Leuke blog is dit. Lekker geschreven, lekker weggelezen. Leuke onderwerpen. En die high tea daar ben ik hartstikke jaloers op.
    groetjes, xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]