Omdat ik op Vivians Vocabulaire over veel verschillende dingen schrijf, maar het ook een persoonlijke blog is wil ik jullie graag door middel van deze rubriek op de hoogte houden van de dingen die echt in mijn dagelijks leven gebeuren, maar waar weinig tot geen aandacht aan wordt besteed op mijn blog, zodat de stukjes over hoe het met mij gaat niet in de ”normale” artikelen hoeven. Op 13 april kwam deel 1 online en het is nu alweer 30 april, tijd dus voor een nieuwe!

♥ Ik ben gisteravond teruggekomen van een lang weekend Parijs! We vertrokken vrijdagochtend en waren gisteren aan het einde van de middag thuis. We hebben echt ontzettend genoten van de stad en al het moois dat zij te bieden heft, en natuuuurlijk komen er nog uitgebreide blogs over mijn belevenissen!

♥ Mijn blog staat nog steeds een beetje op pauze. Ik zit iets meer dan twee weken voor mijn eindexamens en ik heb er alle vertrouwen in dat het gaat lukken, maar een goede voorbereiding is het halve werk en dus spendeer ik het grootste deel van mijn tijd aan studeren en oefenen.

♥ Het gaat gelukkig weer opwaarts met het gekwakkel van mijn gezondheid: was het eerst zo dat het lang duurde voor ik me weer oké voelde, nu voel ik me langer oké en steeds minder vaak slecht! Op het moment van schrijven voel ik me niet zo lekker, maar dat is meer te wijten aan de turbulentie van de reis naar Parijs: als ik daar eenmaal van bijgekomen ben, gaat het vast weer beter.

♥ Ik ben vorige week naar de tentoonstelling van Jean-Paul Gaultier in de Rotterdamse Kunsthal geweest, en dat vond ik echt super! Ik ben sowieso al een liefhebber van haute couture/high fashion en sinds ik tijdens mijn vakantie in New York een mode-expositie in het MET heb gezien, ben ik er dol op. Kleding die je op paspoppen kunt bekijken alsof je aan het winkelen bent, kleding die is gedragen door celebrities en royalties tijdens baanbrekende evenementen, gewoon ontzettend leuk. Ik heb met mijn iPad een heleboel foto’s gemaakt van de outfits die ik mooi vond en ik voelde me net stylist Rachel Zoe, die altijd en overal op zoek is naar kleding voor haar cliënten om tijdens de Oscars te dragen!

♥ Alle commotie rondom het Koningslied is ook mij niet ontgaan. Ik weet dat ik nu waarschijnlijk veel van jullie tegen me heb, maar ik vind het een mooi lied. Punt. Het is mooi gezongen, het zit vol met emotie, het raakt me en ik vind het bij Nederland passen. Wat overigens niet wegneemt dat ik het Beatrix Bedanklied, Koningin van alle Mensen, leuker vind!

♥ Net als de meeste Nederlanders vandaag heb ik met spanning voor de tv gezeten om de abdicatie en inhuldiging te volgen! Ik vind het heel dapper van Beatrix dat ze heeft besloten af te treden, om nu eens voor zichzelf te kiezen in plaats van voor het volk, en ik heb er wel vertrouwen in dat Willem-Alexander een goede koning gaat worden. Overigens smolt ik totaal weg bij de schattigheid van de drie prinsesjes – is iemand anders ook De Gaap opgevallen?! – en vond ik de jurk van Máxima echt betoverend mooi, een koningin waardig!

You may also like...

3 Comments

  1. Ik heb ook de hele dag voor de TV gezeten hoor. ik vond de Prinsesjes ook schattig,
    Ik vonde gele jurkjes het mooist, met die haarband.
    Wat was die + Gaap+?

  2. Oh ja, ik heb ook bijna de gehele dag voor de televisie gespendeerd. De abdicatie, de inhuldiging en de koningsvaart gekeken. Tussendoor ook wel, maar ook even naar de markt en op verjaardagsbezoek geweest 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]