Volgens mij wisten jullie dit nog niet, maar ik ben een Twilight-fangirl. Niet omdat ik Robert Pattinson en/of Taylor Lautner zo supersexy vind, maar omdat ik de boeken heb gelezen en die fantastisch geschreven zijn in mijn ogen, en omdat de films relatief goed gemaakt zijn met een goeie cast. Ik heb alle films tot nu toe gezien en ben ook echt razend benieuwd naar de laatste, namelijk het tweede deel van Breaking Dawn. Als je geen fan bent van Twilight, dan zou ik maar niet verder lezen – want dit blogje gaat over de nieuwe film en hoe ik daarnaar uitkijk.

Ik vind dat de Twilight-films vrij slecht beginnen, met in de eerste twee films stuntelig acteerwerk en een nogal onduidelijk imago van de acteurs. Maar vanaf Eclipse vond ik het veel beter worden qua performances en trouw aan het boek. Breaking Dawn part 1 vind ik de beste film tot nu toe, maar toen ik onlangs nieuwe trailers en foto’s tegenkwam van BD2 raakte ik ervan overtuigd dat deze film de beste van allemaal zou gaan worden. Niet alleen in de mate van gelijkheid of juist verschil met het boek, maar ook door een veel meer karakteristieke performance van de hoofdrolspelers en door een meer bijzondere, meer magische sfeer. En dat haalde ik inderdaad allemaal uit de foto’s – waarvan ik er nu een aantal ga laten zien, gewoon omdat ik ze supermooi vind!

Laten we eerst eens naar de nieuwe officiële filmposter kijken…

Oké. Mede Twilight-fans, wat vinden we hiervan? Ik weet het niet hoor, maar ik vind dit een vette tegenvaller. Ik bedoel, nu lijkt het net alsof de hele film om dat gevecht gaat draaien, terwijl dat absoluut niet zo is. Er zijn veel verwijzingen naar de serie Baywatch en hoewel ik dat nooit keek, vind ik het er wel op lijken. En waarom staat Renesmee er niet op, en de andere Cullens? Het lijkt net een fanposter… wat grappig is, want ik heb mooiere posters gezien die gemaakt zijn door fans. Laten we daar eens een paar voorbeelden van bekijken…

Kijk, deze zijn toch veel mooier? (Op die middelste staat de hele Cullen-familie ook nog, maar dat kreeg ik er niet op.) Deze laten zien waar het om gaat. Ze zijn dan wel fanmade, maar ik vind dat ze zo voor officiële posters door zouden kunnen gaan!

Goed, genoeg gezeurd… we gaan even kijken naar de nieuw uitgekomen foto’s die ik zo fantastisch vind!

Ze is net wakker! En oooooh my god ze is zooo mooi! Ik bedoel, ik ben niet lesbisch of zo haha, maar ik vind gewoon dat ze het echt heel goed hebben gedaan met haar schoonheidsevolutie! En de uitdrukking in haar ogen vind ik ook zo mooi, het houdt het midden tussen geschokt en triomfantelijk.

Kerstmis vieren bij Charlie! Dit ziet er zo gezellig uit en ik vind het heel leuk dat ze hier aandacht aan besteden, want in het boek wordt het niet echt goed duidelijk hoe de band van Charlie en Renesmee zich ontwikkelt.

Jasper, Alice, Rosalie en Emmett <3 Mijn vier favoriete personages! Ik vind dat ze er hier alle vier echt heel goed uitzien, perfect voor hun karakters en in een mooie, serene, romantische omgeving…

Aaaaah, Bella en Edward <3 Zo lief en mooi en perfect samen! En eh ja, ik ben team Edward. Voor wie het nog niet doorhad.

De Volturi… jammer dat Jane hier niet op staat, maar toch een mooie foto. ”Hier zijn we dan, waar blijven de koffie en beschuit met roze muisjes?”

De cottage waar Bella en Edward gaan wonen! Zo schattig!

Bella’s eerste jacht! Spannend… en heb ik al gezegd dat ik die jurk prachtig vind?

OH MY GOD! EEN WALK-INCLOSET! Dit is zeker weten het werk van Alice, zooo gaaf en elegant en smaakvol!

En, mede Twi-hards… hebben jullie er al zin in?!

You may also like...

1 Comment

  1. Oké, oké… ik beken: ik heb de boeken gelezen. En ja, ik beken: ik vond ze best wel leuk. En ja, ik beken: ik heb alle films tot nu toe gezien. En ja, ik beken: ik ga deze laatste ook kijken.
    Maar… ik beken ook: ik vind de films eigenlijk helemaal niets, en heb ze gekeken onder dwang van vriendinnenfans, haha, maar deze keer ben ik wel echt benieuwd naar Renesmee, want haar vind ik zoo lief 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]