img_8752

Team Confetti is een merk dat ik al langer kende: ik wist dat het erg geliefd is onder bloggers en DIY-ers en dat er ook een blog bij hoort. Toch is de stijl vaak een gevalletje nah voor mij: nét niet helemaal wat ik leuk vind en bij mij vind passen. Maar toen ik een paar weken geleden op zoek besloot te gaan naar een nieuwe blogagenda voor 2016, kwam ik via aanbevelingen van andere blogdames toch uit bij Team Confetti. En eerlijk is eerlijk: zo gauw ik de foto’s zag van hun agenda, was ik verkocht. Dát zou ‘m gaan worden, geen twijfel mogelijk. Maar ja, ik ben niet voor niets een stationerylover: er ging dus nog wel wat meer in mijn winkelmandje!

Weekly planner

Voor een totaalbedrag van ongeveer €30 kocht ik een fijne weekplanner, een setje eenhoornstickers (en ik kreeg er nog een extra setje bij omdat ik meer dan twee items had) én natuurlijk de Team Confetti-agenda. De weekplanner was eigenlijk een beetje een gok: ik heb wel eens vaker zoiets gebruikt en meestal lukt het me niet om het vol te houden. Toch vind ik het altijd een superhandig iets: ideaal om in één oogopslag je activiteiten en prioriteiten voor de week te zien. Ik ben er nog niet mee aan de slag geweest, dat ga ik vanaf 2016 doen… maar ik vind ‘m wel leuk! Lekker overzichtelijk (hoewel ik niet alle onderdeeltjes ga gebruiken denk ik), niet te groot, fijne kleurtjes… ik ben benieuwd hoe-ie in de praktijk gaat bevallen.

img_8740

img_8741

Eenhoornstickers

De eenhoornstickers vond ik eigenlijk gewoon heel erg leuk: een mens kan nooit genoeg leuke stickertjes hebben! Ze zijn kleiner dan ik dacht, maar daardoor des te leuker om te gebruiken in je bullet journal, agenda of eigenlijk voor wat dan ook. Leuk extraatje, en ze zien er zo schattig uit!

img_8742

Agenda

En dan het belangrijkste: de agenda! Ik vind ‘m echt heel leuk. Hij is heel creatief gemaakt, met superleuke tekeningen en designs aan de binnen- en buitenkant. Wat ik ook tof vind, is dat het niet zo standaard is qua invulling. De persoonlijke pagina gaat bijvoorbeeld ook over je doelen en focus voor het jaar en je kunt je social media-accounts invullen. Daarnaast is er maar liefst 4 pagina’s ruimte voor adressen, wat heel handig is als je veel blogcontacten hebt. Het enige jammere vind ik eigenlijk dat er verder vrij weinig notitieruimte is: er zijn geen aparte pagina’s voor notities en dat mis ik na de Flow-agenda van dit jaar toch wel. Voordeel is dan wel weer dat er voorafgaand aan elke maand een apart agendaoverzicht is én dat de dagen van de week lekker veel ruimte hebben. Leuk detail: ook de ‘’bijzondere’’ dagen (Warme Truiendag, anyone?) staan erin!

img_8744

img_8746

Waarom als blogagenda?

Een blogagenda is voor mij een jaaragenda die ik gebruik om mijn blogartikelen in uit te werken en te plannen: op de computer hou ik ook een planning bij, maar dat is vooral voor het overzicht. In de agenda werk ik de artikelen pas echt uit, omdat ik merk dat het schrijven dan een stuk gemakkelijker en beter gaat. De Team Confetti-agenda leent zich hier heel fijn voor: ik blog tegenwoordig om de dag, waardoor er de ene dag iets online komt op Vivians Vocabulaire en de andere dag op The Book Review. Zo zijn alle dagen van de week dus gevuld en dit kan ik makkelijk invullen in de agenda zonder dat ik ruimte te kort kom! Het feit dat de weeknummers ook in de agenda staan en dat ook de weekenddagen evenveel ruimte hebben (wat bij veel agenda’s niet is) vind ik heel fijn.

img_8748

En kijk ‘m nou eens mooi fotogeniek zijn!

img_8750

Overall

De spulletjes van Team Confetti zijn lekker vrolijk, van goede (papier)kwaliteit en fijn om mee te werken: ze passen perfect bij wat ik graag doe voor mijn blog en hoe ik dat doe. Volgens mij ga ik van de agenda heel veel plezier hebben! De Flow-agenda heb ik sinds de zomermaanden behoorlijk verwaarloosd (iets met blogpauzes en blogdipjes) maar ik denk dat ik dat met deze agenda prima kan goedmaken. Ik ben benieuwd of het zo goed blijft bevallen! En ook niet onbelangrijk: de service is super. Ik kreeg drie toffe telefoonwallpapers omdat ik de agenda in de pre-order bestelde en het pakje kwam superleuk versierd aan, echt een cadeautje!

Vind jij de spulletjes van Team Confetti leuk?

You may also like...

8 Comments

 1. Wauw, wat een geweldige items! Lekker fleurig en kleurrijk – helemaal mijn ding! Veel plezier ermee 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Slapen?! Mijn bestaan als nachtbraker én vroege vogelMy Profile

  1. Ja, ze zijn echt zo leuk!

 2. “dat ga ik vanaf 2016 doen…” Dan moet je wel opschieten, haha!!
  Het ziet er allemaal heel erg leuk uit. Jammer dat het een ringband agenda is, dat werkt voor mij nooit zo goed.
  Zo simpel is dan geluk onlangs geplaatst…Gelukkig hebben we de foto’s nogMy Profile

  1. Ahhh krijgen we dat weer haha, zie je wel… zijn we net gewend aan die 6, moet er al een 7 komen 😛 thanks voor de alert!

 3. Ik heb de agenda van Team Confetti ook! Ik wilde hem ook gebruiken als blogplanning, maar hij voldoet net niet… net als andere blogplanners die al bestaan (ik heb printable, agenda en boek geprobeerd afgelopen jaren). Ik ga nu mijn eigen ontwerpen, printen in een mapje doen. Ik gebruik mijn agenda van 2016 nu (sinds enkele maanden) voor urenregistratie en blogplanning, maar ook voor zakelijk zoals marketingplanning enzo (bij notities). Hiervoor ga ik mijn Team Confetti agenda nu voor gebruiken! Binnenkort blog ik hier wel een keer over, haha. Veel plezier met jouw agenda!
  Anouk onlangs geplaatst…Shoplog MiekinVorm.nlMy Profile

  1. Ik ken het hoor, soms werkt het gewoon niet. Ik heb gemerkt dat ik het heel fijn vind om te doen, maar hopelijk blijft dat ook zo met deze agenda haha.

 4. Wauw wat een toffe items! Heel erg leuk! 🙂 Ik gebruik ook een aparte blogagenda / weekly planner voor mijn blog. Ik vind het duidelijker om het op papier te doen en ik heb meer overzicht dan als ik het op de pc doe. Heel veel plezier met je nieuwe spulletjes maar ik zie al dat het wel goedkomt.
  Kelly onlangs geplaatst…10 x Herkenbare dingen voor twintigersMy Profile

  1. Ja, ik vind vooral het uitwerken heel fijn! En inderdaad, in één oogopslag kunnen zien wat er online moet komen is heel overzichtelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]