series

Er is een nieuw jaar begonnen en dat betekent ook dat de televisiezenders weer een hoop nieuwe dingen hebben toegevoegd aan hun aanbod. Word ik heeeeel erg excited van, want er zitten echt héle goeie series tussen! Lees gauw verder voor een lijstje van series die ik ga kijken…

America’s Next Top Model

Waarom kijken? Ik ben zo ongelofelijk verslaafd aan dit programma, is echt heel erg haha. Een enorme guilty pleasure, ik vind het elk seizoen weer heerlijk. Nu wordt de college edition uitgezonden, dus een serie met meisjes die (redelijk) hoogopgeleid zijn – misschien dat ik me dan ook eens met hen kan identificeren! Het gaat, voor wie het niet weet, over meisjes die in een wedstrijd met elkaar wedijveren om de titel van het nieuwe Amerikaanse topmodel.
Wanneer? Vanaf komende maandag (5 januari) wekelijks dubbele afleveringen van 21:55 tot 23:45 op RTL 5.

Project Runway

Waarom kijken? Volgens mij heb ik ooit maar één seizoen ervan gezien, maar ik vind de ontwerpwedstrijd wel erg leuk. Ook lekker dramatisch, en de ontwerpen zijn soms verbluffend mooi of vermakelijk slecht.
Wanneer? Vanaf komende maandag (5 januari) wekelijks om 23:45 op RTL5.

Hart of Dixie (Dokter Hart)

Waarom kijken? Dit is zo’n serie die gewoon lekker luchtig vermaak is, over dokter Zoe Hart die in het pittoreske Bluebell als huisarts werkt, met natuurlijk de nodige romantische perikelen. Grappig, aandoenlijk en gewoon een fijne serie <3
Wanneer? Vanaf komende dinsdag (6 januari) wekelijks om 20:30 op Net5.

Jane the Virgin

Waarom kijken? Deze serie is volgens mij nog maar kortgeleden begonnen in Amerika en schijnt een grote hit te zijn. Het gaat over de studente Jane die koste wat het kost maagd wil blijven tot haar huwelijksnacht, maar dan gebeurt er een… ongelukje. Lijkt me erg leuk!
Wanneer? Vanaf komende dinsdag (6 januari) wekelijks om 21:25 op Net5.

Extant

Waarom kijken? Ik twijfel hier nog een beetje over, maar wil het toch graag proberen: een serie over een astronaut die na een ruimtereis van 13 maanden terugkeert naar de aarde en ontdekt dat ze zwanger is. Erg sci-fi en ik kan nu al voorspellen hoe het zit, maar wie weet… kan altijd verrassen.
Wanneer? Vanaf 10 januari wekelijks, tijd nog onbekend, op Net5.

Grey’s Anatomy

Waarom kijken? Het is één van mijn lievelingsseries! Ik volg het al sinds het begin en krijg er geen genoeg van, vind het één van de beste series die er zijn.
Wanneer? Vanaf maandag 9 februari wekelijks om 20:30 op Net5.

How to get away with murder

Waarom kijken? Nog een grote hit in Amerika: een serie over een topadvocate die haar rechtenstudenten leert hoe ze de perfecte moord moeten plegen. En dan wordt haar kennis op een wel heel bijzondere manier ingezet.
Wanneer? Vanaf 9 februari wekelijks om 21:30 op Net5.

Wolf Hall

Waarom kijken? Dit is een nieuw historisch drama gebaseerd op de gelijknamige roman van Hilary Mantel, over de Tudor-persoonlijkheid Thomas Cromwell en zijn leven ten tijde van Anne Boleyn. Ik als Tudor-fan kan natuurlijk niet wachten!
Wanneer? Vanaf woensdag 21 januari wekelijks om 20:00 op BBC Two.

Anita wordt opgenomen/Deel je leven

Waarom kijken? Twee series van de NPO die nog geen concrete uitzenddatum hebben, maar die ik wel graag wil gaan kijken. In Anita wordt opgenomen brengt BN’er Anita Witzier een periode door op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis en in Deel je leven volgt Joris Linssen mensen die aan de vooravond staan van een belangrijke orgaandonatie of -transplantatie. Erg bijzonder!

You may also like...

2 Comments

  1. Wat een leuke lijst van series heb je!
    Van een aantal series had ik eerlijk gezegd nog nooit gehoord, misschien ook omdat ik weinig tv kijk en toch iets andere series volg (NCIS, Criminal Minds, CSI, Castle). Van ‘Anita wordt opgenomen’ heb ik dan weer wel gehoord en die hoop ik ook te kunnen kijken. Jammer dat daar verder nog zo weinig over bekend is.
    Veel plezier met kijken alvast!

  2. Dat is een hele lijst! Veel kijk plezier 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]