netflixshows

Vorige week had ik het al over series die op Netflix staan en die ik graag nog eens wil uitproberen, maar ondanks dat het aanbod flink aan het groeien is, zijn er ook nog heel veel series die er nog niet op staan terwijl dat allang zou zijn gebeurd als ik het voor het zeggen had gehad. Er zijn namelijk zoveel toffe Amerikaanse series die hier nooit zijn uitgezonden en waarschijnlijk nooit komen (of die niet in hun geheel zijn uitgezonden). Ik ben wel onwijs blij dat Pretty Little Liars hier zo meteen met het vijfde seizoen ook maar een week gaat achterlopen op Amerika, net als bij het afgelopen vierde seizoen het geval was. Dus misschien mag ik niet klagen, maar dat doe ik lekker wel: vandaag dus een lijstje van de series die ik heel graag in het serieaanbod wil zien, het liefst ZEER binnenkort!

Game of Thrones

Gaat waarschijnlijk nooit gebeuren, want het is een HBO-serie en HBO is zo ongeveer de grootste concurrent van Netflix. Ik heb eigenlijk ook gewoon mijn kans gemist, want een jaartje of wat geleden werd het eerste seizoen uitgezonden door RTL en dat heb ik aan me voorbij laten gaan. Toch lijkt het me wel heel tof om het alsnog te zien: mooie kostuums, dramatische verhaallijnen… alleen al dat geweld en seks spreekt me niet aan. Dan kan ik er maar beter niet aan beginnen hè?

The Originals

The Vampire Diaries is één van mijn favoriete series en ik hoop heel erg dat het vijfde seizoen binnenkort ofwel op Netflix ofwel op dvd verschijnt. The Originals is de spin-off van deze serie en ik heb volgens mij twee of drie afleveringen van het eerste seizoen gezien voor ik geen tijd meer had. Het intrigeerde me wel ontzettend en ik krijg maar geen genoeg van Klaus en Elijah, dus… zet het er snel op alsjeblieft!

Revenge

In Nederland hebben ze tot en met halverwege seizoen 2 alles uitgezonden, maar daarna niet meer en dat vind ik dus stom, want het is absoluut één van mijn lievelingsseries: heerlijk drama, lekker Gossip Girl-achtig, mooie acteurs, spannende mysteries…

Once Upon a Time

Oké, Net 5 heeft seizoen 1 en 2 helemaal uitgezonden, maar seizoen 3 niet en Amerika is straks al toe aan seizoen 4 – en ik heb mijn dosis sprookjes nodig, want dit is een geweldige serie, prachtig vormgegeven en met superleuke verhaallijnen en personages!

Switched at Birth

Ik geloof dat het al wel weer een jaar of twee geleden was dat Net 5 het eerste seizoen uitzond en ik vond het toen al meteen leuk. Het heeft iets van een soap: dramatisch, maar wel heel goed geacteerd en er komen thema’s aan bod die best wel actueel én moreel leerzaam zijn. En het is gewoon lekker sappig: twee meisjes totaal verschillend van elkaar die bij de geboorte verwisseld blijken te zijn. Juicyness!

Reign

Oef, deze wil ik ZO GRAAG zien. Ik ben gek op kostuumdrama’s en gek op historische drama’s à la The Tudors en ik ben ook helemaal gek op alles van The CW, dus dat kan niet missen. Bovendien ben ik van plan een keer te schrijven over Mary van Schotland en dan is deze serie misschien wel een goed aanknopingspunt, al schijnt het niet bepaald accuraat te zijn, maar in ieder geval dan toch gewoon fijn entertainment!

America’s Next Top Model

Ik biecht het op: ik ben hieraan verslaafd. Elke keer als er door RTL een seizoen wordt uitgezonden, geniet ik met volle teugen van elke aflevering, gewoon omdat het zo heerlijk dramatisch en schandaalachtig is. Netflix heeft meer realityseries erop staan, dus waarom deze dan niet ook?!

Dracula

Een serie die in Amerika alweer gecanceld is, met Jonathan Rhys Meyers (Henry VIII in The Tudors) in de hoofdrol. Ik heb niet zoveel met Dracula, maar natuurlijk weer wel met kostuumdrama’s en deze lijkt me best wel heel erg tof.

Once Upon a Time in Wonderland

De spin-off van de gewone OUAT lijkt me minstens net zo leuk: een Alice in Wonderland-achtig verhaal vol fantasie en mooie vormgeving. Jammer dat het alweer gecanceld is.

Grey’s Anatomy

Beetje een luxebehoefte: ik volg deze serie op de voet op de Nederlandse televisie, maar het is zeer onaangenaam als je een keer een aflevering mist en als ze het op Netflix zouden zetten, zou het zoveel makkelijker zijn.

Big Love

Kennen jullie het programma Sister Wives, over een polygaam gezin in Amerika? Het wordt uitgezonden door TLC en ik vind het best wel vermakelijk, maar af en toe word ik er een beetje moe van en is het niet vernieuwend meer. Daarom zou ik zo graag Big Love eens willen zien: dit is net zo’n verhaal, maar dan gewoon geacteerd als een serie. Met Amanda Seyfried, een van mijn favoriete actrices!

The Carrie Diaries

Ook al gecanceld, maar ik weet geeneens of ik deze wel echt leuk zou vinden. Ik heb Sex and the City al een paar keer geprobeerd en vond het steeds niks, maar misschien dat ik deze jongere variant wel leuk zou vinden, het beginverhaal zeg maar. Als-ie dan toch toegevoegd zou worden, zou ik het in ieder geval proberen.

Welke series missen jullie nog op Netflix?

You may also like...

3 Comments

  1. Charmed! Dat wil ik echt nog wel een keer zien. Of in ieder geval kijken of ik dat nog leuk vind 😀

  2. The Originals is heel leuk! Wel wordt het soms wat langdradig, maar ik kan niet wachten tot het tweede seizoen ^^

  3. Ik ben echt heel benieuwd naar Revenge, lijkt me een leuke serie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]