Deze week ben ik lekker veel aan het lezen geweest, omdat ik flink wat vrije tijd had die ik kon besteden aan allemaal leuke dingen – en aan een beetje huiswerk natuurlijk. Lees snel verder om te zien hoeveel bladzijden ik heb verslonden!

Deze week was best wel druk: maandag moest ik voor een gesprek met mijn studiebegeleider naar school en daarna naar de orthodontist. Dinsdag had ik stage en heb ik me de hele middag beziggehouden met het helpen van leerlingen en het bespreken van toetsen. Woensdag, donderdag en vrijdag was ik lekker vrij maar moest ik wel aan van alles en nog wat werken: woensdag zette ik bijvoorbeeld een website in elkaar met digitaal lesmateriaal voor ICT (noot: een carrière als websitebouwer gaat ‘m niet worden voor mij, wat een werk zeg!), donderdag was ik bezig met het uitwerken van een lessenserie voor het MBO en vrijdag oriënteerde ik me op de activiteiten die ik buiten het curriculum van mijn studie moet ondernemen in het kader van onderwijs en Nederlands. Zaterdagavond had ik een heel erg leuk en lekker etentje met mijn ouders, zus en zwager ter ere van het vijfjarig jubileum van de onderneming van mijn vader. Zondag was weer lekker relaxed: overdag hield ik me bezig met boekverslagen in elkaar zetten – altijd weer wat meer werk dan ik inschat – en ’s avonds gingen we even naar de begraafplaats waar een lichtjesavond werd gehouden. Erg indrukwekkend!

Lekker veel activiteiten dus, én lekker veel tijd om te lezen! Ik heb me helemaal laten meeslepen door twee boeken, namelijk Kate Howard: Bloedlijn van Joyce Pool en het geliefde Wacht op mij van J. Lynn. Halverwege de week besloot ik me even te concentreren op Kate Howard, want dat vond ik zo’n intrigerend verhaal dat ik er mijn onverdeelde aandacht aan wilde geven. Ik hou erg van historische romans over de Tudor-tijd en door dit boek, waarvan ik zondagochtend de laatste paar bladzijden las, krijg ik weer helemaal zin om door te gaan met de roman die ik zelf over deze periode aan het schrijven ben.

Helaas had ik niet heel veel tijd om te lezen door alle drukke activiteiten door – en ik vind het nog best lastig om echt te kiezen voor een paar uurtjes lezen – dus ben ik nog steeds bezig in Wacht op mij. Eigenlijk helemaal niet erg, want ook dat is een onwijs goed boek! Ik geniet er met volle teugen van en vind het na Onverminderd misschien wel de beste New Adult die ik tot nu toe heb gelezen. Een recensie van dit boek komt waarschijnlijk ergens volgende week online.

Komende week wordt voor mij erg druk: morgenochtend vroeg moet ik naar het ziekenhuis en morgenmiddag heb ik stage, dus als ik rond een uur of vier thuiskom doe ik de rest van de dag niet veel anders dan lekker lezen en televisie kijken, vermoed ik zo. Woensdag heb ik eerst fysiotherapie en daarna moet ik werken aan mijn stageportfolio waar eind deze week de deadline van is, en daarnaast wil ik een beetje aan mijn blog werken. Donderdag heb ik de hele middag college en vrijdag het grootste deel van de ochtend en de middag, dus… dat wordt lekker druk! Ik hoop dat ik deze week in ieder geval Wacht op mij kan uitlezen en ik hoop ook Dwaaleiland van Melissa de la Cruz, waar ik vandaag in begin, deze week te lezen. Overigens komt er deze week één recensie online in plaats van twee: voor morgen staat een ander soort artikel gepland!

Wat lezen jullie op dit moment?

You may also like...

2 Comments

  1. Drukke week gehad zo te lezen 😉

    Wacht op Mij is zo’n prachtig boek! Ik wil ook een Cam voor mezelf 🙂

  2. Een hele Bloglovin-achterstand vermits ik enkele dagen offline was. Zodra ik hier door ben en enkele recensies heb uitgeschreven wil ik graag weer verderlezen in ‘Verbonden door het lot’ van Nora Roberts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]