Onlangs las ik eindelijk het boek Een weeffout in onze sterren, oftewel The Fault in Our Stars. Ik had er al ontzettend veel over gehoord en toen ik het boek uit had, kon ik niet anders dan het met al die mensen eens zijn. Het is namelijk een pracht van een boek, simpelweg prachtig. Ontzettend veel kracht, geniale personages, superveel diepgang en symboliek, een briljant verhaal en gewoon… magisch. Toen ik het boek ging lezen, wist ik al dat er een film zou komen maar deze was nog in een heel pril stadium. Een paar dagen geleden werd echter de eerste trailer vrijgegeven en tja… laat me je dit zeggen: ik huil nooit bij trailers, maar bij deze barstte ik bijna in snikken uit. De tranen stonden al in mijn ogen, en steeds als ik hem opnieuw kijk of plaatjes zie of er zelfs maar aan dénk, gebeurt dat weer. Waar het hart vol van is, loopt de tong – of in dit geval het toetsenbord – van over, dus de enige manier om mijn fangirl-gedachten kwijt te kunnen, is middels een blog. Bereid je dus voor op een gedetailleerde analyse van de trailer – en pas op voor spoilers als je het boek (nog) niet gelezen hebt of niets wilt weten van het verhaal!

Dit is dus de trailer. En hij is geweldig. Magisch, adembenemend. Ik vind Shailene Woodley en Ansel Elgort geweldig gecast, ze leggen er zoveel karakter en overtuiging in en je voelt gewoon dat ze bij elkaar horen. Ik bedoel, vergelijk de trailer eens met die van Divergent – zelfde hoofdrolspeelster, maar een totaal ander meisje. En Gus is perfect, precies knap en charmant en romantisch en lief genoeg zoals in het boek. Ik vind het prachtig dat de trailer de sterkste, mooiste en belangrijkste momenten uit het boek laat zien en aan sommige een eigen twist geeft – daar zal ik op in gaan zodra de film verschenen is – maar verder niets verraadt over het verhaal. Oh ja, en ik kan simpelweg niet wachten tot-ie in de bioscoop verschijnt.

Mijn favoriete momenten uit de trailer:

 

 

 

 

 

 

Okay.

 

You may also like...

3 Comments

  1. Ik ben ook heel nieuwsgierig naar de film. Ik ga wel eerst het boek herlezen!

  2. Wow ik heb net de trailer van Divergent gekeken, is dat echt hetzelfde meisje?! Ik heb heel veel zin in de film.

  3. Lijkt me een mooie film (/boek)! 🙂
    Ben je gaan volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]