Dankzij positive lifestyleblogger Lisanne ontdekte ik deze week de geniale keten van Facebook-pagina’s Last Lemon. Ontzettend leuk en vooral ontzettend schattig, maar ook heel moralistisch: het zijn namelijk allemaal tekeningetjes die niet alleen een grappige bijdrage bieden aan je Facebook-timeline, maar ook doen beseffen dat het leven soms zo simpel en leuk kan zijn. Ik ben er inmiddels helemaal dol op en wil het graag met jullie delen!

Last Lemon heeft maar liefst 16 Facebook-pagina’s en ik ben op allemaal geabonneerd, maar ze zijn niet allemaal even leuk. Wel zijn het allemaal verschillende onderwerpen, die op subtiele wijze levenslessen of doordenkertjes geven en het is gewoon heel leuk om ze te bekijken! Ik zal van mijn favoriete pagina’s een paar voorbeeldjes geven, maar abonneer je dus vooral want je wordt er blij van en het verrijkt ook nog eens de manier waarop je dingen ziet of doet! Het is volgens mij ook iets waarmee je de wereld een stukje beter kunt maken, want bij elke pagina kun je steeds zelf dingen insturen en dan verwerken de makers het misschien tot een tekening, waarmee je jouw positiviteit weer op anderen kunt overbrengen! Pay it forward!

The Happy Page: mijn persoonlijke favoriet, komt elke dag met tekeningetjes die aangeven Happiness is… Erg herkenbare en leuke dingen!

How To Be A Cat: ontzettend grappig en vooral heel erg herkenbaar, te vergelijken met de Youtube-filmpjes van Simon’s Cat: afbeeldingen die echt heel erg kenmerkend zijn voor het gedrag van katten, om vrolijk van te worden!

The Gratitude Page: ook een hele inspirerende: het laat zien hoe simpel het is om dankbaar te zijn voor iets kleins, en hoe fijn je je daardoor gaat voelen!

You may also like...

1 Comment

  1. How to be a cat vind ik vooral een leuke!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]