foto

De eerste Little Things is alweer bijna drie maanden geleden online verschenen en ik vond het toch wel tijd om weer eens een lijstje te maken van de kleine dingetjes waar ik zo van kan genieten, omdat dat gewoon belangrijk is voor mij <3 Enjoy!

♥ Kaartjes krijgen! Ok, mijn verjaardag is alweer anderhalve maand geleden, maar ik kan echt zó blij worden van kaartjes! Ik verwacht er eerlijk gezegd elk jaar minder omdat de gewone post echt op z’n retour is, maar ik krijg ze toch altijd weer en dat is leuk.

♥ Zonder jas naar buiten! Hoewel het de afgelopen maanden niet steeds van harte is gegaan, is het wel vaak gewoon lekker zomerweer en dat is fijn. Ik heb er eigenlijk niet zo bij stilgestaan toen ik de eerste keer zonder jas naar buiten kon, maar steeds als ik nu even boodschappen ga doen of ga winkelen en geen jas aan hoef, voelt dat als vrijheid <3

♥ Productief zijn! Ik vond het best lastig om, in de eerste dagen van mijn vakantie, mijn dagen te vullen: ineens ben ik toch weer aan huis gekluisterd en dat is best lastig. Maar inmiddels geniet ik er met volle teugen van: ik heb een dagindeling en slaag er leke dag in om niet alleen te genieten van wat ik doe, maar ook echt iets uit mijn vingers te laten komen zodat ik aan het eind van de dag weet dat ik net zo productief ben geweest als wanneer ik naar school zou gaan!

♥ Mooie cijfers! Blijft altijd fijn. Ik heb, zoals jullie volgens mij al weten, alle tentamens gehaald en ook nog eens met mooie cijfers en dat voelt gewoon heel erg fijn. Dat maakt me best wel trots op mezelf, hihi. En ik vind dat dat ook wel mag.

♥ Gratis stockfoto’s! Word ik zo blij van. Tegenwoordig is het echt lastig om mooie afbeeldingen te vinden die je gratis mag gebruiken voor je site, en er zijn wel van die stocksites maar op die foto’s staan vaak mensen en dat vind ik toch vaak een beetje stom. Maar dankzij Laura kwam ik op Unsplash en daar staan foto’s op in de sfeer van WeHeartIt, perfect om te gebruiken voor mijn blogposts!

ic1dX3kBQjGNaPQb8Xel_1920 x 1280

Bron

♥ Een schrijfflow! Nu ik weer alle tijd heb om te schrijven, is er niets fijner dan ’s middags of ’s avonds beginnen met een scène die ik heel leuk vind uitschrijven en dan steeds meer in een flow komen, steeds meer genieten… heerlijk!

Het zonnetje: Ik ben niet zo gauw tevreden wat het weer betreft: als de zon schijnt vind ik het algauw te warm of toch te koud. Maar ik kan er wel heel erg van genieten als het echt lekker is: een niet al te fel zonnetje en het liefst ook nog een briesje, en dan lekker in de tuin lezen of bloggen. La dolce vita!

♥ Bloggen: Ik word zó blij van het nieuwe systeem dat ik voor mijn blog in het leven heb geroepen. Deze vakantie heb ik steeds elke dag minstens vier à vijf posts geschreven en ingepland, zodat ik me daar in de latere maanden geen zorgen om hoef te maken en zodat ik ook straks als de school weer is begonnen minder hard hoef te werken om die combinatie te houden, want met stage gaat dat best lastig worden denk ik. Des te fijner is het om na een dag bloggen te zien dat de teller van ingeplande artikelen op 25 of zelfs op 30 staat!

♥ Schrijfspulletjes: Je moet mij eerlijk gezegd niet laten winkelen in de periode dat er in alle boekhandels en in eigenlijk alle winkels schoolspullen te koop zijn. Ik schat dat ik vorige maand zo’n tien notitieboekjes heb gekocht, misschien zelfs wel twaalf of vijftien. Maar who cares, zolang mijn bankrekening nog niet huilt (en het is tot nu toe bij een brok in zijn keel gebleven) word ik er alleen maar blij van!

♥ Mijn reader: Ik hou van mijn reader, het cadeau dat ik van mijn ouders voor mijn verjaardag kreeg. Ik gebruik hem bijna elke dag en wil gewoon niets anders meer <3 behalve dan gewone boeken, want die zijn af en toe toch nog wel erg fijn.

You may also like...

1 Comment

  1. Dat gedichtje had ik (ook?) in mijn poëziealbum staan.
    Heerlijk zo’n lijstje met mooie momenten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]