Enjoy the little things in life, dat is mijn voornaamste levensmotto. Grootse dromen kun je pas waarmaken wanneer je weet hoe je moet genieten van de kleine dingen in het leven, en dat probeer ik elke dag te doen. Geef iets je volle aandacht, concentreer je zo min mogelijk op de negatieve kanten ervan: dat is genieten. Om jullie wat van mijn feelgood-spirit over te dragen en omdat ik het zelf ook gewoon leuk vind, laat ik zien waar ik van kan genieten!

Image

♥ Pasta à la papa ♥ Nieuwe boeken ♥ Een grote kop thee ♥ Knuffelen met poes ♥ Surfen op IMDB.com ♥ Een ritje maken in mijn nieuwe elektrische rolstoel ♥ Digitaal lezen in Een goede Raad (J.K. Rowling)

Imageb

♥ Mooie quotes voor dat beetje extra power ♥ Franse dingen ♥ We Heart It ♥ Toffe reacties op mijn blogs! ♥ Lekker bezig zijn met een schoolopdracht ♥ Blogs lezen

You may also like...

7 Comments

  1. Wat een leuke overzicht. 🙂

  2. Blijf lekker genieten, zou ik zeggen! ^^

  3. Heel fijn overzichtje om te lezen en te zien!

  4. het is heerlijk Vief, dat je zo kan genieten, van al die dingetjes. TOP

  5. Leuk! Ik word ook altijd weer happy als het woensdag of donderdag is… ik volgde altijd alleen maar WIDM als serie, maar nu is OUAT er toch ook bij gekomen. Zo geweldig! En het mooie is dat het nu voor jou dus ook nog schoolwerk is 😉 Supertof!

    1. Inderdaad, dat is absoluut een heel goed excuus om naar die heerlijke serie te kijken <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]