Like & Love #1: waar ik blij van word

Onder Happy & Happening op 26 mei 2016

Like & Love 1Ik heb ontdekt dat ik het heel fijn vind om op mijn blog een combinatie van persoonlijk en lifestyle aan te houden, maar de laatste tijd merk ik ook dat ik het steeds fijner vind om echt persoonlijke stukjes te schrijven over wat mij bezighoudt en waar ik vol van ben: het voelt alsof ik mijn blog daarmee meer recht doe en het schrijft eigenlijk ook gewoon gemakkelijker omdat het echt uit mijzelf komt en ik er niet uitgebreid over hoef na te denken. In aanvulling op de maandelijkse persoonlijke update Waar mijn hart vol van is, introduceer ik nu een sporadische rubriek die gaat over alles waar ik blij van word, alles wat mij enthousiast maakt en alles wat eigenlijk te klein is voor een eigen blogpost, maar waar mijn hart wel vol van is!

♥ Dat de fysiotherapie goed gaat! Mijn conditie wordt beter, mijn spieren worden sterker… zo fijn!

♥ Dat het is gelukt om een hartje als opsomming in te stellen. Hihi.

♥  Dat ik er steeds relaxter onder ben als er een dag geen blog verschijnt of als ik lang over een boek doe: gewoon lekker genieten, daar is het voor bedoeld!

♥ Boeken! Ik heb onlangs Aan alle jongens van wie ik hield (Jenny Han) uitgelezen en ben nu bezig in Anna & de french kiss (Stephanie Perkins) en alleen van de covers word ik al blij!

♥ De celebrity-spelletjes. Ik speel ze nu allemaal en vind ze onbeschaamd leuk: Kim Kardashian Hollywood, Kendall & Kylie, Katy Perry POP en Britney Spears: American Dream.

♥ Full House kijken op Netflix! O jongens, dat vind ik zó leuk. Zo heerlijk leuk!

♥ Dat het concert van Adele al bijna is! AAAHHH ik ga naar ADELE!

♥ Dat ik nu tijdens colleges ook een schrijftolk gebruik en hoe goed dat gaat! Het klikt goed en ik vind het echt heel fijn omdat ik daardoor veel meer meekrijg!

♥ Met mama ’s middags lekker nostalgische televisie kijken: Little House on the Prairie en Quinn. Zelfs al zit ik er met een boek, ik kijk toch steeds.

♥ Drie dagen per week vrij zijn. Ik dacht eerst ‘’help hoe moet ik mijn dagen dan vullen’’ maar het is toch wel héél fijn om zoveel rust en tijd te hebben!

♥ Mijn roman die stukje bij beetje steeds lijviger begint te worden…

♥ De dagen dat ik me ondanks mindere energie en meer buikpijn toch goed voel!

♥ Leuke mailtjes versturen, ontvangen en beantwoorden!

♥ De Carpool Karaoke van James Corden met Demi Lovato en Nick Jonas: ik ben sinds een tijdje helemaal weg van Demi’s muziek en vind dit ook wel heel leuk om te zien!

♥ Demi’s liedje Stone Cold dat ik door die carpool karaoke heb ontdekt. Wat. Een. Stem.

♥ De trailer van de nieuwe Amerikaanse tv-serie Speechless, over een jongen met een spierziekte en zijn mom on a mission versus alle praktische problemen voor rolstoelers. Zó goed!

♥ De muziekvideo van Adele voor Send My Love (To Your New Lover); ik vind het liedje al supercool en de video is zo stijlvol, zo gaaf met de holografische (?) effecten en haar jurk is zo mooi!

♥ Dat mijn blogs steeds meer aan het groeien zijn met de aantallen op sociale media! YES!

♥ Dat ik de 800 blogposts voorbij ben op Vivians Vocabulaire!

♥ De nieuwe categorie op mijn boekenblog voor contemporary Young Adults. Vind de naam zo tof!

♥ De allereerste teaser trailer voor de live-actionversie van Beauty and the Beast met Emma Watson… o jongens. Die muziek (dezelfde muziek als uit de intro van de animatieversie!), de shots van de locaties, de gesproken tekst EN DAN NATUURLIJK EMMA EN DE ROOS. Zo magisch, zo sprookjesachtig, zo episch, zo perfect, zo… ik wil meer meer meer meer meer!

♥ Dat ik er steeds beter in slaag om écht rust te nemen, door na het eten naar bed te gaan met een goed boek of ’s middags lekker even uit te rusten. Word er steeds beter in!

♥ De drukke, maar heel erg leuke dingen die in het verschiet liggen: allemaal uitjes en afspraken en heel veel dingen om me op te verheugen!

Zo, dat was een heel fijn lijstje: ik ga deze rubriek zeker vaker laten terugkomen! Waar worden jullie momenteel blij van?

Reacties
CommentLuv badge