fotoHallo luitjes! Ik hoop dat jullie allemaal heerlijk buiten zitten, met je laptop aan de tuin- of balkontafel of met je iPad of iPhone of welk ander mobiel apparaat dan ook, want het is een prachtige dag. Een dag waarop het leven ons toelacht en ons aanspoort om te genieten, om even alle negativiteiten opzij te zetten en gewoon heerlijk te doen waar we zin in hebben. Met de foto hiernaast geef ik het goede voorbeeld, want we moeten meer lachen. Vind ik. En omdat vandaag zo’n heerlijk warme, zonnige en positieve dag is, besloot ik eens een lijstje te maken van dingetjes die mij gelukkig en blij maken, want dat ben ik op het moment heel erg en dat is een heel erg fijn gevoel, om zo lekker in je vel te zitten. Elke dag probeer ik met de Gratitude-app een lijstje te maken van dingetjes waar ik die dag dankbaar voor ben, maar ik vergeet het vaak en daarom vind ik het des te belangrijker om zulke lijstjes als in deze post te maken. Duss… enjoy your day!

♥ Mijn digitale fotolijstje, waar allemaal mooie foto’s met mooie herinneringen op staan, en die ik soms pauzeer om langer naar een bepaalde foto te kijken. Ik ben heel blij met dit verjaardagscadeau!

♥ Mijn twee projecten waar ik vanaf deze zomer aan ga werken en die ik allebei ontzettend leuk vind en waar ik veel zin in heb!

♥ Een heerlijke wandeling in het park maken met een koel briesje en de warme zon, en de gezelligheid van mensen die barbecuen.

♥ Complimentjes krijgen, zoals van iemand die me een beauty vindt!

♥ Jullie leuke reacties op mijn projecten!

♥ Mijn nieuwste ontdekking: bosvruchtenthee in een superschattige beker van Accessorize Home!

♥ Nieuwe kleren! Tja, als je hard groeit vanwege injecties met groeihormoon passen je zomerkleren van vorig jaar niet meer, dusss… SHOPPEN!

♥ Het nieuwe seizoen van America’s Next Top Model dat vorige week begonnen is, heerlijk vermaak!

♥ Het vooruitzicht op de voor mijn historische project bestelde boeken die binnenkort bezorgd worden!

♥ Een 10 scoren op WRTS.nl voor het oefenen van mijn Italiaanse woordjes!

♥ Mooie en inspirerende quotes.

♥ Mooie tv-series met (ahum) knappe acteurs hihi.

♥ Plannen en ontwerpen voor een nieuwe lay-out voor mijn blog die mooier is dan ooit!

♥ Vakantieplannen maken!

♥ Barbecuen (en dan vooral de kipkluifjes haha)!

Waar worden jullie vrolijk, blij of gelukkig van?

You may also like...

4 Comments

  1. Ik word heel erg blij van de enthousiaste reacties op de Leesmarathon. 🙂

  2. Wat een leuk lijstje, ik word er blij van!

  3. Wat een superleuke foto is dat!! En heel veel fijne dingen 🙂 vooral die nieuwe boeken…

  4. Leuke blog voor iemand zo jong! Blijf lekker zo doorgaan! Ik geniet heel erg van je blog :))

    Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]