IMG_3369.JPG

Ik vind het altijd leuk om lijstjes te bekijken van bloggers: niet voor niets wordt bij blogtips heel vaak gezegd dat lijstjes goed verkopen. En omdat ik het leuk vind om jullie het een en ander te vertellen over mijn leven (en zo) leek het me leuk om weer eens wat interessante (ahum) feitjes over mij op een rijtje te zetten, duss… hou je vast!

1. Ik neem mijn iPad altijd mee naar de wc. Heel raar, maar een wc-bezoekje is voor mij een soort rustmomentje en dan speel ik graag een spelletje of ik lees even dat ene mooie hoofdstuk uit. Niet zo veilig trouwens, want mijn oude iPad liet ik een keer donderen op de badkamertegels… Grote barst.

2. Ik heb licht last van hoogtevrees en ook van een soort claustrofobie. Als ik op tv of internet foto’s of filmpjes zie van hele grote hoogtes, gaan mijn handen zweten en word ik duizelig. Gelukkig kom ik in het dagelijks leven niet zo vaak op grote hoogtes, maar het gekke is dat ik er ook wel eens last van heb tijdens het paardrijden, als ik stilsta bijvoorbeeld – dan krijg ik toch een soort heel onevenwichtig gevoel.

3. Ik draag in de winter geitenwollen sokken in bed. Mijn benen zijn namelijk heel snel koud, waarschijnlijk doordat ik weinig beweeg en mijn doorbloeding slecht is, dus dan moet ik echt sokken aan om niet te bevriezen haha.

4. Ik mediteer sinds kort! Op aanraden van mijn decaan, die me helpt met stressmanagement, doe ik regelmatig (ik probeer elke dag) ademhalingsoefeningen en mediteer ik door middel van bandjes. Makkelijk is het niet, want mijn gedachten dwalen continu af, maar ik moet zeggen dat ik er na afloop altijd wat rustiger door ben en ook even niet zo bezig ben met dingen waartegen ik opzie bijvoorbeeld.

5. Ik denk vaak in het Engels. Dat hebben misschien wel meer mensen, maar bij mij gaat het vaak echt gewoon vanzelf. Misschien ook een beetje omdat ik het interessant vind klinken, maar ik merk wel echt dat ik mezelf vaak in het Engels toespreek. Dus ik praat ook met mezelf, haha.

6. Ik kan niet zingen. Echt voor geen meter. Komt waarschijnlijk door mijn gehoor, want ik kan echt geen toon houden. Niet zo heel handig, want ik vind het heerlijk om lekker mee te blèren met Taylor Swift of Adele of kerstliedjes, maar het klinkt echt vreselijk. Om je een idee te geven…kijk dit filmpje maar eens. Ik ben een Swiftie in hart en nieren, maar zelfs ik vind dit grappig.

7. Mijn favoriete lettertype is tegenwoordig Cambria. Eerst was het altijd Bookman Old Style, maar sinds ik Cambria tegenkwam in een groepsproject gebruik ik het overal voor, van mijn historische roman tot stageverslagen.

8. Dit is de allereerste blog die ik op mijn iPad schrijf. Serieus, nog nooit gedaan. Zou ik dan zo verliefd zijn op mijn nieuwe iPad Mini? Arme ouwe iPad 2…

9. Wat ik ’s ochtends met mijn haar doe, is afhankelijk van hoe vroeg ik weg moet. Als mijn taxi om half acht komt, doe ik mijn haar zelden in een staart…ik slaap namelijk gegarandeerd in de bus en nou ja, ik wil liever niet als een vogelverschrikker op school of stage aankomen. Dus dan doe ik mijn haar meestal gewoon los of in een vlecht of klein staartje: als ik pas later op de dag weg hoef, maak ik wel vaak een paardenstaart want dan slaap ik niet in de bus. Meestal.

You may also like...

3 Comments

  1. Haha, leuk om te lezen. Ik spreek mezelf ook vaak toe in het Engels! Heel raar. In mijn hoofd heb ik een mooi Engels accent. in ’t echt valt dat helaas erg tegen.

  2. Altijd leuk om je zo weer wat beter te leren kennen! 🙂

  3. Ik wist nog niet alles! Ik ken je dus zeker een stukje beter, leuk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]