IMG_3814

Happy Kingsday! Vanmiddag komt er ter ere van deze oranje dag een post online die helemaal gaat over het koningshuis, maar we zitten nu zo lekker in de Hot, not & happening-flow dat ik die toch echt eerst wilde plaatsen. Afgelopen week was een beetje enerverend: het was allemaal niet zoals het hoorde te zijn en toch ook weer wel en dat was een beetje raar. Maar er waren ook fijne dingen… hele fijne zelfs!

IMG_3811

Hot

♥ In de tuin lezen. Mijn ereader heb ik een tijdje niet gebruikt, maar omdat ik heel moe word van een boek vasthouden in de zon en omdat ik het scherm van mijn iPad niet meer goed kan zien als de zon erop schijnt, besloot ik deze weer opnieuw uit te vinden en dat was best wel heel erg lekker.

♥ De schilder kwam en was na twee dagen alweer weg! Het was veel minder werk dan verwacht en hij kon het allemaal supersnel doen, dus dat scheelde weer voor het aantal dagen dat ik mijn kamer niet in kon.

♥ En het resultaat mag er zijn! Het plafond is nu supernetjes wit en de muren hebben precies het kleurtje dat ik wilde, plus dat de kozijnen en de deur van mijn badkamer nu heel smaakvol crèmekleurig zijn. Ben er helemaal happy mee!

♥ Het laatste deel van de Chemical Garden-trilogie lezen. Wow. Dat is me nogal een boek, jongens.

♥ Paracetamol die behoorlijk heftige pijn na een paar uur helemaal doet verdwijnen zodat ik me meteen een stuk minder gestrest voel.

♥ Schrijven! Ik probeer nu elke dag minstens een uurtje te schrijven, meestal ’s avonds, en het voelt echt ontzettend goed om dan na 1,5 uur of zo een paar scènes en een paar duizend woorden verder te zijn.

♥ Uitslapen <3

♥ Dat de nieuwe meubels stukje bij beetje in elkaar zijn gezet en dat mijn kamertje steeds mooier wordt!

Not

Weer pijn in mijn pezen, deze keer in mijn voet. Kon er ’s nachts niet door slapen en ik heb al heel gevoelige voeten, dus ik werd er niet blij van. En de reumatoloog hielp ook niet veel: zeggen ze dat je moet bellen als je last krijgt zodat je op het spoedspreekuur kunt komen, zitten ze vervolgens vol als je dat doet. We kregen een afspraak voor later die week, maar toen was het natuurlijk uit zichzelf alweer gezakt. Pffff.

Een 6,8 voor tentamen grammatica. Het is een voldoende en het is niet superslecht, maar wel mijn slechtste cijfer tot nu toe volgens mij, haha. Maar mijn cijfer voor adolescentiepsychologie was wel goed: een 8,0!

Happening

♥ Ik had deze week vrij: mijn klas is op excursie naar Istanbul, dus ik kon het er lekker van nemen en uitrusten van de afgelopen weken. Maandag kwam de schilder dus voor het eerst en moest ik ook in de woonkamer slapen vanwege de verflucht. Gelukkig had ik het hele weekend al doorgebracht op mijn werkplekje in de woonkamer, dus dat vond ik niet erg meer.

♥ Dinsdag moest ik naar het ziekenhuis: bij de diëtiste bleek dat ik gelukkig wat aangekomen ben en de endocrinoloog vermoedt dat de peesontstekingen komen door een tekort van het een of ander, dus daar hebben ze bloed voor geprikt (tweede keer raak, yay!). O ja, ik moet van hem ook aan mijn conditie gaan werken om meer energie te krijgen. Helaas kan ik niet echt gaan fitnessen of zwemmen of zo, dus ik moet op zoek naar kleine oefeningetjes die ik gewoon thuis kan opbouwen… gelukkig heb ik nog wel wat inspiratie van de fysiotherapie die ik een tijdje heb gehad.

♥ Woensdag had ik stage: de les die ik gaf ging over kritisch lezen en het liep lekker, dus daar was ik blij om! Ik heb ook nog heel veel met mijn begeleider gepraat over het invalwerk dat ik na de meivakantie ging doen en dingen die daarvoor belangrijk waren, dus dat was best wel een beetje vermoeiend. Maar die avond kon ik gelukkig weer in mijn eigen kamer slapen!

♥ Donderdag en vrijdag ging ik met mijn moeder shoppen voor leuke dingen voor mijn kamer! We kochten lampen, beddengoed, een desk organizer en verder vooral heel veel leuke accessoires. Kan niet wachten om het jullie te laten zien!

♥ Vrijdag kwamen de meubels van Ikea en in het weekend is mijn vader druk bezig gewest om alles in elkaar te zetten. De drie Billy-boekenkasten stonden als eerste en als verrassing zette hij ’s avonds ook nog even het nachtkastje in elkaar. Zondag stond de ladekast ook en alleen het bureau en het ophangwerk moest nog: dat heeft hij vandaag afgemaakt, lang leve de vrije Koningsdag haha. Het ziet er allemaal zo mooi uit! Ik moet zeggen dat ik er echt blij om ben, mijn werkplek aan de eettafel is nogal een zootje en ik wil gewoon graag mijn dingen weer inrichten. Morgen heb ik weer college en dan wil ik gewoon weer mijn eigen plek hebben. In het weekend werkte ik vooral lekker aan mijn blog en keek ik Netflix. Gewoon lekker genoten van mijn half vrije week dus!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]