IMG_3774

Vorige week ging het allemaal niet zo super: ik voelde me niet lekker, had pijn in mijn pezenen was vooral enorm moe. Deze week ging het op de één of andere manier veel beter en waren er weer veel fijne dingetjes en momentjes om deze Hot, not & happening over te schrijven!

IMG_3772

Hot

♥ Ik blijf het zeggen, maar het is ook gewoon zo heerlijk: het weer!

♥ Opluchting na een tentamen! Lekker niet meer leren, gewoon lekker klaar =D

♥ De meubeltjes voor mijn nieuwe interieur zijn besteld!

♥ De muziekcovers van Cimorelli op Youtube. Heerlijk om tussen het werken door naar te luisteren!

♥ Once Upon a Time kijken <3

♥ Vlam van Floortje Zwigtman… ik ben ‘m nog steeds aan het lezen omdat het best een pil is, maar hij is zó goed!

♥ Op zaterdagochtend een buitenrit maken, heerlijk in het zonnetje en de frisse lucht, niet te koud en niet te warm.

Not

Dat mijn kamer zo leeg en ontzield is geworden. Het begon met kleine frutsels weghalen, daarna gingen de boeken en toen het meubilair…

Weer wat meer last van mijn buik hebben. Bwuh.

Grey’s Anatomy die niet opgenomen was! Argh.

Happening

♥ Maandag werden we gebeld door de reumatoloog over mijn peesontstekingen. Ik hoopte iets te horen over een oorzaak en behandeling, maar helaas… ze weten nog altijd niets. Gelukkig is de ontsteking nu weg, maar de arts zei doodleuk dat als ik weer last heb, ik opnieuw moet komen zodat ze verder onderzoek kunnen doen. Diepe zucht.

♥ Dinsdag moest ik twee keer naar school voor tentamens: om 10:30 had ik adolescentiepsychologie, die ging volgens mij gewoon goed: ik had me suf geleerd en bovendien er niet op gerekend dat het grootste gedeelte meerkeuze zou zijn, dus dat was een meevaller. Tussendoor heb ik thuis lekker op bed gelegen en om zes uur ’s avonds moest ik alweer, dit keer voor grammatica. Die was lastiger: het hele gedoe met bijzinnen ligt me gewoon niet zo, en daar waren helaas veel vragen over. Volgens mij ben ik er met behulp van logisch denken wel in geslaagd om een voldoende in de wacht te slepen, maar hij was wel lastig.

♥ Woensdag was lekker de eerste dag van mijn minivakantie: ik heb een groot deel van de middag in de tuin kunnen werken aan school en ben verder veel in mijn kamer bezig geweest met opruimen. Volgende week komt namelijk de schilder en gaan we de metamorfose starten! Al mijn kleren liggen tijdelijk in de badkuip en de meeste van mijn boeken en andere spullen zijn tijdelijk naar boven verplaatst, zodat het zo langzamerhand erg leeg wordt hier. Ook meteen even een tijdelijk werkplekje ingericht aan de eettafel, want als er geschilderd wordt – en er geen meubels meer zijn – kan ik niet in mijn kamer werken.

♥ Donderdagochtend had ik op stage een gesprek over het invalwerk dat ik waarschijnlijk in mei en juni ga doen: mijn stagebegeleider kan dan tijdelijk niet werken en we hebben officiële afspraken gemaakt over hoe het precies zal gaan. Vind ik leuk! ’s Middags moest ik nog naar de mondhygiëniste (blugh) maar gelukkig waren we daar snel weer weg.

♥ Vrijdag had ik stage: ik heb eigenlijk niet zoveel gedaan, gewoon een beetje geobserveerd en hier en daar wat leerlingen geholpen, en een interview gehouden met mijn begeleider voor het tijdschrift waar ik samen met een medestudent aan werk.  ’s Middags haalden we de laatste dingen uit mijn kamer en richtte ik mijn werkplekje in de woonkamer in: daar moet ik een weekje bivakkeren als er geschilderd wordt! Het weekend heb ik dus ook vrijwel helemaal in de woonkamer doorgebracht en om eerlijk te zijn vind ik het niet eens zo erg! Ik heb daar al mijn spulletjes en het is best makkelijk. Een beetje als kamperen, haha.

You may also like...

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]