IMG_3721

Er is alweer een week voorbij en ik kreeg erg leuke reacties op de eerste Hot, not & happening, dus die houden we erin!  Afgelopen week is helaas niet zo heel positief geweest, maar dat vind ik alleen maar reden om juist te kijken naar de dingen die wel fijn waren!

IMG_3726.JPG

Hot

♥ Fijne televisieprogramma’s: ik keek de laatste aflevering van Devious Maids, de eerste nieuwe aflevering van Mr. Selfridge en de eerste twee afleveringen van Goedenavond, dames en heren. 

♥ Dit ontzettend schattige babyolifantje – mijn moeder en ik hebben er maar liefst een stuk of vijf keer naar zitten kijken in de wachtkamer van de reumatoloog.

♥ Het heerlijke weer <3

♥ Mijn bullet journal die ik weer ben gaan gebruiken.

♥ De Popplet-app die ik heb ontdekt dankzij een artikel op Blogaholic.nl: superfijne tool om mee te brainstormen voor mijn blog én voor mijn studie!

♥ ’s Ochtends lekker een bad nemen.

♥ De aankondiging van de nieuwe Netflix-serie Grace & Frankie! 

♥ Nieuwe washitape!

♥ Leuke accessoiretjes voor mijn nieuwe interieur: een opbergkastje voor mijn washitape, een blok voor de datum en een dienblaadje voor thee.

♥ Kleren in XS-maten die dus lekker niet van de kinderafdeling komen!

♥ Mijn vader had een supergave verrassing voor mij en mijn moeder: in juni gaan we samen met mijn zus naar de Sissi-tentoonstelling op Paleis het Loo, inclusief een high tea in de Wilhelminazaal! Ik stuiter helemaal =D

♥ Ik begon in Vlam van Floortje Zwigtman. Wat een prachtig boek, het zoog me echt meteen mee in het verhaal!

Not

Veel pijn in mijn gewrichten, koorts, koud, moe, hoofdpijn… nee, ik voelde me niet echt lekker.

Afspraken proberen te plannen en dat dat heel lastig gaat doordat het ingewikkelder wordt dan het hoeft te zijn.

Taylor Swift kondigde aan dat haar moeder kanker heeft. Weet niet zo goed wat ik er verder over moet zeggen, behalve dan dat ik het heel erg voor haar en haar familie vind.

Happening

Ik had niet zo’n heel erg beste week doordat ik me de hele tijd behoorlijk grieperig voelde. Ben daardoor ook de hele week thuis geweest: aangezien ik volgende week (wanneer deze post verschijnt inmiddels morgen) tentamens heb leek het me verstandig om stage en colleges even te skippen zodat ik wat extra rust kon pakken.

Toen de pijn in mijn gewrichten op een ochtend zo erg was dat mijn hele wijsvinger er gewoon door op slot zat en ik er ’s nachts door wakker werd gehouden, besloten we naar de reumatoloog te gaan. We zijn daar in december al eens geweest, maar toen had ik eigenlijk geen last en kregen we te horen dat we terug moesten komen. Om een lang verhaal kort te maken: inmiddels weet ik dat het niet mijn gewrichten zijn waar ik last van heb, maar mijn pezen: die raken ontstoken door een tekort van het een of ander, voortkomend uit mijn darmafwijking. Gelukkig kan ik er medicijnen voor gebruiken, dus hopelijk is dit een probleem dat hiermee opgelost is.

De website van de inclusief onderwijs-organisatie In1School ging online en daarmee ook mijn eerste blog ervoor!

Ik bracht veel tijd door met blokken voor mijn tentamens van morgen: gelukkig zijn het er maar twee en is het niet zo moeilijk, maar wel veel stof. Vooral voor het tentamen adolescentiepsychologie zijn er veel begrippen, concepten en systemen die ik moet kennen.

Na het lezen van een aantal blogartikelen van andere bloggers ging ik mijn bullet journal weer gebruiken: ik wil proberen mijn tijd wat productiever in te delen en tegelijkertijd genoeg dingen te doen die niet energievretend maar energiegevend zijn. Dus heb ik me voorgenomen om voortaan per week een planning te maken van dingen die ik gedaan wil krijgen, met wekelijkse doelen. Ben er nog niet helemaal over uit of en hoe het gaat werken, maar ach… alleen al het ermee bezig zijn is hartstikke leuk!

You may also like...

4 Comments

  1. Leuk, dit soort blogjes! 🙂

  2. Leuk om te lezen, zelfs al was je week voor jouw gevoel niet echt positief. Hopelijk voel je je inmiddels weer wat beter. Succes in ieder geval met je tentamens!

  3. Aah zo vervelend vind ik het voor je dat je je niet zo lekker voelt. Spijt me echt voor je dat je zo veel pijn hebt. 🙁 Gelukkig doe je ook heel veel leuke dingen en ben je positief, dat is echt goed van je!

  4. Leuke opzet van een blog…
    Hier ook een student enkel dan voor de HBO Pabo… een Juf in spe dus…
    Goed dat je je beperkingen niet laat verhinderen om gewoon door te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]