download

Hoi! Vandaag een nieuw uitprobeersel: ik vertelde jullie vorige week al dat ik ging stoppen met het maandelijkse overzicht. Ik vind het namelijk niet meer zo leuk om achteraf nog verslag te doen van dingen die niet meer echt belangrijk voelen en er zijn ook heel veel dingen die niet in zo’n post terecht komen. Het alternatief is dus deze nieuwe rubriek: Hot, not & happening! Elke maandag zet ik op een rijtje wat de fijne momenten waren van de afgelopen week, wat me in positieve zin opviel op internet of welke dingen echt leuk waren (hot), welke dingen minder leuk waren (not) en wat er zoal is gebeurd. Ik denk dat het wel leuk gaat worden, en vandaag de eerste editie!

!cid_C9860551-71A0-4DD6-9BF9-6C056D1DEB92

Hot

♥ Een weeffout in onze sterren lezen. Tranen in mijn ogen, een brok in mijn keel, een lach op mijn gezicht en de film in mijn hoofd. Oké? Oké.

♥ Het boekje Echt, álles loopt op rolletjes dat ik mee heb genomen van stage. Dit is een bundeling van anekdotes en uitspraken van leerlingen en medewerkers van de mytylschool en echt, het is hilarisch. En aandoenlijk. En heel erg leuk gewoon!

♥ De subtiele veranderingen in The Sims Freeplay waardoor mijn sims nu eindelijk fatsoenlijk onder de dekens slapen in plaats van op het bed.

♥ De paastak versieren!

♥ Tijdens de iHeart Radio Awards traden Taylor Swift en Madonna samen op. En man man man, kip-pen-vel!

♥ Disney maakte bekend dat er een live action-film komt van Mulan. Ik heb die film nooit echt leuk gevonden, maar ben wel erg benieuwd… deze fantasiecast klinkt alvast goed!

♥ Er werd een jongetje geboren zonder neus. EN HIJ IS ZO SCHATTIG.

♥ Vaste rubrieken bedenken voor mijn blog. Wordt leuk!

♥ Een fijne site waarop een medestudentje en ik straks ons supermooie tijdschrift kunnen zetten, zodat ik het te zijner tijd hier aan jullie kan laten zien!

♥ Een aantal leuke nieuwe blogs ontdekt en mijn Bloglovin’-lijst flink aangevuld.

♥ Ik kreeg van stage de vraag om voor mijn stagebegeleider in te vallen tijdens de lessen Nederlands in mei: ze moet dan namelijk geopereerd worden en dan kan ik haar ondersteunen en eventueel vervangen: supertof dat ze me genoeg vertrouwen om me dat te vragen, geeft best een kick!

♥ The Passion van donderdagavond. Ik vond hem minder dan de afgelopen jaren, maar het was wel mooi!

♥ Het kapsel van Taylor Swift. Heeft ze natuurlijk al langer, maar ik heb me nu pas gerealiseerd dat ik dát kapsel wil als ik over een paar weken mijn haar afknip voor stichting Haarwensen. Wat denken jullie, zou het me staan?

♥ Ik heb het schrijven weer opgepakt: het gevoel van helemaal in het verhaal zitten moet nog even terugkomen omdat ik een tijdje met heel andere dingen bezig ben geweest, maar het was wel fijn!

Not

Op stage waren de leerlingen nogal onrustig. Ik verstond niet alles lekker en er waren onverwachte strubbelingen.

De harde wind! Ik wilde van de week lekker in het zonnetje lezen en op de taxi wachten, maar dat ging ‘m dus niet worden.

X  Mama haalde een 1 april-grap met me uit. Eerst probeerde ik dat bij haar, maar ze trapte er niet in – en toen deed ze het bij mij en tuinde ik er met open ogen in, zoals elk jaar. Wat de grap was? Dat Kate Middleton was bevallen. Zucht.

Grieperig zijn. Voelde me niet zo heel erg top: veel pijn aan mijn gewricten, koud, hoofdpijn en vooral heel erg moe. En snotterig.

Happening

♥ Het was een beetje druk in mijn bovenkamertje: onzekerheid, twijfel, stress. Maar door het schrijven van dit blogje en veel praten met veel fijne mensen ging het weer beter!

♥ Tijdens de PowerPlatform-manifestatie, waarbij ik mijn PowerPen kreeg, werd ook gefilmd. Dat filmpje staat inmiddels op Youtube en ik ben meerdere keren in beeld, wat een kick geeft dat! Vooral ook mijn gezicht als ik doorkrijg dat het over mij gaat, haha.

♥ Het rooster voor periode 4 kwam online en dat vond ik heel fijn, want: nieuwe vakken! Het is best oké, ik heb in ieder geval twee dagen vrij (eigenlijk drie, maar omdat ik nog stage loop twee) en ik hoef verder gelukkig niet vroeg op. Wel jammer dat er weer colleges in het WTC gegeven worden, maar gelukkig mag ik die vakken thuis doen!

♥ Ik ruimde alvast mijn kamer flink op zodat we straks minder uit te zoeken hebben voor de herinrichting: een heleboel troep is weggegaan, waaronder niet-gebruikte notitieboekjes en sieraden die ik nooit draag.

♥ Ik ging verf kopen voor mijn kamer! Het is een bleek soort roze geworden, nude eigenlijk. En crèmewit voor de kozijnen en de deur. Ben erg benieuwd (en een beetje zenuwachtig) hoe het gaat worden!

♥ Ik vierde lekker Pasen met een heel erg lekkere en gezellige brunch met mijn ouders, Laura en Jouke en mijn oma. Ik moest wel kiezen tussen naar de kerk gaan (wat een beetje traditie is) of de brunch helpen maken met mijn vader…

 Wat hebben jullie afgelopen week gedaan? En wat vinden jullie van deze nieuwe rubriek?

You may also like...

4 Comments

  1. Ik vind hem helemaal leuk je nieuwe rubriek! Ik vind Mulan trouwens echt een geweldige film. 🙂

  2. Mooie rubriek en ook een leuke naam!

  3. Oh wat leuk om dit te lezen! TFIOS is echt een heel mooi boek (en film). <3

  4. Wat een toffe uitwerking heb je dit gegeven. Ik heb het blogje met veel plezier gelezen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]