logoHallo allemaal! Ik ben een behoorlijk tijdje weg geweest en niet zonder reden: ik zat namelijk in heerlijk zonnig (lees: 35 graden bloedheet) Italië! Uiteraard ga ik jullie nog áááálles daarover vertellen, maar laten we eerst eens kijken wat er hier veranderd is. Zien jullie het? Natuurlijk zien jullie het, dat kan niet anders. Een nieuwe lay-out!  Lees snel verder als je benieuwd bent naar het verhaal erachter…

Ik ben een beetje wispelturig als het op het uiterlijk van mijn website aankomt, en de vorige twee headers maakte ik helemaal zelf met Picasa. Daar kan ik dus helemaal niets van en dus vond ik het wel weer eens tijd voor een echte, mooie, professionele nieuwe lay-out. Niet alleen omdat ik mijn prutserige kunsten zat was, maar ook omdat ik serieuzer met mijn blog aan de slag wil nu ik zelf op een belangrijk nieuw punt in mijn leven ben aangekomen. Jullie weten allemaal dat ik inmiddels student ben en aanstaande maandag begin ik aan de Hogeschool Rotterdam. Van maandag t/m donderdag is het weliswaar nog maar introductieweek en nog niet echt spannend (hoewel ik bloednerveus ben) maar toch… het zijn de eerste woorden van een compleet nieuw hoofdstuk. Omdat ik nu niet meer scholier ben en het best wel tijd is om volwassen te worden en zo, wilde ik dat mijn blog dat zou uitstralen: volwassenheid, nieuwe fasen, grote stappen. De lay-out laat helemaal zien wie ik ben, waar ik van houd en wat ik ga doen. Alle credits gaan naar Anouk, die ik ontzettend dankbaar ben voor het mooie kunstwerkje!

Ik ben van plan om weer lekker veel te gaan bloggen de komende weken en dankbaar gebruik te gaan maken van de inplanfunctie. Verslagjes van mijn vakantie en vooral lekker veel artikeltjes zoals jullie die van mij gewend zijn, met een aantal nieuwe rubrieken. Ik zal meer gaan schrijven over wat ik elke dag probeer te doen, namelijk genieten van het leven, en daarnaast ga ik jullie ook laten zien wat mij inspireert om dat te doen, van quotes tot filmpjes en afbeeldingen. En natuurlijk zal ik regelmatig een update plaatsen over hoe het met mijn opleiding gaat! Oh, en als je gewend was dat je blog door mij bezocht werd en dat een tijdje is uitgebleven, niet getreurd: van nu af aan zal ik weer regelmatig mijn Bloglovin’-lijst doorspitten en leuke reacties gaan achterlaten.

Op het moment geniet ik nog even van de laatste daagjes van mijn vakantie, lees en schrijf ik lekker veel – mijn eerste historische roman in de reeks telt al meer dan 150 bladzijden, yay! – en probeer ik me nog niet al te druk te maken om het begin van het schooljaar. Ik heb er zin in, maar vind het ook erg spannend om me in die nieuwe wereld te storten, een wereld van cryptische afkortingen op roosters, onvindbare lokalen, regeltjes over aanwezigheidsplicht en bergen met huiswerk om de benodigde hoeveelheid studiepunten te halen. Maar het feit dat ik gedurende deze hele introductieweek begeleid ga worden én de gedachte aan mijn studieloopbaancoach die ontzettend veel rekening met me houdt, werken geruststellend en ik kan mezelf toestaan er ook een beetje zin in te hebben. Nerveuze opwinding, zullen we dus maar zeggen!

En hoe gaat het met jullie?

You may also like...

4 Comments

 1. Ziet er mooi uit hoor! 😉
  Ennuh, succes maandag!

 2. Wat is je layout mooi geworden!
  Heel veel succes op je opleiding volgende week, ik mag ook weer beginnen vanaf dinsdag!

 3. Vief, prachtig, die nieuwe layout,
  Veel sucses, volgende week, ik ben benieuwd naar je blog over de introductiedagen,
  en je vacantie!!

 4. Wat een mooie nieuwe layout! 🙂 En heel veel succes op je nieuwe school! Ik heb ook echt ontzettend veel zin om weer te beginnen. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]